Test - MINI A TURE overtøj

Test – Småfolk flyverdragt

Konkurrencen er slut

Småfolk har igen i år lavet en overtøjs-kollektion inspireret af deres æbleprint, med multiæbler på både flyverdragt, vinterjakke og vinteranorak.
De sidste år har Småfolk været mildest talt uheldige med deres overtøjs-kollektioner, så i år er vinterkollektionen virkelig blevet kræset om og kvaliteterne er helt i orden.
Selvom Småfolk de sidste år har været uheldige med deres overtøj, så er det en stor trøst at de er hurtige til at reagere på det. Således sender de ikke noget på markedet som ikke er 100% i orden. De gange der har været problemer med deres overtøj er det lynhurtigt blevet trukket tilbage fra markedet.

Det er IKKE tilfældet i år og derfor har jeg fået lov til at teste Småfolk flyverdragter på 2 små testere, som ivrigt vil teste flyverdragterne igennem vinteren. Her kan du læse om deres førstehåndsindtryk af dragterne og du har også chancen for selv at vinde en lækker Småfolk flyverdragt fra SmartKids.dk
Når vinteren går på hæld vil vores små testere igen fortælle om deres oplevelser med Småfolk flyverdragten.

Småfolks overtøjskollektion består af:

Småfolk vinterovertøj

Småfolk flyverdragt (pige) – 999,75 kr. // Småfolk vinterjakke (pige) – 899,75 kr. //
Småfolk luffer (pige) – 199,75 kr. // Småfolk vinteranorak (pige) – 899,75 kr. //
Småfolk flyverdragt (dreng) – 999,75 kr. // Småfolk vinterjakke (dreng) – 899,75 //
Småfolk luffer (dreng) – 199,75 kr. // Småfolk vinteranorak (dreng) – 899,75 kr. //
 
 

Lucas tester Småfolk flyverdragt

Småfolk flyverdragtLucas har testet: Småfolk flyverdragt (dreng) – 999,75 kr. //
 

Lucas’ mor beretter:

Vi er så heldige, at få lov til at teste denne fantastiske flyverdragt fra Småfolk. Min søn Lucas er 3,5 år og vi har derfor brug for en flyverdragt, der kan tåle lidt af hvert. En dreng i hans alder, sidder jo ikke stille.

Første gang jeg så dragten på hjemmesiden, var jeg i tvivl om det var noget for os, for jeg klæder ham normalt ikke i så stærke farver, men jeg tænkte lad os prøve. Og jeg vil sige, at jeg er meget positivt overrasket. Farverne er fantastiske og æblerne virker slet ikke “for meget” som jeg frygtede. Det første Lucas sagde, da han så den var: den er sej mor.

Lucas bruger i dag str. 104, og denne dragt er en str. 4-5 år, og måske en lille smule for stor, men str. mindre hedder 3-4 år og er for lille.  Han kan sagtens løbe rundt i dragten uden problemer.

Dragten har elastik ved fødderne, så dragten bliver hvor den skal. Ved ærmerne er der velcro, så den kan tilpasses barnets arm. Der er reflekser ved arme, ben og hat, så barnet er nemt at se i mørket. Man kan godt mærke at dragten er af god kvalitet, den er varm, vind og vandtæt og stoffet virker utrolig slidstærkt, hvilket er en fordel da Lucas elsker at være udenfor i alt slags vejr, og derfor har brug for en dragt, der er behagelig at have på.

Dragten har en lynlås i hver side, hvilket gør at Lucas selv kan komme i den og ud af den. Den har en smart halslukning under lynlåsen, så det ikke trækker ned på hans mave. Hætten er sat fast med velcro og aftagelig, og samlingen ved hagen, gemmes væk i to lommer, så den ikke generer.

Alt i alt en rigtig god flyverdragt, der virker til at kunne holde til lidt af hvert.

Superheltemor tester Småfolk flyverdragt

Småfolk flyverdragtSupertumling har testet: Småfolk flyverdragt (pige) – 999,75 kr. //
 

Måske kender i bloggen Superheltemors bekendelser, og hvis ikke så bør I tage et kig forbi ;0)
Superheltemor har hjulpet mig med at teste Småfolk flyverdragt på én af hendes ialt 4 skønne tøser – denne gang er det Supertumling på 2 år der tester.

