Forkids og Stjerne konkurrence

Badesko / Strandsko til børn

Under vores ferie i Egypten, testede drengene strandsko fra henholdsvis Nameit og Reima.
Vi valgte primært Egypten pga. de gode koralrev og muligheder for at dykke samt snorkle. Men man kan ikke både få sandstrande og gode dykker faciliteter på ét og samme sted. Derfor måtte drengene udstyres med strandsko.

StrandskoStrandsko

Jeg valgte 2 forskellige strandsko, fra 2 forskellige mærker for ligesom at kunne vurdere dem i forhold til hinanden. Desuden passede det ene par bedst til smalle fødder som Lucas har og de andre bedre til lidt bredere fødder som Julius har.

Julius fik et par fra Reima, hvor der er velcrolukning henover vristen og udtagelig sål. Jeg opdagede faktisk først da vi var dernede og skoene havde været i brug, at der var en ret praktisk optegning på Reima strandskoens sål ;0) Det har jeg aldrig set før, men det er da ret genialt (se billede herunder)

Reima Strandsko

Julius er 8 år, men desværre har en en ret stor fod og bruger allerede str. 37 i sko. Derfor er de fleste børnesko mærker ved at være for små, da mange stopper i str. 35. STORT problem og jeg priser mig lykkelig for at der heldigvis er flere skomærker der er begyndt at forstå at det altså er ALT ALT for tidligt at stoppe børnesko i en str. 35.

Nameit modellen gik op til str. 36 og jeg håbede derfor på at vi kunne knibe ham i den, hvis den nu bare var lidt stor i str. Det var derfor vores første forsøg.
Min plan var at Lucas så skulle have Reima modellen.

Størrelser på strandsko

Men ak – da jeg fik skoene hjem, var det helt til rotterne med både model og størrelse.

Reima gik kun op til str. 35 og havde egentlig været den primære årsag til at jeg havde valgt dem fra Nameit til Julius og Reima til Lucas. Men den fra Nameit var simpelthen så lille i str. at Julius overhovedet ikke kunne være i en str. 36 som jeg havde håbet på.

Til gengæld opdagede jeg at den fra Reima, som jeg jo oprindeligt havde valgt at få hjem i str. 30 og 31 til Lucas, var helt ekstremt stor i størrelsen. Lucas som normalt er en str. 31 i sko svømmede i Reimas strandsko i str. 30.

På billederne herover har jeg taget billeder af Nameit strandskoen i str. 36 (Mørk sål) og Reima strandskoen i str. 35 (lysegrå sål). Selvom Reima skoen faktisk er størrelsen mindre, så er den alligevel 1 cm længere end Nameit skoen som er en størrelse større.

Jeg fik derfor den ide at Julius måske ville kunne passe Reima skoen bedre i str. 35 end Nameit skoen i str. 36. Jeg fik byttet dem rundt og resultatet var PERFEKT. Str. 35 i Reima var perfekt til Julius, hvor han stadig havde voksetillægget på ca. 1½ cm.

Strandsko

Eftersom Reima skoene var så store, så måtte vi også bytte dem jeg havde haft med hjem fra Lucas. Lucas har en meget smal fod og Reima modellen virkede også til at være for bred til hans lille fod. Derfor prøvede jeg nu Nameit til ham i str. 31 – som passede perfekt på hans fod.

Reima str. 30 var altså ALT for stor til ham, hvor Nameit str. 31 passede perfekt.

Strandsko

Begge strandsko er blevet flittig brugt i de 14 dage vi var i Egypten. Stranden var fyldt med koraller, så det var umuligt at bade uden. Vi boede ikke lige ved stranden så vi havde en lille gåtur, på ca. 1 km., for at nå til stranden. Ofte havde drengene bare deres strandsko på at gå i, så vi slap for at slæbe for meget.
Dog fandt vi hurtigt ud af at primært Nameit skoen var for blød i sålen til at kunne klare gåturen. Drengene syntes såmænd de var super rare at gå i, da det føles lidt som at have bare fødder når man har dem på. Men sålen er simpelthen ikke beregnet til lange gåture og blev derfor hurtigt slidt.

Selvom der kun er velcrolukning på Reima modellen, så oplevede vi at begge sko fungerede godt. Det var klart nemmest for Julius at få sine Reima på, men når de først var på sad begge modeller perfekt på foden.

Julius blev jo syg under vores ferie og derfor fik vi ikke dykket så meget som vi gerne havde villet. Dog fik vi snorklet en del på lavt vand, hvor skoene også var geniale istedet for svømmefødder. Og der var faktisk rigeligt med fisk i alverdens farver helt oppe tæt ved strandkanten.

StrandskoStrandsko

Efter 14 dages heftig brug, var det Reima skoene der holdt sig bedst. Jeg vil dog sige at Reima skoen ikke vil passe et barn med meget smal fod, som f.eks. Lucas har. Havde man ikke som os været så dumme at bruge skoene til også at gå ture i, så er jeg sikker på at Nameit skoen havde holdt sig ligeså godt som Reima skoen.

Reima strandsko efter brug:
Reima Strandsko

Nameit strandsko efter brug:
Nameit strandsko

Begge sko er bløde og super behagelige at have på. Faktisk blev jeg så misundelig på drengenes strandsko dernede at jeg også selv købte et par. Dem glæder jeg mig til også at bruge herhjemme til sommer – jeg har nemlig aldrig brudt mig om at bade ved stranden, da jeg aldrig rigtig er helt tryg ved at træde på noget jeg ikke ved hvad er ;0)

Selvom man ikke skal sydpå, vil jeg anbefale strandsko på de danske strande også. De fleste danske strande er ikke super lækre sandstrande (omend vi har noget rigtig lækre strande) og med strandsko på kan barnet 100% lege frit selvom der skulle være sten, tang, vandmænd – you name it :0)
Og skoene er så lette og behagelige at have på, at det faktisk bare føles som at man har bare fødder.

 

Køb Badesko / Strandsko her

boozt.com kan du finde både Reima og Nameit.

Strandsko til drenge

Nameit strandsko: Blå model i str. 28-36 // 

Turkis model

 str. 20-27 // Begge til 129,75 kr.
Reima Strandsko: Blå model til drengene med velcro i str. 24-35 – 129,75 kr. (MEGET store i str.)

Strandsko til piger

Nameit strandsko:  Pink model i str. 20-27 // Pink model str. 28-36 // Begge til 129,75 kr.
Reima Strandsko: Pink model til pigerne med velcro i str. 24-35 – 129,75 kr. (MEGET store i str.)
 
 

Indlægget indeholder affiliate links.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forkids og Stjerne konkurrence