Mors gamle legetøj - Happy Cube

Lucas’ nye Zebra sko fra Hummel

Zebra sko fra Hummel

Zebra sko fra Hummel – 500 kr. (LIGE HER)
 
 

Zebra sko fra Hummel

Dyreprint er jo på ingen måde noget nyt, men her på AW kollektionerne kommer vi også til at se en del dyreprint til drenge. Og ved I hvad? JEG ELSKER DET!!!
Måske er jeg bare skadet, men hvorfor skal drengetøjet altid være så kedeligt? Jeg falder ofte for det der skiller sig lidt ud og som vi måske ikke har set på helt samme måde i tidligere kollektioner.

Lucas har fået de her nye zebra sko fra Hummel, og jeg er helt vild med dem. Det er Lucas forøvrigt også.

Herhjemme kan vi godt lide at skille os lidt ud, og det gør vi måske ofte i og med vi bor på landet. Herude går man ikke så meget op i hvad der er den nyeste mode. Men børnene kan ligesom de fleste andre steder være ret hårde ved hinanden.
Jeg kan godt lide at drengene prøver lidt sjove og anderledes kombinationer af i forhold til hvad tøj de får på. Heldigvis er de stadig helt med på den, og jeg elsker at de tør tage det på de kan lide og ikke hvad andre diktere er det rigtige.

F.eks. er der ingen af drengene der endnu bekymrer sig om hvad mærke de har på, eller som sådan ønsker sig bestemte ting i deres garderobe. De kunne faktisk ikke være mere ligeglade. Så selvom deres mor er en kæmpe “tøj-spasser”, så påvirker det på ingen måde dem – og det gør mig faktisk glad og stolt over dem. Giver det mening?
På grund af mit job, så har jeg måske altid været lidt bekymret for om det påvirkede dem i en lidt for overfladisk retning hvor de alt for tidligt havde en holdning til materielle ting og f.eks. hvad tøj der var det helt rigtige.
Vi oplever faktisk at en del af drengene i deres klasser ellers er ret beviste om deres tøj. Ellers tror jeg måske det er meget en pige ting i den alder?
Hvordan er jeres børn omkring det?

Må jeres drenge gå i dyreprint?

Zebra sko fra Hummel
Zebra sko fra Hummel – 500 kr. (LIGE HER)
 
 

Indlægget indeholder affiliate links

8 kommentarer

 • Line Maria

  Min søn på 3 ser dejlig ud i dyreprint. Denne sommer havde han et par zebra-sneaks fra H&M’s pigeafdeling. Tror bestemt at han skal have dit bud!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvis din søn ikke er til zebra så ved jeg mobber:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Mine drenge valgte også disse helt selv….. Og de eeeeeelsker dem og har taget dem i brug

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min søn på 6 går også op i hvad han har på.. Her er det mærker der blandt andet er vigtigt (Han er danefæ fan off all time). Men ærligt så tror jeg han ser på Vikingen, på samme måde som andre drenge synes det er sejt at have tøj med star wars, Minecraft, disney figurer osv.. Så længe han ikke kommentere andre børn for ikke at have det “rigtigte” mærke på, så lader jeg ham dyrke sin viking som han vil 🙂

  ps: De sko er for fede.. Jeg er også stor fan af at dyreprint er kommet mere frem til drengene

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Burde man gå i seng, når man glemmer hvor gamle ens børn er?? haha prøver lige igen, han er 7 år hehehe

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da seje

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Masser af dyreprint, jo større drengene bliver jo bedre syntes jeg det passer til dem…

  Altså min Andreas han har det seneste års tid haft en helt klar holdning til hvad han vil gå i… men det er ikke noget med mærker, det nævner han aldrig noget om, det er ligemeget hvor vi finder det, det er mere en stil de ud ser sig…. Amalie ja hun er over alle bjerge men stadig er mærker totalt irrelevant lige udover Dr. Denim naturligvis…. 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Hansen via Facebook

  Jeg synes de er mega fede og kunne sagtens se min store knægt i dem (y) – og han har bestemt også en mening om sit tøj i en alder af 8 (og et halvt) år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mors gamle legetøj - Happy Cube