Dagens Julius - HOUNd Pipe Jeans

Vind – MamaLicious Shapewear

Konkurrencen er slut

MamaLicious shapewear

MamaLicious shapewear shorts – 129,75 kr // MamaLicious shapewear trusse – 159,75 kr. //
 

MamaLicious Shapewear

Jeg har fået den ære at få lov at teste MamaLicious shapewear, og fået tilsendt 5 dele fra deres Shapewear kollektion.
Tidspunktet kommer ret belejligt, da jeg desværre er blevet lidt større end jeg ellers havde planlagt….

For lidt over et år siden tabte jeg mig 12 kg. ved at ligge min kost og min livsstil om. Jeg føler egentlig ikke at jeg har givet den vild gas siden mit vægttab, men alligevel har kiloene sneget sig langsomt på igen :0(
Så nu er det meste af mit tøj lige en tand for stramt og shapewear kommer ret belejligt.
Egentlig vil jeg allerhelst tabe mig igen, og kampen er også sat ind igen. Indtil videre er de 3 kg. tabt, men der er stadig lang vej igen. Her kommer MamaLicious shapewear ind som min allerbedste ven ligenu :0)

Da jeg er ret høj (183 cm) har jeg desværre nemt ved at skjule en vægtstigning på 12 kg. og følelsen af at være for tyk kommer faktisk først når mit tøj virkelig strammer. Det gør det NU.

MamaLicious shapewear

MamaLicious hvid shapewear top – 129,75 kr. // MamaLicious sort shapewear top – 129,75 kr. //
MamaLicious sort shapewear body – 179,75 kr. //
 

Igennem den sidste måned har jeg testet de 5 dele jeg har fået tilsendt fra MamaLicious og jeg må indrømme at jeg har mine klare favoritter. De to dele jeg har brugt absolut mest har været shapershorts’ne og shaper bodystocking.
Body’en har typisk været brugt når jeg har haft nederdel eller kjole på. Den gør lige det ekstra for min mave, så jeg ikke føler den svulmer ud over det hele.

Shortsne har jeg brugt rigtig meget under løse bukser og underdele, hvor jeg har følt jeg ellers “slaskede” for meget. De har gjort at jeg har følt mig tilpas på trods af de ekstra kilo.

Shapewear gør jo ikke ligefrem at du taber dig, og derfor har jeg faktisk aldrig givet det meget attention. Det er jo lidt TV-shop agtigt og lyder ret voldsomt når man mødes af salgstalen for shapewear. Men jeg må indrømme at det faktisk har overrasket mig positivt.

MamaLicious kender vi jo for ventetøj til gravide, men de har faktisk også en del tøj til efter graviditeten bl.a. shapewear og ammetøj. Selvom det er mange år siden jeg sidst har født (6 år snart – GISP), så har min krop alligevel stadig kedelig tegn fra graviditeterne. Jeg har simpelthen ikke været standhaftig nok eller haft overskud til at gøre det store.
Men jeg forestiller mig også at MamaLicious shapewear vil være rigtig godt til dem hvor det faktisk ikke er så lang tid siden man har født ;0) Specielt shapewear trussen, som går op til helt under brystet. Den fik jeg aldrig rigtig helt sluttet fred med, men den må være behagelig til en lige-efter-graviditet-mave :0)

Mht. størrelse, så har jeg valgt at tage det i den str. jeg ellers også er normalt. Det skal ikke være for stramt sådan at det føles ubehageligt og dellerne bare vælter ud andre steder fra. Så det vil også klart være min anbefaling.

 

Vind MamaLicious shapewear

Konkurrencen er slut

I samarbejde med MamaLicious har jeg fået lov at udlodde en pakke med deres shapewear som den jeg har modtaget – altså ialt 5 dele som kan ses på billederne herover.

Det eneste du skal gøre for at deltage er:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: ?Like? MamaLicious på Facebook

3: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver lidt om hvorfor lige netop du har brug for MamaLicious shapewear

BEMÆRK – Kommentarer skal godkendes af mig, så kommer din kommentar ikke online med det samme, så frygt ikke ;0) Den afventer bare min godkendelse og kommer online så snart den er godkendt.

