Thailand - Vores rejserute 2017

Thailand 2017 – Day 1 – Pic of the day

Thailand – Dag 1

Som jeg skrev lidt om i dette indlæg, så vil jeg kaste mig ud i en lille rejseføljeton om vores 3-ugers ferie i Thailand, som vi netop er kommet hjem fra. Udfordringen er at jeg hver dag, vil dele ét enkelt billede fra hver dag og beskrive lidt mere om turen.

Første billede er Lucas og jeg i bilen på vej til lufthavnen. I år flyver vi med Thai Airways med mellemlanding i Bangkok. Drengene har set frem til dagen længe og de er altid i det bedste humør når vi tager afsted. Det har aldrig rigtig
været et stort problem at rejse med drengene og de elsker virkelig at flyve. Her har vi faktisk måske været pænt priviligeret ;0)
Farfar kører os i lufthavnen og vi kører i god tid, da vi gerne vil nyde stemningen i lufthavnen.

Selvom vi har en lang rejse foran os, så glæder vi os.

Det er ca. et halvt år siden vi bookede flybilletterne og fastsatte os på datoerne. Når vi booker og finder flybilletterne så gør vi det som jeg har beskrevet i dette indlæg, for at sikre os den bedste pris. I år har vi givet for 4 personer t/r til Phuket – 15.700 DKK.
Det er første gang vi tager denne rute over Bangkok, og faktisk også første gang vi skal rejse med Thai Airways.
Vi flyver fra København d. 29. marts kl. 14.25 og lander i Bangkok d. 30. marts kl. 06.00 (thai tid). Det er en flyvetur på små 10,5 time. Efter 1 time og 40 minutter flyver vi direkte til Phuket og vil være i Phuket kl. 9.05 d. 30. marts. Flyturen fra Bangkok til Phuket tager ca. halvanden time.

Når vi endelig lander i Phuket, står der dog endnu mere transport på skemaet – men mere om det i morgen 😉

Har I spørgsmål til vores rejse, må I endelig sige til.

?? Kom til næste afsnit: Thailand 2017 – Day 2 // LIGE HER – KLIK

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Thailand - Vores rejserute 2017