Test af Mini A Ture vinterovertøj - Del 2

Test af Reima vinterovertøj – Del 2

Sidste vinter havde jeg 3 søde børn (og deres familier) til at hjælpe med test af Reima vinterovertøj – herunder vinterjakke og flyverdragter. Du kan læse første del af testen her: Test af Reima vinterovertøj – Del 1

Her kan du læse testernes beretninger og deres vurderinger af Reima overtøj efter en hel vinters brug.

 

Test af Reima vinterjakke – Emily

Test af Reima

Emily har testet Reima vinterjakke
 

Emilys mor beretter:

Hold op hvor har vi været glade for den her jakke fra Reima. Jeg var i tvivl om hvor varm sådan en vinterjakke egentlig skulle være, da det er Emilys første vinter, hvor hun har brugt en rigtig vinterjakke.
Vi har brugt den så meget. Hver dag når hun skal til og fra vuggestuen i bil er den blevet brugt. Det har været skønt ikke at skulle tage flyverdragt på for alle de små ture man lige tager i bil. Hun har været varm hele tiden og virket til at være godt tilpas i jakken.

Jeg har aldrig mærket at hun har været kold, selvom der har været sne. Vi har ikke brugt den rigtig til at lege ude her til vinter, da det har været for koldt uden overtræksbukser, men den har helt klart opfyldt vores krav til en god og praktisk vinterjakke.

Emily er selv meget glad for hendes jakke, og har lært ordet jakke meget hurtigt. Hun elsker at tage den af og på indenfor. Hun er også begyndt at kopierer mig og går nu rundt med hænderne i lommerne, hvilket ser super sødt ud.

Jeg har slet ikke brugt hatten på jakken, jeg vælger at tage hætterne af alt hendes overtøj, da jeg synes det må genere hende og hun har altid en varm hue på, så jeg har ikke manglet hatten. Inden vinteren kom da brugte vi jakken sammen med regnbukser når det regnede men var lidt køligt, og det har virket meget godt, da den har givet varmen og hun blev ikke våd igennem den, da den er 100% vandtæt.

Jeg vidste ikke om farven (den lyse lilla) var rigtigt til Emily, men med den rigtige hue som skulle være lidt mørk, så så det rigtig sødt ud. Farven er som skrevet meget lys og jeg vidste ikke om al snavs så bare ville kunne ses, men 4 mdr. efter hun fik den på, så er den faktisk kun blevet vasket en gang og da var den bare blevet beskidt, men efter vask var den som ny igen og ingen pletter kunne ses på den lyse lilla.

Stilen på jakken var jeg fra start tosset med og den er stadigvæk noget af det jeg bedst kan lide ved jakken, meget piget men ikke for fin og så er der luft og plads i den så Emily har kunne bevæge sig så fint rundt i den. Den er lidt lang da den var stor i størrelsen, men så har den også varmet lidt om numsen, hvilket har været rigtig fint i kulde der har været.

Emily brugte tøj i størrelse 86, men vi måtte vælge en 80 efter at have prøvet både 92 og 86 da den er meget stor i størrelsen og en størrelse 80 var derfor perfekt til hende.

 

Test af Reima flyverdragt – Jonas

Test af Reima flyverdragt

Jonas har testet Reima flyverdragt – modellen med 2 lynlåse
 

Jonas’ mor beretter:

Vi har testet den flotteste grønne flyverdragt fra Reima til Jonas i str. 98 med 2 lynlåse. Vi har ikke tidligere haft en Reima flyverdragt, men den virkelig lækker. Super lækker detalje med 2 lynlåse som går hele vejen ned til anklerne, det gør det bare så meget nemmere at få den af, og på.

Der er syet forstærkninger på numsen, sjovt nok kan det kun ses inde i foret, men det virker som om der er ekstra foer på ballerne, det har jeg aldrig set før. Men det giver da mening da det ofte er her dragten bliver tyndslidt.

Dragten er dejligt varm, uden at det går ud over bevægeligheden. Der er god pasform og en elastik i lænden gør, at den ikke bliver kæmpestor og poset at se på. Jonas har testet, at man sagtens kan lege i dragten :0)
Masser af lækre detaljer som: Aftagelig hætte, reflekser, justerbar fodstropper, kraftige lynlåse, vindfang ved lynlåsene samt en lille lomme på brystet.
Den er i virkelig kraftig og lækker kvalitet og der er testet både åndbarhed, vandsøjletryk og at den er vindtæt.

