JEFF boksershorts - Billigt undertøj til børn

Bidt af en gal Nike Air Max…..

Ohh my god – jeg er jo gået fuldstændig Nike Air Max amok……
Min samling rummer nu 4 forskellige par – GISP

Men hey, hvad gør man ikke når moden endelig diktere behageligt fodtøj? Jeg mener, jeg priser mig jo lykkelig for at jeg nu kan rende rundt og se super trendy ud i Sneakers ;0) WUHUUUUU

 

Min samling af Nike air max

Nike air max

NikeID Air max – Disse er bestilt på Nike.com og jeg har selv valgt farvekombinationen på dem
 

Nike.com, kan man vælge modeller hvor man selv kan bestemme farvekombinationer. Der er stort set altid en kombination i alle modeller såsom air max, free osv. hvor man selv kan designe sin sko.
Det er ret smart og jeg kunne nok godt blive afhængig af at designe mine egne sko.

Disse startede dog ud med en model, der lå ret tæt op af denne. Jeg valgte dog meget af det hvide fra + jeg valgte neon grøn sål til og lavede desuden en masse andre små ting om. Men selv kombinationen med det blå og neongrønne kan jeg ikke helt tage æren for :0)

I kan se modellen jeg tog udgangspunkt i lige her.

Nike air max

Nike Air Max – Disse er bestilt på Nike.com
 

Modellen her er dem der oprindeligt er skyld i at jeg forelskede mig i Nike air max. Min assistent havde købt denne farvekombi og jeg var forelsket fra første øjekast  :0)
Jeg bestilte dem her med fra Nike.com da jeg også lavede mine NikeID sko.

Denne farvekombi har man kunne købe mange steder herhjemme også, og jeg tror faktisk også den er på udsalg flere steder efterhånden. Den er også nem at finde på Trendsales, hvor folk sælger den ud enten brugt eller fordi de har købt den i en forkert størrelse.

Nike air max

Nike air max – Disse er købt på Trendsales af en der havde købt dem hjem i forkert størrelse
 

Denne farvekombination forelskede jeg mig i da jeg for et par weekender siden var i Paris på Playtime Paris. MamaLicious havde en stand dernede og havde bl.a. brugt disse sko i deres opstilling.

De kommer oprindeligt med hvide snører, men jeg har skiftet dem ud med koksgrå snører da jeg bare generelt ikke er til hvide snører :0) Jeg har også et par sorte snører jeg overvejer at sætte i.

Nike air max

Nike air max – Disse er købt i Foot locker i Fields
 

Sidst men ikke mindst, har jeg så de her som egentlig er en herre model. Men da jeg er en str. 40, så kan jeg bruge både herre og dame modellen. Man skal dog være opmærksom på at str. 40 i herremodeller IKKE er det samme som str. 40 i damemodeller. Så denne er en str. 41, som svarer til en str. 40,5 i dame.
Spørg mig ikke hvorfor en str. 40 ikke bare er en str. 40…..

Desuden så må jeg altså bare undrer mig lidt over at man vælger at lave en pink model til herrer? Jeg tænker der er vel ikke super mange mænd der ønsker en neon pink sko eller??????

9 kommentarer

 • Johanne

  Jeg er helt forelsket i de 2 første!! Nu har jeg ledt i over 1 time, klikkede på sko kiggede på deres farver men kan ikke finde nogen sko med neon. Kan du hjælpe mig? Med at finde den sko hvor der er neon farver så jeg kan få sådan nogle der ligner dine.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Da du bestilte skoene fra Nike.com, hvor lang tid gik der, før du fik dine sko? :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Der gik ikke lang tid med de masse producerede, men ca. 1 måned med dem jeg selv designede.
   Jeg fik dog sendt dem til min familie i USA som så efterfølgende har sendt dem til mig. Men de bliver stadig pålagt told og moms, så det kan ikke betale sig.
   Køb dem på Nike.dk istedet hvis ikke det er fordi du skal til USA selv ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Okay, men mange tak så :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

   Kunne du evt. sende et link, da jeg ikke kan finde siden? :).

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Meget kan man sige, men når du går ind i noget – så gør du det helhjertet <3 jeg hopper dog selv helt over denne trend, men fede det er de altså, bare ikke til mig…. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEFF boksershorts - Billigt undertøj til børn