Drenge på tur....

Danefæ – Vind lækker jakke til Mor

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her: VInderen af Danefæ jakke blev….

Inspireret af nordisk mytologi og det lunefulde skandinaviske vejr oplevede Danefæ sin første store succes med farvestrålende dameregnfrakker i 2006.
Personligt kender jeg mest Danefæ for deres børnetøj – og det gjorde jeg også da jeg sidste år for første gang skulle købe det ind til SmartKids.dk
Jeg blev derfor overrasket da jeg hørte historien og fik af vide at det rent faktisk startede med Damefrakkerne.

Damefrakkerne producerer Danefæ stadig, men deres sortiment bliver løbende udvidet med regntøj, overtøj, t-shirts, kjoler, bodysuits, sweatshirts samt strik og tilbehør til store og små – såvel kvinder som mænd, babyer og frække unger.

Jeg har fået lov til at teste en Danefæ frakke til mig selv, og du kan også vinde en valgfri Danefæ frakke til dig selv fra SmartGirl.dk

Jeg har ud af det store udvalg der er på SmartGirl.dk valgt den grå-stribede Else jakke som er en lang model. Jakken har pink foer – og jeg er jo helt tosset med pink – så den er lige mig. Samtidig kan jeg godt lide at den er sådan lidt neutral selvom der stadig sker noget med de tone-i-tone farvede grå striber.

Der er på jakken et aftageligt bindebånd, som man kan binde rundt om taljen. Jeg har faktisk valgt at tage bindebåndet på min jakke helt af, og det er jo rart at man selv kan vælge om det skal være der eller ej.

Danefæ lover selv at frakken er lavet i et meget vind- og vandafvisende åndbart materiale (5.000 mm vandafvisning) og har tapede sømme, så den kan modstå det danske vejr. Her undrer det mig som rutineret børnetøjsindkøber at de vælger at kalde det vandafvisende og ikke vandtæt. Ved et vandsøjletryk på 3.000 mm må man kalde produktet for vandtæt og denne jakke har et vandsøjletryk på 5.000 mm. Så den er altså mere end vandafvisende :0) Det har ihvertfald stor betydning for mig, og hvis jeg ikke lige havde vist at grænsen lå på 3.000 mm (nogle siger sågar helt ned til 2.000 mm), så havde jeg faktisk ikke troet den var vandtæt ;0)

Jeg er allerede blever ekstremt glad for jakken og har den på dagligt – tror faktisk slet ikke jeg kan undvære den nu :0) I starten tænkte jeg at det måske var lidt irreterende at den var så lang, men det har ikke generet mig det mindste. Dog kunne jeg rigtig godt have tænkt mig en indsnøring forneden, hvor man kunne have justeret jakken lidt ind.

Ved håndledene er der mulighed for at spænde jakken ind, da der er to knapper. Umiddelbart virker løsningen lidt mystisk, men jeg må indrømme at det faktisk fungerer helt fint og det er rart at man har muligheden for justering.

Den dobbelte lynlås i jakken gør at man kan lyne den op nedefra også. Meget smart, men ikke noget jeg har haft brug for. Jakken er ret bred forneden, så derfor har det slet ikke været nødvendigt.

Jakken koster 1.399,75 kr. – og det synes jeg personligt inden jeg fik jakken var rigtig meget for sådan en jakke. Men jeg må indrømme at jeg er dybt imponeret over jakkens kvalitet. Specielt når man som mig har 2 raske drenge, som gerne vil ud i al slags vejr og elsker at gå på opdagelse i naturen.
Det er rart at jeg med Danefæ jakken kan gøre alt dette sammen med dem.
Som sagt tror jeg slet ikke jeg kan undvære min jakke fra Danefæ nu :0)

Vind en valgfri Danefæ jakke

VINDEREN ER FUNDET
Se hvem der vandt her: VInderen af Danefæ jakke blev….

Se det store udvalg af Danefæ på SmartGirl.dk
Jeg udlodder i samarbejde med Danefæ en valgfri Danefæ jakke fra SmartGirl.dk
Alt du skal gøre for at deltage er:
1: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

2: “Like” evt. dele Danefæ på FB

3: Skrive en kommentar herunder hvor du indsætter link til den Danefæ jakke fra Smartgirl.dk du ønsker dig og i hvilken str. Du finder alle Danefæ jakkerne her. Kommentaren SKAL indeholde dit Facebook navn eller email og dit fulde navn.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)


Jeg finder mandag d. 30. april den heldige vinder og tjekker at vinderne er med i begge FB grupper.

Præmien har en værdi på optil 1.399,75 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

446 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Drenge på tur....