Superheltemor beretter: 

“Supertumling på to år, der ind til nu kun har ejet godt slidt overtøj arvet fra storesøstre, var så heldig at blive valgt som tester af den fineste flyverdragt fra småfolk.

Hun er ikke vant til nyt tøj, og har været så ekstremt glad for den, at hun ikke har været til at hive ud af den – heller ikke indendørs…

Den er alderssvarende i størrelsen, men poset, og med god plads til evt. ekstra trøjer under, og til bevægelse på legepladsen.

Dragten er overdrevent lækker!
Og forældrene er også meget begejstrede: det er en helt utroligt lækker dragt, i en imponerende kvalitet!

Der er mange fede detaljer: skrå lynlåslukning, reflekser på benene, aftagelig hætte, og justerbare fodstropper.
Den er varm og lækker, med blødt og lunt fleecefoer, og hun kan bevæge sig frit i den.
Flyverdragten er vandtæt og kan tåle et vandsøjletryk på 10.000 mm – hvilket er særdeles heldigt, for det første hun gjorde da hun fik den på, var at kaste sig på maven i en mudderpøl…
Der fik vi så testet, at det er helt rigtigt at den er dejligt vandtæt – og dragten med garanti også vil kunne holde sne og sjap ude, når den er så god i muddervand!

Den er også teflonbehandlet på ydersiden, som gør at mindre pletter nemmere kan tørres af.
Dragten er utroligt nok også åndbar, og hun virker lun, men ikke svedig i den. Fantastisk!

Jeg kan varmt anbefale den, det er klart den lækreste flyverdragt vi nogensinde har haft til en af vores børn!

 

Vind Småfolk flyverdragt

 Konkurrencen er slut

I samarbejde med Småfolk, udlodder jeg en valgfri Småfolk flyverdragter fra SmartKids.dk til to heldige læsere. Vinderne kan frit vælge om det skal være til dreng eller pige.

For at deltage skal du:

1: Tilmelde dig bloggen enten via BlogLovin eller Facebook.

2: Skrive en kommentar herunder om hvorfor du skal være den heldige vinder.

3: Er du tilmeldt BlogLovin vil jeg blive rigtig glad hvis du vil gøre dig den ulejlighed at ?like? dette indlæg på BlogLovin

 

Jeg finder de heldige vindere mandag d. 19. november.

 

Præmien gælder kun til Småfolk flyverdragter på SmartKids.dk og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

324 kommentarer

 • Birgitte Neergaard-Kofod

  Min datter på 5 år har formået at bide lynlåsen i stykker på sin flyverdragt!!! Fatter ikke hvordan… Elsker Småfolk og har jo desperat brug for en ny 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Flindt-Christensen

  Æbleprintet er bare så pragtfuldt. Man kan jo ikke andet end at blive i godt humør. Så det er herligt til glade rollinger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie Hebo

  Ville elske at vinde en fin dragt til en af mine 2 skønne drenge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maarit Ludvigsen

  Vi elsker Småfolk! Det er bare det sødeste design til de små 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Jørgensen

  Jeg kan kun drømme om at putte min datter i den lækre flyverdragt.. Den er Super smart..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Dyhl Hjorth

  Dicte krydser fingre 🙂

  Janniedyhl@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille KristenEn

  Åh hvor jeg krydser alt for vi vinder denne til min mindste datter på 1,5 år. Hendes dagpleje er netop blevet en ude dagpleje så alt leg foregår udenfor og hun skal derfor ha en super flyverdragt til vinteren som forhåbentlig snart kommer;-) og så gør det jo ikke noget den er lidt fin at se på også:-D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Vestergaard

  Nogle er til pærer men herhjemme er vi til æbler! Især på tøjet. Mit ynglingsmærke og så er et godt æble da ikke at fornægte uanset tøj eller frugt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katjrine halldorsson

