Kombinationsrejse til Thailand med Star Tour

Dagens feriebarn 1 – Freds World by Green Cotton

Freds World by Green Cotton

Freds World Shorts – 279 kr. (str. 92-128 LIGE HER) //
Freds World T-shirt – 179-199 kr. (str. 98-122 LIGE HER og str. 80-92 LIGE HER
 
 

Ferietøj fra Freds World

En af de ting jeg har erfaret er, at vores ferietøj når vi rejser til f.eks. Thailand bare SKAL være behageligt at have på. Vi havde f.eks. 35-40 grader hver dag og i sådan en varme duer det bare ikke med tøj der strammer eller som f.eks. får en til at svede endnu mere.

Både det tøj jeg havde pakket til drengene og mit eget, var primært i ren bomuld eller lignende. Derudover var drengenes tøj primært valgt udfra at det skulle være behageligt for dem at have på. Heldigvis nåede rigtig mange af de helt nye forår/sommer kollektioner at komme hjem inden vi rejste og da drengene begge havde taget et gevaldigt ryk, så havde vi stort set helt nye sommergarderober med til dem.
Det giver mig også mulighed for at vise jer mange af de mange nyheder der er kommet hjem i brug allerede, hvor vi jo normalt har lidt svært ved at vise shorts, badetøj og lign. frem herinde før det nærmest er udsolgt alle steder.

Et af de mærker som jeg foretrækker i Lucas sommergarderobe er Freds World by Green cotton. Dog er det desværre ved at være sidste udkald, da Lucas så småt er oppe i en str. 128 nu…… Håber også det går næste år :0)

De laver de lækreste short i lækker blød bomuld, som jeg forelskede mig i sidste år. I kan se mit indlæg om det fra sidste år LIGE HER.

I år er shorts’ne bl.a. i denne blå kombination, som vi havde stor glæde af nede i Thailand.
T-shirten er måske lige på grænsen af hvad man vil give en i str. 128 på, men jeg synes nu den er ret fin og Lucas elsker den. Den fås helt ned i str. 80 og op til 122 i de links jeg har lagt ind herover. Ellers kan I finde andre forhandlere LIGE HER, som måske kan have den i større str.

 
Freds World by Green Cotton
Freds World Shorts – 279 kr. (str. 92-128 LIGE HER) //
Freds World T-shirt – 179-199 kr. (str. 98-122 LIGE HER og str. 80-92 LIGE HER
 

Lucas prøvede samme aften også at få fødderne ned til sådan nogle doktor-fisk som han i den grad ikke lige var så vild med. Det anes måske på hans ansigtsudtryk :0)
Vi betalte 100 bath (ca. 16 DKK) for 15 min. hvor både Julius og Lucas fik lov at stikke fødderne i :0)

Indlægget indeholder affiliate links

 
 

1 kommentar

  • Trine steinicke

    Rigtigt dejligt at have dig hjemme igen – havde nu luret at det var ferie. faktisk gik jeg rundt i den tro at din Lucas og min Julie var lige gamle, men blev snydt, Julie er et år yngre men ikke mindre. Hun er siden sidste år ved denne tid vokset fra str 110 til så småt 128 – det kan man kalde et gevaldigt ryk….

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kombinationsrejse til Thailand med Star Tour