molo pre AW15 - Kids

Farvel til den arbejdsuge :0)

arbejdsuge

Cykel fra Batavus
 
 

Farvel til den arbejdsuge

Jeg er igen inde i en travl periode arbejdsmæssigt og har sådan for alvor taget hul på alle børnetøjs indkøbene til forår/sommer 2016 (SS16) på boozt.com
De store mærker som f.eks. det her mærke, som også personligt er en af mine egne favoritter,  er jeg allerede på nuværende tidspunkt færdig med at købe ind til hele SS16 sæsonen – det er lidt vildt at tænke på ik’?

Denne uge har også været ganske speciel, da vi har haft strategiplanlægning hvor hele min afdeling indlogerer os et sted uden for kontoret og lægger hjernerne i blød og tænker store tanker. Normalt er vi indkøbere meget på farten, og derfor er det virkelig skønt at være så koncentreret sammen med sine tætteste kollegaer. Og jeg lover jer at vi har planlagt en god sæson – endnu engang ;0)
Der er ingen tvivl om at jeg er meget meget stolt over at være en del af Boozt.com og selvom jobskiftet har været hårdt (læs bare her), også hårdere end jeg selv troede det ville være, så er jeg idag virkelig glad for den beslutning jeg tog for nu halvandet år siden.

 

Velkommen til weekenden

I dag er det grundlovsdag og Fars dag, men sjovt nok så fejrer man ikke den danske grundlov i Sverige :0) Der er mange af mine venner der har spurgt undrende til hvorfor jeg ikke havde fri idag – hvilket er lidt sjovt :0)
Jeg arbejder jo i Sverige, da Boozt er svensk og har kontor i Malmø, jeg er derfor også på svensk overenskomst og må følge de svenske helligdage. Tak for midsommer, hvor jeg så kan holde fri :0)

Weekenden har været længe ventet, ikke mindst for drengene – da vi er blevet inviteret en tur i Fårup Sommerland.

Fårup sommerland

 

Normalt er det sjældent jeg deltager i blogevents, ofte er jeg faktisk slet ikke inviteret og når jeg så er, så er jeg ekstremt selektiv med hvad vi takker ja tak til.
Mine weekender er normalt 100% dedikeret til familien, men det her arrangement er bare lige i vores øjenhøjde og så skulle man være en skarn at sige nej tak til tilbuddet om så skøn en familie weekend.
Vi glæder os ihvertfald helt enormt – også til at møde de andre skønne blogger-piger med familier.

Vi har faktisk aldrig været i Fårup Sommerland, selvom vi som regel altid holder sommerferie i Danmark – så måske er det her ikke vores sidste besøg i Fårup sommerland i år.

 

Har I været i Fårup Sommerland? Og er der mon noget vi ikke skal gå glip af nu vi er der?
Kom gerne med jeres gode tips ;0)

 

Indlægget indeholder affiliate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

molo pre AW15 - Kids