4: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

 

Jeg finder den heldige vinder onsdag d. 15. maj  :0)

 

Præmien gælder kun til de 5 dele fra MamaLicious shapewear som vist her i dette indlæg og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer. Præmien har en værdi på 729 kr.

 

Jeg har modtaget et sæt fra MamaLicious som det der udloddes. Indlægget er dog udelukkende et udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning til produktet. 

 

68 kommentarer

 • Lene a

  Det kunne jeg godt bruge 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Cecilie Brohus

  Jeg har SÅ meget brug for det her kitt, da jeg i November stoppede med at ryge og siden har taget godt 10 kilo på. Det er meget ubehageligt at være fanget i en krop som man bare slet ikke kan relatere til. Jeg synes ikke, jeg spiser mere eller anderledes end jeg plejer men stofskiftet bliver bare et andet når man dropper smøgerne. Og det r da pisse uretfærdigt når man jo faktisk gør noget godt, burde man jo føle sig sundere, ikke tykkere og usundere 🙁
  Mvh Michelle Brohus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Laursen

  Jeg vil så gerne vinde noget af disse shapewear. Med 4 børn i huset er det ikke altid nemt at få tid til sig selv og desværre er det for nemt at spise alt det man ikke lige skal fordi det er nemt i farten. Er ved at tage mig sammen til projekt vægttab og i det hele taget at blive en hot mama i stedet for en der falder hen, vil at min mand og unger synes at jeg ser godt ud fremfor at være kedelig, er allerede startet med ny frisure og farve og hvis jeg så kan få hjælp til at føle mig lækker i mit tøj allerede nu med shapewear håber jeg det kan hjælpe mig mere på vej også i forhold til mit privatliv med manden.. Er sikker på at hvis man føler man ser lækker ud udadtil vil man også begynde at mærke det mere og mere indad.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke Nielsen

  Ja tak. Det vil jeg gerne vinde.
  Jeg undrer mig altid over at modellerne er slanke… Det ville da være rart at se det shapewear på en lidt buttet person 🙂
  Hilsen Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • A. Nielsen

  Uh det ville jeg super gerne vinde til at holde lidt på formerne 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Hamborg Ebbe

  Bum bum det skal da prøves efter 3 unger og skal til bryllup på lørdag. Måske skulle den fine kjole findes frem alligevel. Ønsker mig en str L.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Warpe Jensen

  Åh det ville være dejligt, absolut <3
  To dejlige unger har altså sat spor, så jeg er ret sikker på at je ville blive lykkeig for en hjælpende hånd 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Håber det bliver mig kunne virkelig godt bruge en lille opstrammer efter at have født 3 dejlige unger❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Inger Jensen

  Ja tak det kunne jeg skam godt bruge. Især fordi jeg snart skal til bryllup 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • ane Helene larsen

  Uha. ja jeg er i gang med vægttab. Men har endnu ikke fået strammet nok op på maven. Den buler i forhold til resten af kroppen. Gad godt at vinde. 🙂 Det ville ikke være så dårligt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Wede

  Det kunne jeg sørme godt tænke mig at vinde :-)!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Peters Puhlmann

  Åhh Gud jeg var ikke klar over at sådan noget smart “opstramnings” halløj fandtes!! Det er jo Guds gave til kvinden.

  Det er lige hvad jeg har brug for. Jeg har på 8år født 4 meget store drenge og der havde sneget sig 40kg på. UPS

  For lidt over 1år siden besluttede jeg mig så for at gøre noget ved de overflødige kilo og lagde mit liv fuldstændig om, og senere begyndte i fitness.

  Nu har jeg så smidt 32kg, men min hud er jo bestemt ikke hvad den har været. Og selvom jeg dyrker en del fitness, så strammer min mave og lår sig bare ikke op 🙁

  Så dette ville være guld værd for mig så jeg atter kan hoppe i en lækker kjole og virkelig føle mig lækker uden at skulle tænke på en masse løst hud rundt omkring.

