Wonderbook - Book of spells

Småfolk badekåbe

Småfolk badekåbe

Småfolk badekåber er en af de ting vi herhjemme slet ikke kan undvære til drengene. De fik deres første Småfolk badekåbe for nok små 3 år siden, og hold op hvor har vi brugt dem meget.

Det er dem de bruger når de er kommet op af badet – og det er ofte. For pga. Lucas´eksemhud, så skal han helst i bad ofte. Her er det dog kun hver 2. dag de kommer i bad.

Derud0ver har Småfolk badekåberne været trofaste følgesvende på vores ferier igennem de sidste par år, hvor de er helt geniale efter en tur i poolen eller på stranden. Herover kan I se billeder fra vores sommerferie 2010 i Sydfrankrig, hvor de var rigtig meget i brug og derudover har de også været med en tur i Thailand samt diverse ferier rundt omkring i Danmark.
Det er virkelig en af de ting jeg slet ikke vil kunne undvære nu vi først har haft det ;0)

Småfolk badekåbe

Nu er drengene så efter knap 3 års brug vokset ud af de badekåber de havde og vi har derfor fået nye. Denne gang i den flotte grå/sorte udgave, som jeg synes passer perfekt ind til vores badeværelse. Og selvom de gamle badekåber har været i brug i 3 år, så er de stadig rigtig fine – det kalder jeg kvalitet.

Frotteén er dejlig blød og forholdsvis tyk. Jeg vaskede de nye inden brug og tumblede dem, og de suger vandet perfekt. Mange andre nye håndklæder synes jeg er elendige i starten, fordi de ligesom ikke suger til sig. Men altså ikke Småfolks håndklæder og badekåber.

Småfolk badekåbe fås i et væld af farver og koster 399,75 kr. En rigtig god pris for så lækkert et produkt, der holder til at blive brugt så massivt som vi altså har gjort herhjemme. Og så tror jeg aldrig jeg har haft et produkt til dem som passe størrelsesmæssigt i 3 år uden at blive for lille :0)

 
Find Småfolk badekåber på Smartkids.dk
 
 

 Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

3 kommentarer

 • Louise

  Har lige set dit indlæg og vil købe en til mine drenge til jul. Men hvordan er de i størrelsen? Den største er lige blevet 4 år og bruger str. (104)110. Han er vist meget normal i str, er nok 107cm og slank. Ville du så købe 4-5 år eller 5-6 år. Han må gerne kunne passe den næste år også. Jeg stod med Hummels forleden og den fås i 4 eller 6 år, ikke 5 år. Der ville jeg købe 6 år, da 4 år ser ud til måske at passe nu, men ikke være stor og vamset og ikke passe ret længe. Vil købe denne online, så er i tvivl om, om 4-5 er stor nok…? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Petersen

  Kan kun give dig helt ret, det er så fede, man kan ikke undvære dem når man først har haft en. og de er både fantastiske hjemme samt i svømmehallen og på ferie.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   JAAAA – svømmehallen – der er den også genial ;0)
   Fantastisk køb og dejligt at høre at I også er glade for den.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wonderbook - Book of spells