HJÆLP - Børn i Byen prisen 2013

Småfolk – Nytænkning

Småfolk

Jeg har simpelthen haft den skønneste dag i dag hos Småfolk, og deres søde sælger Trine :0)
Det er ikke ofte at jeg viser jer billeder af kollektioner der først kommer langt ud i fremtiden, men lige i dag har jeg simpelthen sådan lyst til at vise jer noget der bare gjorde mig glad helt inden i.

Kollektionen  jeg har købt ind i dag kommer først i butikkerne til oktober 2013 – og selvfølgelig også på SmartKids, men den er simpelthen den bedste kollektion længe. Og det mener jeg virkelig!!!

Småfolk har været et af mine egne foretrukne mærker til mine egne drenge, men de sidste år er drengene ligesom vokset lidt ud af det. Ikke fordi det ikke fås i deres størrelser, men simpelthen stilen.
Der er ingen tvivl om at Småfolk har redet med på “Retro-bølgen”, og som årene er gået kan jeg mærke jeg selv er blevet en anelse mere klassisk i hvordan jeg klæder mine egne drenge.
Jeg kan stadig godt lide farver, men det skal helst på en eller anden måde harmonere.

De sidste år har jeg følt at Småfolk har været en anelse for retro om man kan sige sådan. Kontrastkanterne på tøjet har ofte haft en farve som jeg personligt ikke har syntes harmonerede 100% – det forstyrrede ligesom billedet lidt.

 

Småfolk – Fedeste Kollektion længe set

I dag blev jeg præsenteret for en kollektion som i mange sammenhænge faldt mig lige i øjet.
Småfolk har formået at følge med tiden og stadig være tro mod dem selv og det der er SÅ meget Småfolk. Tro mod det som mange af os trofaste Småfolk fans ELSKER ved mærket – og jeg ELSKER det.

Nu er jeg spændt på hvad I siger?
Det er kun ganske få styles jeg viser jer her, men det er nogle af de styles jeg selv er fuldstændig tosset med. Men tro mig der er mange flere fantastisk fede styles i kollektionen.
Er I også vilde med det?

Småfolk

 

 

 

10 kommentarer

 • Selvom det bliver mere og mere svært, at udtænke nye designs synes jeg det ser rigtig spændende ud. Selvom den grå linje, måske kan se lidt kedelig ud, så er det faktisk befriende, at det ikke kun skal være stærke farver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihh, dejligt med et lille smugkig. Min Olivia er i str 74 nu og jeg har faktisk ikke købt så meget småfolk i denne størrelse, da jeg er blevet mere til jordfarver.. Men må indrømme, at jeg er VILD med den grå med lilla kant og deres nytænkning (grå tendenser)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Tolstrup

  Synes det ser rigtig fint ud. Har siden drengene var babyer elsket småfolk, men nu hvor den store nærmer sig 6 år, synes jeg det godt kan blive lift for meget til ham med de print i stærke farver. Så synes jeg det du viser på billederne er mere passende. Det eneste jeg har købt i år til den store er nattøj og en fleece jakke.
  Ser frem til den næste kollektion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • michelle dyhrberg petersen

  Her har vi flittigt brugt småfolk pga. deres lækre prints 🙂 – Men nu nærmer pigen sig 5 år – og de sidste gang jeg har set noget “Nyt” fra dem – har jeg bare tænkt; same old same old… Tegn på at jeg har fået nok af småfolk – eller måske ændrer man bare smag og stil til barnet – når de blir lidt ældre. Er det kun mig der har det sådan?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte kofoed

  jaaaaa en ny traktor bluse i en ny farve…kan nu egentligt godt lide at der er knald på farverne, men den grå med lysblå rib er faktisk fed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin christensen

  Neeeej hvor er det bare fint håber du har købt den hjem med zebraerne ;o)
  Har det på samme måde som dig med småfolk, jeg elsker det og glæder mig som et lille barn hver gang der kommer en ny kollektion 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Karin,

   Super dejligt at vide at jeg ikke er den eneste. Jeg har købt alt ind du ser på billederne her og zebraen kommer selvfølgelig i mange styles ;0)

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe M

  Ærligt, så synes jeg der mangler farve..
  det er ikke grimt, kan godt lide deres print, MEN jeg synes det er lidt kedeligt..
  Smag og behag er forskellig, og det skal der være plads til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Hej Signe :0)

   Nu har jeg så også kun vist det grålige her ;0) Men som du kan se øverst så er der stadig masser af farver på det meste af kollektionen, så der også stadig noget for dem hvor farverne ikke skal være SÅ dæmpede.
   Jeg synes bare det her skilte sig ud og noget jeg synes rammer Småfolk stilen dog på en mere klassisk måde.
   Men det er rart at vide at der stadig er mange der også ELSKER deres farver og prints.

   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Signe M

   Tak for svar ! 😀
   Det lyder rigtig godt at der stadig kommer noget med farver 😉
   Synes også det grålige er fedt, ville nok bare sætte det sammen med lidt mere pang 😉
   Synes det “klær” min søn godt med nogle halvstærke farver.
   ELSKER at give ham noget nyt tøj på og se hans søde reaktion. Han er 11mdr, da han fik en af de nye bodyer på fra hummel sad han længe og nær studerede de neon farvede vinkler på ærmerne, han prikkede på dem med sin pegefinger hvorefter han sendte mig det største smil og begyndte at grine. HAHA. mega kært 😉

   Skønt at småfolk laver lidt til enhver smag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJÆLP - Børn i Byen prisen 2013