  Så jeg håber så inderligt at være den heldige kartoffel og vinde dette sæt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Efter tre fødsler og ivrig træning. Mangler jeg stadig 15kg før jeg er tilfreds. Jeg kan dog se at måske jeg skal have kosmetisk op. På et tidspunkt hvis jeg skal blive helt tilfreds, men måske shapeweat faktisk kan være min løsning:) jeg håber håber!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • suzane ditlev

  wauu det ville være lækkert at få, når der sidder lidt på sidebenene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanya Madsen

  Har desværre taget en del på pga medicin og det er ikke nemt at smide igen, Kunne være rart at være klædt så det hele ikke slasker…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marie christensen

  Efter at have fået 3 børn hænger min hud på maven trods jeg vejer 60kg og er slank. Øv øv. Så vil super gerne vinde.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina Moreno Sanchez Hansen

  nøj det ville jeg godt nok gerne vinde, efter og ha fået tre børn og ikke lige har rygræden til at hoppe på en kur og det hele bare blævre og tynger på selvtilliden når man skal hoppe i noget pænt tøj gør bare at man takker pænt nej til mange ting.

  X alt hvad X kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Åh efter de to små elsklinge som jeg har fået, savner jeg INDERLIGT min flotte flade mave. Savner at kunne få mine flotte kjoler på uden at ligne en gravid i uge 20.
  Efter mine graviditeter har jeg fået navlebrok og sådan noget shapewear ville gøre at min mave ville kunne holdes på plads.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Kiloene røg ret hurtigt af efter to graviditeter i træk – desværre røg de lige så hurtigt på igen, da jeg startede på studie efter barsel nr. to, og begge børn har været syge konstant. Eksamensopgaver og -læsning foregår derfor om natten, og søvn er en meget sjælden luksus. Det kræver en cocktail af kaffe og sukker, som ikke har gjort noget godt for min krop, så jeg kunne godt tænke mig at prøve, om shapewear kunne lave lidt damage-control 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassia

  Jeg ville blive lykkelig for shapewear – lige pt har bruger jeg de almindelig dejlige toppe fra MamaLicious – de er så skønne og lever stort set altid i en, men hvor ville det være endnu bedre med en top der kan styre den lidt for store mave. Vi skal til 4 bryllupper til sommer og det ville være skønt at kunne hoppe i en pæn kjole og bare se lidt slank ud 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Gram

  Skal giftes i næste måned og kunne virkelig godt bruge noget af dette under kjolen. Har selv tabt næsten 30 kilo (mangler en del endnu) så der er lidt der hænger de forkerte steder, f.eks. posen på maven som er kommet af 3 graviditeter og som ikke forsvinder trods vægttab… grrrr… og hvis man ikke gerne vil se godt ud på sine bryllupsbilleder, ja så ved jeg ikke hvor 🙂
  Vil virkelig gerne vinde!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kjeldsen

  Jeg blev syg for knap 10 år siden – fik medicin og tog sammen med en depression 30 kilo på på et år. Har tabt nogle af dem igen, men min mave er desværre ikke synligt blevet særligt mindre. Inden min sygdom var min krop helt “normal”. Kunne være rart at kunne kigge på sig selv i noget pænt tøj i spejlet uden at skulle mindes om det hver gang. Sammen med den evige slankekur kunne det måske hjælpe på selvværdet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Sidste sommer fik jeg problemer med mit stofskifte, som er for lavt, hvilket har givet mig problemer med vægten – og det er ikke ligefrem skide fedt…
  Jeg er lige kommet hjem fra en ferie på Rhodos, hvor jeg måtte konstatere, at jeg er vokset ud af det meste af mit sommertøj.
  Det ville være fantastisk at prøve om dette tøj kan hjælpe mig med at holde lidt på formerne, mens jeg nu vil kæmpe mig igennem en slankekur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Kofoed Kristensen

