Lucas' nye Zebra sko fra Hummel

Status i det lille hjem – Lucas savner sin ven

Nogle er tilsyneladende allerede ret gode venner :0)
 
 

Status pt – Sensitive børn – Kæledyr og heldagsskole

Som jeg skrev lidt om i det her indlæg: 1. klasse og heldagsskole, så har Lucas haft en ret hård og svær tid på det seneste.
Jeg bebrejder på ingen måde den nye heldagsskole for alle hans problemer, for 1. skoledag måtte vi jo desværre også sige farvel til Lucas’ bedste ven, vores hund som har været en del af hans liv altid. En ret hård omvæltning oveni opstart af skole igen, ny skolereform, tab af bedste vennen og så lige ovenpå en dejlig lang sommerferie. På ingen måde den bedste kombi for Lucas.

Det var uden tvivl et rigtig hårdt farvel for Lucas, og da han er særlig sensitiv så reflekterer han ekstremt meget over alt fra livets helt store spørgsmål til selv de mindste ting og forandringer i hans dagligdag. Samtidig har jeg været i den mest stressende periode arbejdsmæssigt, så mit overskud til at tackle ham har nok ikke været det største.
Det forsøger jeg at lade værre med at bebrejde mig selv alt for meget, for det er nok en af de ting man som forældre til et sensitivt barn meget hurtigt kommer til. Men jeg kan altså ikke altid forudse hans hverdag og forberede ham på alt hvad der skal ske.

Som særligt sensitiv, der kan et af karaktertrækkene være at man har et særligt bånd til dyr – og det er vi slet ikke i tvivl om at Lucas har. Derfor er jeg også SÅ glad for at vi besluttede os for at få en ny hund. Jeg tror og håber at hans dagligdag bliver fyldt med mere glæde igennem hans bånd til dyr. Sensitiv eller ej, så synes jeg det er en kæmpe gave at kunne give sine børn at vokse op med dyr.

De sidste mange weekender, har vi besøgt vores lille ny hund. Ejerne er heldigvis de dejligste mennesker, der hellere end gerne åbner deres hjem for besøg så vi allerede nu kan knytte bånd med vores lille ny hund.
Og det ser ud til at Lucas allerede er begyndt at knytte et helt særligt bånd med den lille hund.
På onsdag flytter vores lille ny ven ind herhjemme, og vi glæder os helt vildt, selvom det også bliver hårdt at rive den væk fra alt hvad den indtil videre har kendt.

 

Familie søges 

Desværre er der stadig 2 af de små hvalpe der ikke er afsat endnu, og det kan vi jo næsten ikke bærer. Tænk at der slet ikke er nogle der kan skabe et godt hjem for de små hvalpe her?
Så hvis I kender nogle som kender nogle, vil I så ikke være søde at tippe videre om de her skønne skønne hvalpe?

Det er standard langhåret gravhunde, og de kommer med masser af kærlighed og omsorg i bagagen. De har fået masser af socialisering og er vant til både børn og andre hunde.
I kan se salgsannonce på dem lige her: Gravhunde til salg

Seriøst – er de ikke bare søde?
 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lucas' nye Zebra sko fra Hummel