En meget lækker flyverdragt fra Reima som vi sagtens kunne finde på, at købe til næste år.

Test af reima flyverdragt

Reima flyverdragten efter en hel vinters brug.
 

Konklusion ved sæsonens afslutning:
Flyverdragten har vist sig at være intet mindre end fantastisk. Den har hele vinteren holdt Jonas godt varm ? uden at han en eneste gang har været våd/fugtigt pga. varme, så åndbarheden er i top. Flyverdragten ser fuldstændig ny ud og er lige så stærk grøn i farven som da vi fik den, på trods af den har været i brug flere timer hver eneste dag. Ikke engang på knæ eller numse er der slidmærker/ slidtage. Pasformen er fantastisk, sidder ikke for tæt og heller ikke for stor og poset. Alt i alt kan vi kun give de varmeste anbefaling til denne Reima flyverdragt.

 

Test af Reima flyverdragt – Malou

Test af Reima flyverdragt

Malou har testet Reima flyverdragt i model med 1 lynlås
 

Malou’s mor beretter:

Malou har haft fornøjelsen af at teste Reima flyverdragt sidste vintersæson. Vi kendte og havde hørt en del positivt om mærket, men endnu ikke selv afprøvet.  Det har vi nu og må sige det levede fuldt ud op til forventning ? helt klart en af de bedste flyverdragter vi nogensinde har haft.

Konklusion: Malou var jo lige på kanten til at vælge en flyverdragt fra, men havde året forinden kun valgt et 2-delt sæt, hvilket vi begge fortrød. Så vi blev rigtig glade da vi fik chancen for at teste en flyverdragt fra Reima. Selvom Malou også havde et to-delt sæt har dragten tit og ofte været hendes fortrukne valg. Det er stadig bare super nemt lige at hoppe i en flyverdragt, og der er ikke noget der skiller på midten.

Dragten er virkelig blevet brugt og den har været utrolig slidstærk, ingen huller efter endt sæson. Super praktisk i farven, hvilket har gjort at jeg sammenlagt kun har vasket den 3 gange over hele sæsonen og det kan næsten ikke ses på farven. Hun har haft den på stort set hver dag i den rigtig kolde tid, til og fra rideskolen. Så snart hun har redet er hun skyndt sig at smutte over i dragten igen.

Den har virkelig været mudret til og gennem våd, men hele tiden holdt hende tør indvendig og dermed også holdt 100% vandtæt. Det har heller ikke været nødvendig med en masse ekstra trøjer under, så den har holdt godt på varmen samtidig med at den ikke har gjort hende svedig.

Eneste lille minus er at dragten ikke har snefang i ærmer. Det har jeg altid lagt vægt på der er, men må dog indrømme at det ikke har været noget problem, alle andre funktioner opvejer det til fulde.
Jeg kan klart give mine bedste anbefalinger til at vælge en Reima flyverdragt ? især også til de lidt større børn, som stadig elsker at tumle, lege ude og rulle sig i sneen :0)

Test af Reima flyverdragt

Malous Reima flyverdragt efter vinterens brug (inden vask)
 

Reima overtøj i form af både flyverdragter, vinterjakke, skibukser og tilbehør til den kommende vinter kan bl.a. købes på SmartKids.

Find alt Reima vinterovertøj lige her: Reima vinterovertøj

 

Indlægget kan indeholde affliate links 
 
 

4 kommentarer

 • Mina Dalager

  Reima ER bare det mest fantastiske mærke❤️ 3 unger – alle har haft Reima dragter – de er gået i arv ungerne imellem og herefter solgt videre til en super pris – ikke et hul eller slid nogen steder overhovedet. Ingen kolde eller overvarme eller fugtige børn og dragterne bruges fra september til maj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Maharaj via Facebook

  Jeg søger altid efter tests inden jeg køber noget, så jeg sætter i den grad pris på dine tests 🙂 Og ihh hvor er jeg glad for at læse denne test, da vi har købt både Reima vinterjakke og flyverdragt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt at vide at alt det arbejde jeg har lagt i det også er værdifuldt for andre ;0)
   TAK

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Mini A Ture vinterovertøj - Del 2