  Ej en fantastisk præmie lige at kunne vinde! Har stadig en del efter-fødsels kilo på kroppen som de fleste nok kan nikke genkendende til… og kunne vinde dette sæt inden sommerens bryllupper og min mands store udnævnelse med diverse receptioner og fester, ville det være perfekt! Åh jeg krydser fingre…!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Det ville være skønt at vinde 🙂 Jeg venter min første her om 2 mdr. og fra starten var jeg lidt ked af, at jeg vejede 20 kg for meget, da jeg fandt ud af at jeg var gravid. Jeg havde gået 3½ måned uden at kunne træne, da jeg havde store problemer med at få luft. Dagen før at jeg fandt ud af, at jeg var gravid fik jeg så konstateret astma. Jeg er i behandling nu, men lægen vil ikke justere min medicin mere, fordi bebs fylder for meget, så det bliver først efter fødslen, selvom medicinen endnu ikke virker optimalt 🙁 Det ville være så skønt at vinde det shapewear, så jeg kan se lidt rimelig ud i tøj, specielt når jeg ikke har luft nok til at kunne træne før min medicin er blevet justeret ordentligt og der kan nemt gå flere måneder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vinnie Bækkel

  Syntes shapewaer er fanstatisk – ville syntes fantasisk meget om lidt nyt til udskiftning af det slidte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Kastberg

  ligesom dig har jeg ikke lige fået gjort noget ved kroppen efter at jeg fik min datter – og det er kun blevet værre efter at have været gravid et par gange mere, der desværre er endt i aborter, men som alligevel nåede at sætte sine spor på min krop 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine reeh

  Med 3 graviditeter på 5 år, ja så er der altså stadig nogen kilo på sidebenene 🙂 skal snart til en del runde fødselsdage så lidt shape wear til at få kroppen samlet og fin i en kjole ville ikke være af vejen 🙂 håber jeg er heldig!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette Dahl Povlsen

  Efter 3 graviditer og 2 kejsersnit synes jeg ikke min mave er ret pæn, og når man skal til fest ville det være dejligt med shapewhare

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Jeg har taget noget på de sidste par år – ikke at jeg er voldsomt tyk, men har fået lidt mave på (efter en graviditet som desværre gik til). De sidste 2 år har vi været i fertilitetsbehandling, og det gør altså noget ved kroppen.. og efter ægoplægning må man ikke træne (hvilket jo er tit) – så det har kun været i pauserne jeg har kunnet træne… Og når man får det ene mislykkedes forsøg efter det andet kommer man (=jeg) til at trøstespise lidt 😀 Så trænger til lidt opstramning… når nu træning ikke er en mulighed (andet end gåture).

  Kh Maria Seidelin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Efter 2 graviditer og vægttab på 15 kg har jeg desværre en hænge vom som gør at jeg næsten konstant er hudløs
  under den pga fugt, dette bliver ikke mindre når sommeren sætter ind, shapwear ville løfte min mave så der ikke ville
  være den fold som der ellers er skyld i problemet. Så please vælg mig og du vil lette en stor byrde for mig;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bette

  Uha hvor lækkert, jeg har fået to børn i rap, og mange måneder med bækkenløsning (læs sofa i 7 mdr) og kakaomælk og chokolade er kroppen forandret. Jeg har nu 9 måneder efter min sidste fødsel, tabt ti kilo og trænet mig op til at løbe. Men maven er stadig en slatten pizzadej. Så sådan et sæt her ville være guld værd!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Agathe Jensen

  Åh det kommer som sendt fra himlen! Jeg skal føde om få uger og har virkelig taget meget på her det seneste stykke tid! Normalvis ligger jeg på samme vægt, og har aldrig prøvet at skulle tabe mig, så det kommer til at trække tænder ud. Men med et bryllup og en barnedåb lige om hjørnet vil jeg bare SÅ gerne ned i min yndlingskjole. Så please lad det lykkes med dette lækre sæt! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Jeg vil super gerne vinde da jeg bøvler lidt med de overflødige kilo på sidebenene og mavsen 😉 så det ville da være skønt med noget shapewear til at øge selvtilliden lidt når man skal ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamille Parsgaard

  Det der med at købe et par nye (fedeste – dyre – længe ønsket) Gstar jeans. De passer jo perfekt i butikken, størrelsen er dog anderledes end du husker, meeeen, de er fede, og du er 35, så skidt med størrelsen. Du kommer hjem, gemmer dem til den specielle dag hvor du skal se ekstra lækker ud, tager dem på… og maven passer ligesom ikke så perfekt ned i dem som den gjorde da du prøvede dem på i butikken.