  Den ville jeg altså gerne vinde til min søn:) ha. Mangler nemlig en

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira

  Min søn ville elske at vinde, da det eneste tøj han gider at gå i for tiden er småfolk bluser med æbler eller danefæ med vikingen Erik, så han ville da blive vildt lykkelig for en ny æble dragt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • thomas zeuner

  Skal da vinde fordi det snart er fars tur til at bestemme. Min lille diva vil blive fin i denne dragt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine hansens

  Jeg kunne rigtig godt tænke mig at vinde en til min datter Kaya på 2 år eller min søn på 5 år. De er så lækre. Og ville være lækkert og få en ny på da dem vi har er secondhand 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle jepsen

  Elsker deres æbleprint:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeanette christiansen

  Tror min kommentar drukner i alle de brsvarelser der er kommet men krydser da fingre alligevel. Jeg vil elske at give min datter sådan en lækker sag på men hvorfor det lige skal være mig ved jeg ikke. Kan jo ikke skrive noget som ikke allerede er skrevet 😀
  Krydser nu alligevel alt jeg kan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibrit

  Min datter elsker sin æblejakke og ville blive vild med en æbleflyverdragt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg elsker bare småfolk synes de laver det fedeste børnetøj, så ville være så fedt at vinde noget vintertøj enten til min datter på 2 eller min dreng på 5.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil enormt gerne vinde en dragt og taste den for jer, min datter på snart 3 år, er meget kulsk, og sidste år måtte invisterer i en dragt nr.2 fordi hun ikke kunne holde sig varm, min anden datter på snart 6 har vi også prøvet at dragter gik op i sømmende, og at de bare ikke levede op til det krav som jeg har, ejg kæber gerne dyrt, bare det er godt, i år har vi ticket fordi jeg ved det holder mine piger varme, men jeg kunne da godt tænke mig at se om småfolk er lige så godt, vi har mange ting i det mærken,(forårs jakke, regntøj alm. tøj) men jeg har aldrig turde købe vintertøj 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Weber

  Storesøster Ella ville være så glad hvis hun fik en æbleflyverdragt til børnehaven så krydser fingre for at hun vinder! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Renna

  Its so beautiful. I would love it for my daughter. She still doesnt have a flyverdragt, so it would come so handy in this moment, overall now at days that its becoming colder and colder. Today it snowed a little bit!.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • grethe

  Hej. Vi kunne godt bruge denne super fede flyverdragt til min søn går i en udelivbørnehave så han har virkelig brug for en god dragt, var til småfolk lagerslag men der var ingenting i min søn størrelse heller ikke en flyverdragt som jeg havde lovet ham, så håber meget jeg kan være heldig her. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Andersen

  Vi ELSKER småfolk herhjemme 🙂 Der var desværre bare ikke råd til deres flyverdragt i år, så ville blive SÅ glad, hvis jeg vandt denne til min prinsesse på 2 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Kjærsgaard

  Synes bare de er så fine, så vi kunne sagtens bruge sådan en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Kathrine Primdahl

  Min datter på snart 3 vil elske at vinde denne fine dragt. Vi har sammen kigget på den på computeren og hendes kommentar til dragten var: “jeg kan også godt lege prinsesse i den” – også er den jo GODKENDT:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne

  Hvorfor skal jeg vinde den?
  Tja, jeg kunne komme med en masse forskellige idéer, tanker og forslag. Men kan ikke komme på noget originalt.
  Så jeg vil bare sige, at jeg synes min datter på 2 år skal vinde den… fordi hun fortjerner det 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi kristensen

  Åh den ville min datter da elske. Hun er tosset med småfolk og deres æbler.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Pedersen

  Vil gerne vinde fordi jeg er så oversolgt i alle de æbler og farver og min sønnedreng vil være sååå lækker og varm i sådan en til vinter *suk* 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frank Seemann

  Jeg skal vinde, så min søn med sikkerhed ikke kommer til at fryse til vinter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Skjødsholm Franzen

  An apple a day keeps the doctor a way!
  Vi ville elsker at klare os igennem vinteren på ren æblemost!
  Hilsen mor og Nova!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeanette Andersen

