Vinderen af Forkids/Stjerne konkurrencen

Ticket2Heaven – Blogger Event

Ticket2HeavenTicket 2 Heaven

Ticket2Heaven event i Vedbæk

I sidste uge var jeg til et bloggerevent hos Ticket2Heaven sammen med en lille samling af andre søde bloggere, bl.a.  Shopping4kids, Theinsider og byKamillaBorg. Det var vildt hyggeligt og der var også et par andre søde bloggere med, som jeg dog desværre ikke lige kender……

Ticket2Heaven

Vi fik bl.a. hele historien om Ticket2Heaven og selvom jeg nu efterhånden har købt mærket ind i lidt over 3 år, så var der bestemt også nye ting for mig. Historien om hvordan mærket i sin tid opstod og hvordan man løbende har bearbejdet materialer og lavet forbedringer har jeg f.eks. aldrig fået før. Vi fik også en kort gennemgang af de forskellige kvaliteter som Ticket2Heaven producerer deres fantastisk overtøj i og vi fik løbende mulighed for at stille spørgsmål. I det hele taget en oplevelse at træde ind i deres butik som ligger i Vedbæk – kan varmt anbefales hvis man er på de kanter.

Jeg fulgtes med Kaja som har bloggen shopping4kids, og da barnepigen var syg havde vi også sødeste Mikkel med. Vi havde den bedste køretur, hvor snakken gik så godt at vi faktisk kørte forkert på vejen hjem :0) Det var super hyggeligt endelig at se dig “irl” Kaja ;0)

Som de faste læsere vil huske, så er jeg fuldstændig pjattet med TTH’s regnbueprint som er ude i SS13 kollektionen. Printet fås i rigtig mange forskellige styles omend jeg stadig er en anelse ulykkelig over at det ikke blev produceret i skoletasker og penalhuse ;0)

Det var mit første sådan egentlige blogger event, men bestemt ikke det sidste. Min dagligdag er jo fyldt med kontakt med de fleste børnetøjsmærker på markedet, men jeg synes nu alligevel at det var hyggeligt at deltage i sådan et event. Så det vil jeg bestemt ikke udelukke at jeg vil forsøge at klemme ind når tiden tillader det ;0)

Tak, Ticket2Heaven for en super hyggelig aften :0)

Ticket2Heaven

2 kommentarer

 • Hehe, vi kørte vist endda forkert 2 gange ;D…

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Åhh gud gjorde vi?
   Men for fanden da, det var hyggeligt ;0) Det må vi snart gøre igen :0)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Forkids/Stjerne konkurrencen