Reminder - Vind Nameit cykel

Ticket2Heaven hue

Ticket2heaven hueTicket2HeavenTicket2HeavenTickettoHeaven hue

Ticket2Heaven hue // Hummel softshell jakke // REBUS jeans // Hummel sko //
 
 

Regnbuestribet Ticket2Heaven hue

Måske husker I at jeg faldt fuldstændig pladask for den regnbuestribede serie fra Ticket2Heaven allerede da jeg for snart 1 år siden købte SS13 kollektionen hjem. Allerede da jeg så den første gang havde jeg kastet min kærlighed på både regntøj og skoletaske i regnbueprintet, som jeg allerede dér vidste at jeg måtte have til Lucas når det kom hjem.

Regntøjet er i hus, som I kan se lige her. Jeg var også ganske sikker på at Lucas’ første skoletaske skulle være i det regnbuestribede fra Ticket. Men men men, desværre er skoletaskerne i det print slet ikke gået i produktion. Jeg syntes ellers det var så fint så fint. Men det er så nitten ved at se det hele i så lang tid i forvejen – man kan forelske sig hovedkuls i noget som så måske slet ikke bliver produceret…….

Heldigvis har vi kunne få den flotteste hue i det regnbuestribede mønster, og den knuselsker vi også. Specielt her i overgangsperioden, hvor en hue til tider stadig kan være aktuel.
Ticket2Heaven huen er i 100% bomuld i en letstrikket kvalitet.

Jeg synes de mange farver gør at huen kan bruges til stort set alt ;0)
Den koster 169,75 kr. og kan bl.a. købes lige her: Ticket2Heaven hue

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Reminder - Vind Nameit cykel