  Min lille basse skal helt klart vinde sådan en super lækker flyverdragt da han fortjener det bedste og vi ik har råd til sådan en fin en da min mand lige har mistet sit arbejde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Jacobsen

  Vi vil så gerne vinde!!:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke Knudsen

  Det kunne være super fedt og få lov at prøve en flyverdragt fra småfolk, sådan en har vi aldrig haft før. Det bliver jo hurtigt koldt, og den gamle er ret slidt, så det ville da være lækkert med en ny til lillemand! :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Herhjemme elsker vi Småfolk. Og det kunne være fedt og finde en god kvalitets flyverdragt til børnehave drengen Marcus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Herhjemme elsker vi Småfolk. Og det kunne være fedt og finde en god kvalitets flyverdragt til børnehave drengen Marcus.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stine svendsen

  Fordi jeg er vild med det print og fordi jeg kæreste med en bonde og de sidder på deres penge punge så hvis man ikke kan prut om prisen skal jeg ikke købe noget (hans ord 🙂 )
  Og fordi nu er mine knægte desværre alt for stor til dette print
  og min datter på 2 vil blive gude smuk i sådan en lækkert flyverdragt
  og fordi det er min YNGLINGS farver efter jeg har fået en datter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Andersen

  Min Andrea ville elske sådan en flyverdragt og hun mangler en i den rette str. Dem jeg har er enten for små eller lidt for store.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • malene anja Christiansen

  Ville gerne vinde sådan en til min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Hemmingsen

  Ville være fanatisk at afprøve om den lever op til forventningerne. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Har en søn på 2½år, hvor vi er blevet tilbudt at han kommer i børnehave fra 1. december allerede, da de har pladsmangel i dagplejen.

  Da det er kommet lidt som en overraskelse for os at han allerede skal i børnehave nu, kunne det være virkelig lækkert at vinde en flyverdragt til ham, så vi både har en flyverdragt hjem til og en til at bruge i børnehaven.

  Derfor vil vi blive rigtig glade for at vinde en flyverdragt til krudtuglen Mikkel i str. 92.

  Mange hilsener
  Karina

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Højmark Steffensen

  Var en af dem der blev voldsomt skuffet over småfolks overtøj sidste år, så derfor bliver der ikke købt småfolk overtøj her mere, så skulle man vinde denne smart flyverdragt kunne det være man ændrede mening, for det er bare super fedt dessin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Catharina Pedersen

  Øj jeg ville gerne vinde en af de fede jakker til min søn, jeg mangler nemlig en vinterjakke til ham :0) Krydser fingre xxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Finn

  Jeg vil gerne vinde flyverdragten til min yngste pige;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Æbler æbler æbler. Love it 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Prentow

  Glade farver giver glade børn og glæde smitter.. 😉 Den vil klæde en dejlig dreng på 2 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette lundgreen

  uha uha sikke en lækker præmie…. ville elske at vinde pige flyverdragten til min lille datter på 14 mdr.
  mvh Mette

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla Andersen

  Min datters flyverdragt er der allerede gået hul på i børnehaven, så jeg ville elske at vinde en fantastisk småfolk dragt til hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Navn*

  Kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Poulsen

  Magnus er en meget aktiv dreng på 2.5 år elsker vand og sand. Så han ville rigtig kunne teste den :-))Vi har jakken fra småfolk og er super glade for den :-)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sussi

  Vores lille Jeppe på knapt 2 år kunne super godt bruge sådan en lækker flyverdragt! Han kan kun liiiiige passe den fra sidste år, så den ville falde i rigtig god jord herhjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker tøjet fra småfolk 🙂 det holder rigtigt godt:) Og total fedt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • winnie

  min søn har en af småfolks tidligere flyverdragter, og må desværre konstatere, at farven desværre ikke holder – det har åbenbartværet et problem, som de nu siger er ovre, så håber da at min søn får lov til at prøve deres dragt, som nu skulle være super:-) Han er en str 116:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Rantzau Bech

  Jeg vil elske at vinde en lækker Småfolk flyverdragt til vores yngste søn, så han kan slippe for sin efterhånden kedelig sorte (arvet fra søster) flyverdragt. Det vil være så skønt med lidt farve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Navn*