  Sådan har jeg det… efter 2 børn, for meget ost og for meget selvmedlidenhed, tja, der er kroppen ikke som den var engang.
  Derfor skal jeg vinde det her. Tro mig, det vil blive brugt flittigt, og måske endda pace mig til at elske mig selv lidt mere, og begynde at træne? …ja, jeg tror også på feer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Ahhh det indlæg kunne være skrevet af mig – på nær lige den med højden (den har jeg desværre ikke lige med mig :-(). Jeg har også født for 6 år siden og kæmper en evig kamp for at holde kiloene nede og her er jeg sikker på at MamaLicious shapewear ville komme mig lidt til gavn – jeg ved udemærket godt at jeg ikke ville tabe mig af det, men illusionen om det og følelsen af at maven eller andre steder bliver holdt på plads lyder rar 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle michaelsen

  der er lige røget 10 kg på under graviditet, og når jeg prøver på at ændre på min kost så jeg måske kunne tabe mig lidt vil den lille bandit ikke ha mit mælk 🙁 så det kunne være virkelig dejligt at vinde så jeg kunne være i noget af mit tøj igen for lige nu bruger jeg kærestens t-shirts for når man er på su er der ikke råd til at forny hele ens garderobe

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Jeg er igang med større vægttab, en efter tre gange kejsersnit hænger maven lidt og eg ønsker at få det på plads så jeg også kan blive sommer lækker

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Thøgersen

  Uh det ville være dejligt! Efter mit 3. barn og en yoyo-vægt i forbindelse med hver fødsel på 30 kg op og ned, er min mave et sørgeligt syn. Jeg har prøvet andre shapewear lige efter fødslen, og det var dejligt at få lidt samling på sagerne 😉 Nu mangler jeg de sidste 5 kg, og føler at jeg er så utroligt blød at det er deprimerende. Jeg ville nyde at få lov at prøve disse, som ser mere alsidige ud end de versioner jeg har prøvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Thisted

  Efter først et vægttab på 22kg, og dernæst graviditet og stofskiftesygdom som gør det endnu sværer at tabe mig efter graviditet, ville jeg ønske det er mig der vinder, bare for at føle mig lækker i kjole igen og motivere til at tabe noget maveflæsk igen..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  følger og liker allerede 🙂

  Efter 2½ år siden sidste fødsel har jeg det på samme måde som dig – kroppen viser stadig tegn efter graviditet, da jeg nok må indrømme at jeg ikke har kunnet age mig sammen til at gøre noget ved det for alvor.

  Det ville være lækkert med lidt hjælp til at holde maven inde – den er virkelig mit ømme punkt 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle I. Prehn

  Det kunne være rigtig lækkert at få styr på maven der desværre ikke er som den har været med strækmærker og slask 🙁
  Går stadig med graviditetsbukser da mine andre bukser ikke passer og ikke sidder behageligt (og det med at få købt nyt ikke lige bliver gjort når man har den lille). Så ville være fantastisk at vinde din give-away 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lidt mystisk at sidde her og tænke i mamalicious når arverækken for længst er klaret ;D men det ændre ikke på at lidt shapeing her og der kunne være himmelsk ;D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kikki Henssel

  Sidder lige nu med mit barn nr. 4 på armen som kom til verden for 4 måneder siden, blot 16 måneder efter barn nr 3. 4 graviditeter har helt klart sat sine spor på kroppen og nej der er ikke lige tid til motion på programmet. Så at vinde sådan en præmie ville være skønt, så jeg bare engang imellem kunne føle mig som andet end MOR.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg vil enormt gerne vinde dette sæt! Jeg skal føde om godt tre måneder og tænker, at dette sæt vil være rigtig godt efter fødslen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Madsen

