Velkommen til det nye Boozt Kids - Vind 500 kr.

Kom du bare an Marts :0)

Ok, så fløj februar måned da også lige forbi? Var det bare mig?
Opdagede nærmest ikke helt at den var her……

Ligesom jeg bød februar velkommen lige her, så må jeg også i den grad byde marts velkommen.
Der er ingen tvivl om at jeg har haft så hamrende hamrende travlt her i januar og februar, at bloggen desværre har været lidt nedprioriteret. Intentionen var at februar skulle gøre en ende på det, men jeg må konstatere at det blev den altså bare slet ikke.
Februar kom i lige så høj grad til at have fokus på at få alle ender og kanter til at gå op i en højere enhed som januar gjorde – ikke mindst på hjemmefronten, hvor jeg gør alt hvad jeg kan for at drengene ikke bemærker at mor har travlt arbejdsmæssigt.

Måneden har bl.a. budt på kommentarer som: “Mor er det ikke kedeligt ALTID at sidde foran en computer” og “Ej mor skal du OGSÅ have den computer med på arbejde?” Så for at den dårlige samvittighed ikke skulle vokse yderligere så prioriterer jeg altså virkelig min familie højt i disse måneder.
Og faktisk har jeg også brug for det. Jeg har brug for roen og at kunne trække vejret dybt ned i maven og vide at livet er så meget andet end børnetøj hvis I forstår :0)

Men nu er der lys for enden af tunnelen og marts måned byder blandt andet på det her:

Billederne er fra vores rejse i Thailand sidste år 
 
 

Ferie ferie ferie

Som jeg også nævnte i dette indlæg, så bliver 2015 vores rejseår. Vi har allerede være en smut på skiferie, som virkelig var helt vidunderligt. Og snart står den altså på Thailand, og denne gang en rundrejse hvor vi skal bo 4 forskellige steder og områder. Vi glæder os helt vildt, og vi har selv bygget rejset og booket hver eneste lille sted vi skal bo.

Når man som jeg virkelig brænder for det man laver, så kan det være svært helt at slappe af. Ofte slapper jeg først rigtig af når vi er væk. Så selvom jeg stadig har en masse arbejde der skal være styr på, så begynder vi nu at kunne tælle ned.

Derfor er jeg også begyndt at forberede og i første omgang gælder det drengenes badetøj :0) Vi kommer til at have badetøj med fra flere forskellige mærker, da det nærmest er det eneste drengene har på når vi er dernede.

 

molo badetøj

Sidste år havde begge drengene badetøj fra molo, og det skal de have igen i år :0) Vi er ret glade for de tætsiddende badebukser, da det er varmt varmt varmt og de nu engang bare er de lækreste for drengene at have på. Jeg ved andre foretrækker de board-agtige-shorts til drenge i den alder. Men når man svømmer og snorkler meget, så synes jeg bare det er irreterende med alt det stof og alt den luft der kommer i dem under vand.

 

 

molo badetøj

Lucas’ molo badetøj: Badebukser m. print (LIGE HER) //
UV t-shirt (LIGE HER) // Badebukser, stribede (LIGE HER)
 

Julius kan lige klemme sig ned i molo badetøj stadig, selvom det desværre kun går op til str. 12 år. Men vi erfarede sidste år at det er ret stort i str. – specielt badebukserne.
Et stort ønske fra os, er at UV t-shirt’sne også kom i lange ærmer for det ved vi at vi får brug for. Derudover selvfølgelig at molo badetøj også gik op i str. 14 år :0)
Selvom vi er mest til de tætsiddende badebukser, så har Julius også fået et par boardshorts som er lidt mere løsthængende. Men jeg tror nu stadig på at det er de tætsiddende vi kommer til at bruge mest.

 

molo badetøj

Julius’ molo badetøj: Badeshorts (LIGE HER) // UV t-shirt (LIGE HER) // Badebukser (LIGE HER) //
 
 

Indlægget indeholder affiliate links.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Velkommen til det nye Boozt Kids - Vind 500 kr.