  Vi er Danmarks største småfolk fans herhjemme, så selvfølgelig skal det lækre overtøj også findes i vores garderobe til næste år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Korsgaard Hansen

  Jeg synes vi skal vinde fordi at vi elsker småfolk herhjemme og har rigtig meget af det! hvis jeg bliver den heldige kunne det være super lækkert med en str 92 til dreng

  vh Rikke

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vi er store fans af Småfolk her hos os. Især æbleprintet, det bliver jeg bare ikke træt af at se på:-) Silas vil se så lækker ud i en dragt str 4 år.
  Julie_lykke@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthr

  Den er så fin i str 92

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni Maj

  Min krudtugle på 1½ år er noget af en vildbasse, når det kommer til at lege udenfor. Der er ikke det der ikke skal klatres på, hoppes ned fra, gynges på, leges i/på.. Det kræver derfor også, at overtøjet er i orden. Krudtuglen elsker desuden æbler. Når han skal vælge hans tøj, så er det altid det med æblerne der forsvinder først fra bunkerne. Så det ville være fedt, at kunne overraske ham med en æbleflyverdragt også! Så er jeg ikke i tvivl om, hvor hele vores vinter skal tilbringes!
  GO GO for at min krudtugle skal vinde – den vil skabe masser af glæde hos ham i hvert fald!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine

  Jeg kunne godt tænke mig at vinde sådan en lækker sag til min datter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina engdahl

  Rigtig fed flyverdragt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Sorensen

  Min store pige på 6 års største ønske her til jul er en super sej flyverdragt <3 Ville ikke have muligheden for selv at give hende sådan en lækker flyverdragt pga. økonomien så ville blive over lykkelig for at vinde sådan en.. Og tusind tak for en lækker blog, det gør du godt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  ELSKER ÆBLER = ELSKER SMÅFOLK <3 vil gerne vinde en til en af mine piger str 74 eller 92.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette H. Schmidt

  Synes bare Smafolk er så lækkert. Skønne designs og god kvalitet af deres almindelig tøj. Jeg har længe kigget langt efter deres overtøj, og det kunne være så fedt at vinde det, så vi kan få det afprøvet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg er simpelthen nødt til at vinde småfolk flyverdragten til min søn fordi jeg har været i flyverdragte helvede fordi jeg ikke kan finde en som sidder godt på min søn og som han er tilpas i og som moren er tilfreds med kvalitets og designmæssigt. Måske småfolken kunne være svaret på mine bønner???? Håber så meget.

  Mvh. Tanja Larsen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Negendahl

  Jaaaa vil rigtig gerne vinde en lækker flyverdragt til min søn… Den vi har synger på sidste vers så ville være et rigtig godt tidspunkt at vinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Den kunne vi godt tænke os og vinde – altså pige udgaven. Småfolk flyverdragt er bare super lækker og lilla er bare min datters farve ;o) Plus vi vil gerne vinde den så hun kan blive rigtig fin og holde sig tør og varm til vinter <3

  Skøn blog iøvrigt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne Thorvig Oldenburg

  Min søn elsker farver (og hans mor ligeså), så en småfolk flyverdragt kunne være fantastisk at vinde. Skulle vi være så heldige er det en str 98 der passer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sandie

  Uuhh min datter er lige startet i vuggestue og vil da være super fedt hvis hun lige kunne få en småfolk flyverdragt med sig 🙂 det er jeg super lækkert tøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Jensen

  Min dattter ville blive så glad 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • mette

  Vil meget gerne vinde str 3-4 år vores er blevet væk i børne haven….
  knuz Marcus 3år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Wolsgaard

  Ja! Ja! Ja! Den må vi simpelthen vinde ! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Maria Lykholt

  Vi har flyverdragt fra tidligere kollektion og ville elske at prøve denne også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah Sørensen

  Haps sådan en ville min søn se rigtig dejlig ud i:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Gaardestrup

  Småfolk er bare rigtig flot og lækkert. Jeg vil blive super glad hvis jeg vandt. så min datter kan få sådan en fin flyverdragt på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Hansen