  Den vil glæde mig i så mange situationer, specielt når man har tætsiddende tøj på.
  Fin præmie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Tror det er lige noget for mig. Har masser af former 😀 De sidder bare ikke lige der, hvor jeg synes de skal 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borup

  Jeg har født for 20 mdr siden, og er lige nu igang med slankekur del 2 🙂 Ikke at jeg tog det på jeg havde tabt i første omgang, jeg blev bare virkelig virkelig træt af kur. Så efter 1 års pause fra slankeriet, er jeg nu igang igen på 5. uge. Og det er altså tiltrængt. Selvom jeg ikke er vildt tyk, så hænger maven altså…og lårene…Jeg gad godt gemme det lidt af vejen, så jeg kan få kjole på igen. Nu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Knudsen

  Jeg er ligesom dig ret høj, og har nemt ved at skjule at de kilo jeg ca hver 3. år får kæmpet mig ned, men de sniger sig desværre langsomt på igen, og især på maven..Så konkurrencen her er lige mig. Elsker shapewear under specielt kjoler og om vinteren giver det også lidt ekstra varme. Mamalicious’ ser godt ud og prisen rimelig, så jeg ville da elske at vinde her:) mvh og god weekend, Jane Knudsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joy Nielsen

  Jeg syntes klart jeg fortjener at vinde, da jeg her efter 2 år stadig ikke har fået tabt mig til min før graviditetsvægt, har været alene med min datter siden hun var 1½ måned gammel, så der er bare ikke rigtig hverken tid eller overskud til at gøre noget ved det..
  Ville elske at kunne hoppe i dette shapewear og i noget smart tøj der bare ligger i skabet, og for en gang skyld føle mig lækker i stedet for bare at ligne en nedslidt mor 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mia

  Jeg har født 4 børn på 6 år, og må indse at tiden til at få musklerne på plads ikke helt er der lige nu :-/ men nu hvor yngste barn er 8 mdr. begynder tiden at være der til at tænke over hvordan man tager sig ud når man bevæger sig udenfor døren, og så synes jeg godt nok at tøjet buler lidt for meget på midten… kunne være dejligt med en hjælpende hånd indtil der igen bliver tid til mig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina.i.mortensen

  Halløj..
  Dette sæt er lige noget jeg kunne bruge 🙂
  Mit sidste barn fik jeg i en forholdsvis høj alder og så er det bare svært at komme af med lidt kilo her og der…
  Så helt klart må det være mg der skal vinde sættet 🙂

  Hilsen
  Tina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene grove

  Sikke en lækker præmie 🙂

  Kunne rigtig godt tænke mig at prøve det lækre shapewear. Jeg har rundet de 45 år tidligere på året. Må indrømme at jeg bestemt ikke føler mig er så stram i betrækket som jeg har været. Så kunne godt trænge til lidt hjælp med at stramme op, så man måske kunne gå i noget tøj der var lidt mere kropsnært 😉

  Følger både på Fb og Bloglovin.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Villadsen

  Åhh hvor ville det være skønt – hvis bare lige de der ekstra tusind deller, der er kommet pludseligt efter fødslen af min datter for snart – gisp – 19 mdr siden – kunne gemme sig godt væk, når vi snart skal til bryllup… Hvor blev tiden og overskuddet til træning og sund livsstil dog af… :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katja Nielsen

  Kære Shapewear … Efter at have læst din annonce vil jeg meget gerne henvise dig til min krop. Den har født tvillinger i 2010 og været ude for en voldsom trafikulykke i 2013. Den har derfor særdeles brug for dine fantastiske egenskaber 🙂 Jeg sætter mit aftryk lige præcis her med min kamp vægt og ser frem til at høre fra dig …
  Kærlig hilsen Katja Nielsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • monika meldgaard

