Konkurrence - Vind en flyverdragt fra Racoon Outdoor

Nu går det fremad :0) Status på Lucas

Særlig sensitiv

Sweatshirt fra AlbaBaby – 399 kr. (LIGE HER) // Bukser fra AlbaBaby – 349 kr. (LIGE HER) //
Sko fra Hummel – 500 kr. (LIGE HER) //

 

Som jeg har skrevet lidt om her på bloggen, så har de sidste måneder været ret hårde for Lucas.
Efter sommerferien skulle han starte i 1. klasse, og det er her i vores kommune en kæmpe omvæltning. Det eneste der faktisk var ligesom sidste år, var klassekammeraterne. Vi snakker nye lærere, nyt klasselokale, nye pladser, nye fag og så selvfølgelig en hel ny skolereform og en daglig skoledag på 7 stive timer.

Lucas er særlig sensitiv i en sådan grad at en sådan forandring det kan påvirke ham helt enormt og dræne ham fuldstændig. Og det har det i den grad gjort.
Selvfølgelig påvirkes alle børn af forandringer, og det er måske nok slet ikke sådan at det kommer bag på mange forældre. Men jeg må altså indrømme at det at håndtere et særligt sensitivt barns reaktioner, det altså kan trække tænder ud hos mig. Jeg synes på ingen måde det altid er nemt at være den (sammen med Hr. mand) der skal forsøge at hjælpe Lucas igennem på den bedste måde.
Men vi gør det virkelig så godt vi kan, og prøver at sætte os i Lucas’ sted uden at vi på nogen måde forsøger at dyrke det fact at han er særlig sensitiv. Det er virkelig en balancegang.

Men når vi så begynder at se resultaterne her 2 måneder efter, hvor det virkelig bare har holdt hårdt – så er jeg så stolt og glad for at vi respektere Lucas som den han er. Og mega stolt over min dreng <3
Jeg elsker på alle måder hans sensitive sind og hans følsomhed. Det er virkelig en kvalitet og en styrke som vi forsøger at få ham selv til at forstå, for ofte føler han sig helt anderledes end alle de andre børn.
Og det er altså ikke sjovt at føle sig SÅ anderledes som Lucas ofte gør.

Særlig sensitiv - sensitive børn -

Sweatshirt fra AlbaBaby – 399 kr. (LIGE HER) // Bukser fra AlbaBaby – 349 kr. (LIGE HER) //
Sko fra Hummel – 500 kr. (LIGE HER) //

 

I søndags havde jeg både Julius og Lucas med til et event i København. Det er virkelig sjældent jeg tager børnene med rundt til disse events, og specielt Lucas. Han kan simpelthen ikke rumme al den opmærksomhed, de mange mennesker og alle de indtryk.
Men i søndags var vi inviteret til Galla premiere på Star Wars Rebels i Imperial med Disney XD (mere om det i et andet indlæg). Jeg er altid SÅ nervøs og helt oppe på dupperne til sådanne arrangementer når jeg har børnene med. Og Lucas han slog bare benene fuldstændig væk under mig og klarede det i stiv arm. Han var seriøst SÅ mega sej og nød dagen i fulde drag.

Måske hjalp det også at begge drenge nærmest ikke ved noget bedre end Star Wars, så det var jo virkelig et event i deres øjenhøjde.

Billederne i dette indlæg er taget da vi var på vej hjem fra eventet, og jeg elsker bare den glæde der stråler ud af Lucas.

Jeg er bare Så mega lettet og glad over at vi nu er ovre en hård tid og det begynder at gå lidt fremad igen.
Hvis I selv har sensitive børn, så forstår I måske? Og måske forstå I uanset :0)
Børn er fantastisk dejlige, og jeg elsker hvert et sekund med mine drenge, men det hele kan altså også bare give helt uventede udfordringer.

 

Indlægget indeholder affiliate links 
 

8 kommentarer

 • Lene Haumann Jensen via Facebook

  <3 Dejligt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Haumann Jensen

  Dejlig beretning <3

  Elsker sensitive børn <3 Så skønne, men så svært de kan have det.
  Og hvor kan man være bekymret for dem <3
  Mit elskede barnebarn Oliver er en meget sensitiv fyr, han kom til verden 10 uger, før termin. Han kllarer sig fint, men er også meget sensitiv.

  Oliver startede i Børnehaveklasse i år <3 Stroe var vore bekymringer for ham, men sikke han klarer sig godt, er vellidt af de andre børn og af lærer/pædagoger <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Søhus Pedersen via Facebook

  Ja, at være forældre til særlig sensitive børn er en udfordring…. Konstant!!! Men vi er priviligerede – vores sensitive børn rummer SÅ mange kvaliteter heldigvis – som kommer til at gøre dem godt, hvis vi bare får dem guidet !! Men det ER en benhård opgave, og det er to skridt frem og et tilbage (i perioder tre tilbage!!!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dejlig det er ved at går bedre. Her hjemme kæmper vi også med et sensitivt barn og alle de kæmpe omvæltninger skolereformen har før med sig. Han er utrolig træt om aften og har svært ved skole dagen. Desværre bliver det kun gjort svære for ham da hans vigtigste holde punkt SFOen lige nu udskifter hele personalet og i ferie skal de endda hen på en anden skole at være, men nye børn og personale…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Steinicke

  Vi kender det kun alt for godt og ja det trækker tårer såvel som tænder ud at være vidne til den kamp det kan være for ens dyrebare at finde sin plads i livet.

  Julie er et år yngre og har kæmpet bravt for at finde sin nye plads som skolebarn, netop som vi så lys i mørket med næsten 2 uger med overskud og fjollet pige dykker hun nu igen. Er træt og kan kun klare meget små forhindringer, vi håber dog på et meget lille dyk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det var sødt og kender det så godt at det lyder forkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin Toft Nielsen via Facebook

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Konkurrence - Vind en flyverdragt fra Racoon Outdoor