Badesko / Strandsko til børn

1. maj – Første dag i SFO

SFO

Lucas klar til første dag i SFO – 1. maj 2013
 

Uhhh det har været en stor stor dag idag :0) Sikkert også for flere af jer?
Hos os var 1. maj 2013 tegn på at der ikke længere er små børn i huset…… Ikke flere børnehavebørn og nu kun raske skoledrenge ;0)
Lucas startede i SFO i dag, en dag han har set frem til længe – men også en dag som har været meget skræmmende.

Det hele er dog gjort en anelse nemmere ved at storebror er i samme SFO og samme skole. Han har glædet sig lige siden Julius startede i skole for 3 år siden og puha det er lang tid at vente – lang tid at skulle acceptere at man altså ER den lille.

Man kan næsten se hvordan stoltheden lyser ud af øjnene på ham på billederne herover som vi tog i morges.

SFOEndelig er man præcis lige så sej som sin storebror
 
 

SFO / Før-skole

I vores kommune har vi heldigvis før-skole, hvor børnene starter d. 1. maj i SFO hvor de forbereder børnene til skolegangen efter sommerferien. Lucas skal starte i en klasse hvor de er 28 børn, hvoraf 20 af dem er drenge !!!! PUHA det er lige voldsomt nok tænker moderen. 20 DRENGE !!!! GISP nogle børnefødselsdage vi kan se frem til.

Vi prøver at bevare roen og optimismen på at det selvfølgelig nok skal gå. Det er lidt specielt, da Lucas er et  særligt sensitivt barn som I kan læse meget mere om her: Sensitive Børn – Mød Lucas

I den kommende tid vil jeg skrive meget mere om hele vores skolestart med Lucas. Indtil nu er vi meget åbentsindede og glæder os til alt det nye, omend det også er meget skræmmende for en dreng som Lucas ;0)

Er der andre af jer derude, der har haft en stor dag i dag? Børnehavestart? SFO start som Lucas?
1. maj er en stor dag for mange børnefamilier ;0)

SFO

Lucas er i: Hummel softshell jakke // REBUS jeans // Hummel sko //
Julius er i: Hummel jakke // Cost:Bart skjorte // Cost:bart chinos // Hummel sko //
 
 
Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: @boernetoejsindkoeberen

4 kommentarer

 • Christina Charlotte Hansen

  tillykke med jeres store førskolebarn ;O)
  vores Victor startede i førskole d. 1 april og har nu været i SFO en mdr. og det går bare så fint, han var mere end klar til det nye som nu skal ske, vi bor ligesom jer ude på landet i en lille by med ikke ret stort “børnetal” så den klasse Victor går i er de 17 børn hvoraf de 6 er drenge ;O) de har været på skolen under lockouten, og har derfor fået en super rolig start, så jeg tror kun er godt for dem.
  Hans storebror som går i 2. klasse synes det er enormt sejt at lillebror nu er startet på samme skole, jeg og hans far synes det er enormt dejligt at begge drenge nu igen er samme sted så det kun er et sted man skal bring og hente ;O))(de har begge gået i vuggestue og børnehave i en og samme institution)

  Held og lykke
  christina

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Uhh ville ønske det var 17 børn Lucas skulle gå i klasse med og så tilmed kun 6 drenge ;0)
   Men altså det positive ved at skulle i klasse med 20 drenge er jo så heldigvis at der er mange legekammerater ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Pernille,

  Hvordan gik det så for Lucas?
  Her er Joshua startet i børnehave for første gang igår, også d. 1 maj. Han er også et meget sensitivt barn, som tænker meget over ting der bliver sagt og er meget nærtagende.
  Det var skræmmende både for manden og jeg at han skal ind mellem 26 børn og kun to voksene – hvordan skal de lige få tid til ham? Det havde vi det ikke så godt med.

  Far var med ham i 2 timer igår og det gik fint og i dag har jeg været med ham 1 time og gik så. Så jeg er spændt på hvordan det er gået med ham når jeg skal hente ham her om 30 min.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Christine,
   Jamen det gik fint med Lucas og gør det også stadig. Han er ikke helt tryg endnu, kan bl.a. ikke huske navnene på de voksne og synes der er rigtig meget larm. Har overvejet at lave billeder til ham af de voksne.
   Mest af alt er han stolt ligenu, men det har også været en hård weekend hvor vi kan mærke at han har brug for langt mere attention og omsorg.

   Håber også det er gået godt med Joshua?

   Kram fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Badesko / Strandsko til børn