  jeg følger via bloglovin og har liked på facebook 🙂

  Jeg kender desværre også til følelsen om at føle sig for tyk. Bagdelen og lårerne ville have godt at at syne lidt mindre under tøjet 😉 så jeg deltager med største glæde i jeres konkurrence!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Er netop gravid med 2 barn, og ja, jeg er også ret høj (180) så kunne også skjule min vægtforøgelse efter den første i noget tid, men jeg synes nu ikke man kan skjule det for sig selv og sit selvværd.
  Så jeg tabte mig, så jeg nu vejer 7 kilo mindre end da jeg blev gravid med min datter – selvom jeg er 14 uger henne. Men jeg er jo også realitisk – jeg ved det bliver endnu sværere at tabe kiloene med to børn. Og maveskindet er bare ikke det samme efter at have været udspilet så meget… Så det kunne være skønt med “et indre hemmeligt våben, som kun jeg kender til” – og så kan de andre jo bare tro at sådan er kroppen efter to fødsler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia Hansen

  hold da op en skøn præmie, det er 100 % en der vil falde i god jord, den er jo helt perfekt til at gemme maverne, som man for når man både har født 3 børn og kommet lidt op i alderen + har fået 2 mave operationer, så top maverne skal skjules 🙂

  jeg tar chancen og håber på lidt held, selv om det nok kan blive svært at vinde med så mange der er om budet

  jeg følger dig både på fb og bloglovin og også på den anden side også

  ha en super dejlig dag 🙂

  Kærlig Hilsen

  Pia Hansen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Efter 4 fødsler kunne min krop godt bruge sådan en omgang shapewear;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Efter at have født 4 børn,kunne jeg sagtens bruge dette,især når jeg skal have en kjole eller nederdel på i byen,så ser det lidt pænere ud. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elva Møller Jensen

  Kunne godt trænge til en opstramning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina K

  Selvom jeg ikke er tyk eller det der ligner, så har jeg de sidste par uger gået og overvejet om shapewear er noget for mig, for at undgå at se slasket ud i sommerens kjoler og nederdele. DErfor har jeg overvejet at investere i noget lignende Mamalicios shapewear shorts eller trusse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Vejlstrup

  Jeg har brug for shapewear fordi jeg har født to børn og der sidder stadig lidt (læs meget) fedt på maven som kunne trænge til at blive strammet lidt ind . Str M .

  Mvh Eva (✿◠‿◠)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya

  Selvom jeg har tabt mig kunne jeg godt bruge noget shapewear til at være lidt mere firm og mindre bulende under tøjet! Str s

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Nielsen

  Jeg har virkelig brug for det der 🙂
  Jeg kan ikke passe mit gamle tøj og hvis jeg endelig får møvet mig ned i et par jeans, som jeg ikke kan knappe men kun kan lukke sammen med en elastik, så har jeg den største dellemave hængende ud over kanten. Det ses og det ser ikke flot ud sku jeg hilse at sige…
  Nøj hvor ville det da være luksus at få maven lidt på plads så jeg krydser virkelig fingre her 🙂
  Mvh Linda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gyda Ingólfsdóttir

  Selv om jeg træner og tænker på hvad jeg spiser, har jeg ikke helt nået mit mål mhp. vægttab og at få strammet mere op. Derfor synes jeg altid hvis jeg fx har en stram kjole på eller jeans og en top, at jeg har deller der vælter ud. Så det kunne være rigtig dejligt med lidt “hjælp” i form af shapewear 🙂
  Mvh. Gyda

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Hoffmann

  fødte min lille engel for knap 3 mdr siden……de to andre gange er kiloene røget af mig stort set med det samme……sådan er det så bare absolut ikke 3. gang, skal jeg lige hilse sig………så en lille hjælper i form af lækkert shapewear skal være meget velkommen her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Hønning

  Åh ha! Det er da lige min det der! Efter at jeg fik Silke for snart 7 måneder siden har jeg intet tøj kunne have på..! Jeg står og skal jeg bryllup på august og er faktisk så ked af min figur at jeg overvejer at blive hjemme.. Hvis man siger at min krop er min tempel er min krop verdens største tempel lige pt!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens Julius - HOUNd Pipe Jeans