Vores næste rejse - New York med FDM travel?

Drengenes badetøj – UV swimwear

I har allerede set et par billeder af drengene i action i deres badetøj, men sandheden er at vi faktisk havde flere forskellige sæt og mærker med til dem. Vi var ude at bade i både pool og strand hver evig eneste dag på vores ferie – så faktisk havde vi oftere badetøj på end alm. tøj ;0)

Vi var så heldige at det helt nye badetøj netop landede i butikkerne inden vores afrejse, sådan at vi kunne nå at have det med. Det tidligere badetøj drengene havde var de begge vokset ud af.
Samtidig var det utrolig vigtigt for mig at have UV t-shirts i henholdsvis lange og korte ærmer med da solen er virkelig skarp i Thailand. Faktisk har vi før oplevet at Lucas’ små arme var helt forbrændt, da han havde en kort ærmet UV trøje på – og ja vi havde smurt ham ind op til flere gange.

 

Lucas’ badetøj fra Molo, Hummel og Småfolk

UV badetøj

Småfolk: 1. UV t-shirt med lange ærmer (LIGE HER) // 2. Badetights (LIGE HER) // 3. Badeshorts (LIGE HER) //
Hummel: 4. UV t-shirt med korte ærmer (LIGE HER) // 5. UV t-shirt med lange ærmer (LIGE HER) //
6. Badetights (LIGE HER) // 7. Badeshorts (LIGE HER) //
Molo: 8. UV t-shirt med korte ærmer (LIGE HER) // 9. Badetights (LIGE HER)
 

Det kan virke som virkelig meget badetøj, og det vil jeg også gerne indrømme at det er. Det er bestemt ikke nødvendigt og virkelig luksus at vi havde mulighed for at have så meget forskelligt med. Vi kunne sagtens have nøjes med mindre, og hvis jeg skal give en anbefaling af hvad man bør have med så vil jeg sige:

– 1 langærmet UV t-shirt
– 1 kortærmet UV t-shirt
– 1-2 par badetights
– 1 par badeshorts i længere lidt løsere model.

Skal man til et land som Thailand, hvor børnene er ude i solen nærmest konstant så vil jeg klart anbefale den langærmede UV t-shirt.
Den kortærmede var rar at have med sidst på ferien, hvor drengenes hud havde vendt sig til solen og kunne tåle lidt mere.

Mht. badeshorts så brugte drengene mest de tætsiddende badetights, men de lidt løsere badeshorts var gode på de dage hvor vi måtte skåne benene lidt mere for solen. Jeg vil anbefale at man har 1-2 par med af de tætsiddende så man har lidt at skifte med.

Julius’ badetøj fra Småfolk, Molo og Hummel

Badetøj

Småfolk: 1. UV t-shirt med lange ærmer (LIGE HER) // 2. Badetights (LIGE HER) // 3. Badeshorts (LIGE HER) //
Hummel: 4. UV t-shirt med korte ærmer (LIGE HER) // 5. UV t-shirt med lange ærmer (LIGE HER) //
6. Badetights (LIGE HER) // 7. Badeshorts (LIGE HER) //
Molo: 8. Badeshorts (LIGE HER)
 

Til Julius var det lidt sværere at finde UV t-shirts, hvilket egentlig i min optik er en stor fejl. Flere mærker stopper med at lave UV t-shirt i str. 10 år og Julius er nu en str. 12 år i det meste tøj.
Vi fandt dog UV t-shirts fra Småfolk i lange ærmer, som så også heldigvis var i Julius’ yndlingsfarve grøn. Vi kunne kun få den i str. 9-10 år, men heldigvis er Småfolks badetøj stort i str. så han passede den perfekt.
Derudover laver Hummel badetøj til og med str. 12 år, hvor vi både havde en lang- og en kortærmet UV t-shirt med fra.
Molo, som ellers også laver det lækreste badetøj laver desværre ikke UV t-shirts til de større børn, hvilket jeg mener er en STOR fejl. Så her havde han altså blot et par løstsiddende badeshorts med fra.

Er jeg den eneste som bruger UV t-shirts til de større børn på rejser?
Synes I ikke også at der bør være et udvalg af fede UV t-shirt til børn op til 12 år +?

Jeg skal nok komme med en mere generel vejledning til de 3 mærkes badetøj – og vise billeder af det i brug ;0)

Indlægget indeholder affiliate links

 

2 kommentarer

 • Maybrit

  Super indlæg! Og jeg er helt enig, det er så irriterende at der ikke laves mere UV tøj til de større børn, de har mindst lige så meget brugt for det som de små. Vi har selv lige købt den kortærmede fra Hummel som virker så lækker. Men overvejer nu at købe Småfolks også, turde ikke tidligere da de lige netop ikke har større end str 9, men hvis du siger de er lidt store i det så tror jeg det kunne være et fint supplement 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Maybrit,

   Ja ik’? Det giver jo ikke mening at der ikke er så meget til de større børn. Også fordi vores drenge snorkler og så ligger de jo lige i vandkanten.
   Men ja jeg ville bestemt forsøge med Småfolks langærmede UV trøje. Julius har den i str. 9/10 år og den fra Hummel er str. 12 år. Den fra Hummel er nærmest mindre end Småfolks ;0)

   Kram fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores næste rejse - New York med FDM travel?