Vind - MamaLicious Shapewear

De bedste skoletasker kommer fra Ticket2Heaven

Ticket2Heaven skoletasker

Drengene har været så heldige at få spritnye skoletasker foræret af Ticket2Heaven.
Den første skoletaske Julius havde var en Ticket2Heaven, som faktisk efter afprøvning af andre skoletasker – faktisk måtte i brug igen. Vi har igennem Julius skoletid testet skoletasker fra andre mærker, men der er bare ikke noget der slår TTH skoletasker.

Igennem de sidste 3 år har Julius derfor brugt sin TTH skoletaske som stadig faktisk er fin og pæn, på trods af heftig brug.
Han er nu ved at være færdig med 2. klasse og skal efter sommerferien op i 3. klasse.
Derfor er der en anelse flere bøger end der var i børnehaveklassen, og da han også er vokset en del, havde han brug for en større model end den han startede med.

Julius’ gamle TTH skoletaske:

TTH skoletasker

10 gode grunde til at vælge Ticket2Heaven skoletasker:

– Extra stærk vatteret bærestrop
– Lomme til drikkedunk
– Lille siddelomme til nøgler og buskort
– Justerbar foam-remme med brystrem og hoftespænde
– Trafiksikre reflekser på bærestrop, side og front
– Seperat gymnastiktaske vedlagt
– Termoisoleret forlomme til madkasse
– Forstærket og afstivet bund
– Ergonomisk korrekt foam ryg
– Indvendigt rum til ringbind, mapper og bøger

Derudover følger der også med alle TTH skoletasker en fin og praktisk madkasse med samt en ½ liters drikkedunk.

TTH skoletaskerTicket2Heaven skoletaskerTicket2Heaven skoletaskerTTH skoletasker

2 størrelser på Ticket2Heaven skoletasker

Der findes 2 størrelser på Ticket2Heaven skoletasker. 1 lille model, som altså er optimal til skolestart og de første år i skole. En lidt større model som er optimal når barnet bliver større end det er ved skolestart og der er behov for flere bøger og materiale i tasken.

Lucas har fået denne model, som er den lille model:

TTH skoletaskerTil skoletasken har han fået dette matchende penalhus:

Ticket2Heaven penalhus

 

Jeg ved at flere overvejer bare at købe den store model til at starte med, men jeg må på det kraftigste anbefale at man starter i den lille model. Den er bygget til at støtte barnet og beskytte barnets ryg i forhold til barnets størrelse. Et barn der starter i skole har ikke behov for en større taske end det!

Til Lucas har vi valgt et penalhus med indhold. Det er smart når man starter helt fra ny og ikke har noget som blyanter, viskelæder osv. I Ticket2Heaven’s penalhuse er det tilmed kvalitetsvarer der er inden i penalhusene – det er nemlig blyanter fra firmaet Faber Castle.

 

Julius har fået denne model, som er den store model:

Ticket2Heaven skoletaskerTil skoletasken har han fået dette penalhus, som er uden indhold:

TTH penalhus

Julius er 8 år gammel, men stor af sin alder og måler således 140 cm i højden. Han går i 2. klasse og skal i 3. klasse efter sommerferien. Han har nu brug for en lidt større taske end den lille model som han har haft indtil nu.

Til ham har vi valgt et penalhus uden indhold, og som er lidt mere smart til den større dreng. Julius er et rodehoved og har sjældent haft styr på sit penalhus med indhold. Blyanter, lineal og lign. lå som regel og rodede rundt nede i bunden af tasken. Han fik simpelthen ikke sat dem på plads i de indrettede elastikker når han var færdig med dem.
Derfor valgte jeg i år at han skulle have et penalhus, hvor han så at sige bare kan smide sine blyanter, viskelæser osv. ned når han er færdig med dem. Jeg håber det er med til at han får lidt mere styr på sine sager.
Vi har sammen været ude at investere i nogle fine nye blyanter og viskelæder som han selv har valgt udfra moderens kriterier om at det skulle være kvalitetsblyanter. Jeg håber det er med til også at give ham en vis ansvarsfølelse overfor at de skal behandles pænt og passes på ;0)

 

Find TTH skoletasker på boozt.com

boozt.com findes der hvert år et udvalg af sæsonens nyeste skoletasker fra Ticket2Heaven, både i flotte farver til pigerne og drengene. Der findes selvfølgelig også matchende penalhuse i flere forskellige modeller, samt både den lille og store model i skoletasker.
Du finder også Ticket2Heaven skoletasker på TTH’s egen hjemmeside lige her.

TTH skoletasker
TTH penalhuseFind skoletasker og matchende penalhuse fra Ticket2Heaven LIGE HER.
 

Har du et barn som skal starte i skole, og som I skal ud at finde skoletaske til. Eller måske et barn som skal have ny skoletaske i år, så kan jeg varmt anbefale Ticket2Heaven skoletasker. Bedre skoletasker findes ikke, og selvom vi har prøvet en del efterhånden – så ender vi altid tilbage ved TTH skoletasker.

Hvad er jeres fortrukne skoletaske til jeres børn og har I prøvet Ticket2Heaven skoletasker?

Julius og Lucas har modtaget hver deres skoletaske og penalhus af Ticket2Heaven. Indlægget er dog udelukkende udtryk for min oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på min vurdering og ej heller holdning til produktet.

Indlægget indeholder affiliate links.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind - MamaLicious Shapewear