Jeg har kastet min kærlighed på Aarstiderne.com

Bumser og hvordan vi forsøger at komme dem til livs

Indeholder Reklame

Vi er i den grad kommet ind i den svære tid med bumser herhjemme. Julius på 12 år har været ramt i et stykke tid og har nu selv ønsket, at vi gør noget ved det.
Helt bevist har jeg hverken sagt eller gjort meget ud af det da bumserne begyndte at komme hos ham. Jeg ville nemlig gerne undgå, at han fik påduttet udefra, at han ikke var god – eller pæn nok.
Måske er det bare mig, men Julius har bare altid været god til at hvile i sig selv. Så hvis han nu var helt fin med at bumserne var der, så skulle jeg da ikke være den der fortalte ham at det var ulækkert, grimt eller det der ligner. Ved ikke om det giver mening?

Behandling mod bumser

Nogenlunde samtidig med at Julius selv ytrede ønske om at han gerne ville have noget så de bumser forsvandt, så fik vi nys om et nyt middel på markedet som både var mildt mod huden og også var uden parfume og parabener.

LactoClear - BumserLactoClear - BumserLactoClear er et 3-trins hudplejesystem, som består af en eksfolierende dybderens, en ansigtsvask og en ansigtscreme. Dybderens skal kun bruges 1-2 gange om ugen, mens både ansigtsvask og creme skal bruges dagligt.
Jeg ville lyve gevaldigt hvis jeg sagde, at hele det her teenager og pubertet halløj ikke sætter min forældrerolle i et helt nyt perspektiv. Måske kan jeg i virkeligheden sige at usikkerheden omkring det hele og hvordan jeg som forældre skal håndtere det, er lidt som at blive mor for første gang. Bortset fra, at nu siger barnet selv fra og han synes største delen af tiden at du er den latterligste i hele verden….. :0)

Min første tanke om produkterne var faktisk, at det nok aldrig ligesom ville kunne give Julius en effekt mod bumserne. Det, at skulle vaske sit ansigt, både morgen og aften – det husker jeg selv hvor svært det var at vænne sig til. Og jeg er trods alt pige, som gik med make-up der alligevel skulle renses af.
Ville jeg kunne få min teenagedreng til at vaske sit ansigt både morgen og aften?

LactoClear - Bumser

Godt nok er min teenager glemsom, som de fleste andre teenagere formoder jeg?
Men jeg må give ham den ros, at han faktisk gør en indsats for at vaske sin hud med LactoClear produkterne både morgen og aften. Hvis altså vi lige husker ham på det ;0) Måske det også har noget at gøre med at han rigtig gerne selv vil af med de bumser.

Julius’ far og de fleste mænd på den side af familien, har i deres teenageår været ekstremt hårdt ramt af bumser og svær grad af akne. Jeg havde nok håbet lidt, at Julius ville gå fri og ikke ville blive så hårdt ramt. For at være helt ærlig så er det faktisk kommet lidt som et chok, at vi allerede nu er der hvor vi skal til at tænke på midler mod uren hud og bumser. Julius er trods alt kun 12 år gammel !!!

Men nu giver vi produkterne fra LactoClear en chance og prøver dem af. Vi har besøgt lægen ang. problemet også, og Julius er allerede på det niveau hvor vi skal holde øje med hans akne. Han er i den kategori, hvor han kan have risiko for at få ar efter akne og uren hud senere hen.
Derfor tænker jeg, at det er godt vi er kommet igang allerede nu, ved at prøve at bekæmpe det og selvom jeg ikke har tiltro til, at LactoClear kan klare det 100% – så har jeg faktisk en forhåbning om at det vil mindske problemet.

Vi har brugt produkterne i 2 ugers tid nu, og har endnu ikke den helt store effekt. Jeg synes dog at bumserne er blevet mindre synlige. Så vi klør’ på nogle flere uger, og glæder os til at give en update herinde igen om en lille måneds tid.

Hvis I også vil prøve produkterne fra LactoClear, så kan man lige nu købe et intro sæt med alle 3 produkter for kun 99 kr. (Normalpris er 399,-). Få tilbuddet her: LactoClear intropris

 

Produkterne fra LactoClear er modtaget i gave.

2 kommentarer

 • Lærke

  Hej

  Lavede du nogensinde en follow-up? 🙂 var lidt spændt på resultatet for jer.

  Kh Lærke

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Lærke,

   Det er på vej ;0)
   Teenageren har i den grad haft svært ved at huske det med at vaske ansigtet morgen og aften :0)
   Men satser på en opfølgning i næste uge 😉

   Mvh. Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har kastet min kærlighed på Aarstiderne.com