Test af Reima vinterovertøj - Del 2

TTH arrangement – Se min nye jakke

TTH arrangementTTH arrangement

Sidste uge var jeg inviteret til blogger arrangement hos Ticket to Heaven og selvom jeg jo egentlig er godt kørende i forhold til viden om deres kollektioner og funktionaliteterne i deres tøj, så synes jeg alligevel det er spændende at være med til. Jeg elsker også at høre andres meninger om det der bliver præsenteret, for når man er ansvarlig for DK’s største børnewebshop, ja så får man bare ikke automatisk den dialog.
Det er også en af grundene til at jeg er så glad for at blogge – her får jeg også daglig input fra kunder og jer læsere, som er enormt givende for mig. Så tak fordi I læser med herinde – det betyder alverden for mig :0)

Søde Louise fra Ticket viste bl.a. deres nye casual kollektion frem, som meget snart kommer hjem i butikkerne – også på SmartKids ;0)
Den er SÅ fin, og jeg synes den har ramt både dreng og pige SÅ helt igennem fantastisk.

TTH arrangementTTH arrangement

Billeder af Ticket to Heaven’s nye casual kollektion som kommer indenfor de næste uger
 

Til slut havde vi lov at vælge et valgfrit Ticket to Heaven produkt fra deres AW13 kollektion – og jeg var så heldig at få mig en helt ny dunjakke til mig selv :0)
Drengene mangler seriøst ikke noget, så jeg syntes det var på tide at forkæle mig selv lidt.

Jeg var meget i tvivl om jeg skulle tage denne dunjakke, eller en super lækker softshell jakke – som også bare var så fantastisk. Men jeg gik altså med dunjakken og jeg kan mærke at vi to bliver rigtig gode venner denne vinter ;0)

TAK, Ticket – for en super hyggelig eftermiddag ;0)

TTH arrangement

Mig i min nye lækre dunjakke fra TickettoHeaven
Det ser ikke ud til at jakken er på deres web endnu – men mon ikke den kommer?
 
 

Indlægget kan indeholde affliate links 

 
 

5 kommentarer

 • Jeg glæder mig vildt meget tilo at se nærmere på pigedelen af den der casual kollektion. Jeg tror den er lige ned ad Gåsebarnets boldgade.. 😀
  Og tillykke med jakken.. Den er læx!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pigekollektionen er rigtig fin – måske jeg skulle lave en sneak peak på den inden længe ;0) Den kommer jo lige om lidt ;0)

   Og tak – er virkelig glad for jakken. Nu kan vinteren og kulden bare komme an ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kaja Nymand via Facebook

  Sådan en overvejer jeg også – den er ikke så tung vel ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nej den er på ingen måde tung – og jeg forestiller mig også at bruge den på kælkebakken til vinter ;0) Den er SÅ lækker – kan varmt anbefales ;0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Reima vinterovertøj - Del 2