Det der med den vægt....

Dagens feriebarn 2: M8 og Freds Federation

M8 og Freds federation

Shorts fra Freds Federation – 399 kr. (LIGE HER) // T-shirt fra M8 – 249,75 kr. (LIGE HER)
 
 

Julius i M8 og Freds Federation

Kender I de to mærker M8 og Freds Federation? Begge er forholdsvis nye på markedet og rammer de børn der er mellem 8-16 år og som meget populært kaldes tweens.

Noget der har irriteret mig grænseløst var manglen på behageligt tøj til lige netop denne gruppe. Men det synes jeg disse to mærker har ramt spot on – ja jeg er tilhænger og virkelig glad for begge mærker til Julius.
Freds Federation er storebror til mærket Freds World by Green Cotton – dvs. det er samme firma der står bag begge mærker. De laver bl.a. de lækreste shorts, og de var et stort hit på vores ferie.
Dem Julius har på her er i twill og har små læder-detaljer samt bindebånd i taljen.

M8 er et helt nyt tween mærke, som har deres første kollektion ude nu. Den forhandles bl.a. hos SmartKids hvor jeg i sin tid købte den ind til, og jeg synes I skulle kigge på det LIGE HER.
Det har en lidt anden stil og snit end hvad man ellers ser, og har ret meget inspiration fra de voksne mærker som f.eks. Rascals. Så hvis jeres tweens allerede har kig på voksenmoden, men ikke helt passer det endnu, så kunne M8 måske være noget?

M8 og Freds Federation

Shorts fra Freds Federation – 399 kr. (LIGE HER) // T-shirt fra M8 – 249,75 kr. (LIGE HER)
 
 

Mad i Thailand

Hver aften gik vi ud og spiste sammen med drengene, da vi jo kun var os 4 afsted. De er så gamle nu, at vi sagtens kunne spise lidt sent og være længe oppe. Ikke noget med at nogle skulle hjem i seng eller faste spisetider der skulle overholdes.
Drengene fik selv lov at bestemme hvad de ville have og ofte spiste vi både forret og hovedret. Denne aften fik Julius både Reje cocktail, pizza og en banana-split til aftensmad. Det var en af de vilde aftener :0)
Som oftest spiste drengene kun 1 ret. Men prøv lige at se de rejer på Julius’ rejecocktail! Maden ER bare lækker i Thailand og så er det billigt.

Selvom vi var i Phuket, som ikke er SÅ billigt mere – så er det stadig noget billigere end herhjemme.
Typisk brugte vi et sted mellem 1300-2000 bath på aftensmad. Det svarer til 220-335 DKK. for os alle 4 – og det er med alt også drikkevarer.

 

Indlægget indeholder affiliate links

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det der med den vægt....