  Elsker æblerne 🙂 de vil klæde min datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • dorte hjorth

  lækker gevist håber det er denne jeg kan putte min datter i her til vinter

  hilsen Dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria sascha Boysen

  Vores søn er ultimativ ude dreng, en dreng med stort “D”, vi er for alvor ved at erfarre det kræver overtøj i top kvalitet. Vi har ikke prøvet småfolk endnu, men at dømme efter testen lyder det som lige den slags overtøj ønsker. Som 1 gangs forældre kan overtøj og vinterstøvler og lign. godt være lidt af en jungle… Håber at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • F. Madsen

  Den er meget fin – især i pigefarverne. Og til en kold vinter, er det godt med en varm flyverdragt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniela

  Ej. Er lonkurencen slut? Den vil jeg gerne vinde til Alma, den er rigtig fin!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Har lige købt tøj fra småfolk til pigerne i julegave, elsker det simpelthen bare.. En flyverdragt er dog ikke købt, så den vil være super fed at vinde..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lena Damgaard

  Fordi de skønne æbler ville klæde min datter så godt…

  Småfolk er fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jan K.

  Grunden til at jeg skal vinde er nemmelig at, så kommer min bedste vennindes yngste datter med garanti ikke til at fryse til vinter ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Hedegård

  Kunne være lækkert, at vinde en dragt fra småfolk. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Finderup Christensen

  Lækre farver, den ville jeg gerne se mindste drengen løbe rundt i:0)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  MÅ BARE EJE SÅDAN EN!!!!!!!!!
  Sikke en flot flyverdragt! Den passer lige til min lækre lille Liva 🙂 Håber på det bliver hende der skal have sådan en 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jensen

  Ville være skønt at kunne sende lille Victor i denne flotte dragt når han har sin første dag i dagplejen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Ravn

  Elsker æbleprintet og drømmer om denne skønhed af en dragt til min søn. Håber jeg vinder.
  -Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle C. Jensen

  Eeeeelsker Småfolks æbler og de klæder min søn SÅ godt. Vil supergerne vinde en flyverdragt til min 4-årige udedreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Haumann Jensen

  Så lækker og flot en flyverdragt vil være så god for Oliver <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jenni sittinieri

  Min dreng på 6 vil gerne vinde drenge jakken

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Uff for en hoste, vil gerne vinde en skøn flyverdragt til vores elskede lille pige, så hun kan holde sig varm og tør hele vinteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Dysted

  Min søn på 4 år ville være frisk og fræk i den skønne flyverdragt – han er en rigtig ude-dreng, så kan garantere, at den vil blive luftet godt og grundigt i timevis!! :o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Beyer

  Fed flyverdragt – som vi vil elske at have i garderoben!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg håber at vinde, da vores søn kan komme når som helst (termin i fredags), og han skal da forkæles med kun de bedste flyverdragter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Winnie Mikkelsen

   Min datter når vist at vokse ud af sin nuværende flyverdragt i løbet af december og jeg får desværre nok kun råd til en brugt (ligesom den hun har nu). ville super gerne kunne give hende en helt ny og superlækker flyverdragt – og ISÆR når det er Småfolk – for hvem elsker ikke Småfolk <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Send gerne æbler hjem til os…. Vi elsker æbler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie christensen

  Havde man ku få flyverdragten i voksenstørrelse, så havde jeg uden tvivl købt en. Men mine drenge vil helt sikkert se lækre ud i sådan en dragt også. Så vi krydser fingre her hjemme 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Korsgaard Hansen

  Kunne være super skønt at vinde sådan en flyverdragt enten til min lille dreng. det ville han blive glad for!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte simonsen

  Er stor fan af æble printet både til store og små 🙂 Så håber at kunne putte ‘en af mine krudtugler i en æbledragt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min datter håber, at jeg vinder. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Behrouz Shoaibi

  Håber at vinde det til min lille bror 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette E

  Har lige til min stor skræk opdaget at vi ligger inde med ikke mindre end 3 flyverdragter i str 86 og 2 i str 98 – men ikke nogen i str 92. Og Lærke skal netop bruge en str. 92. Det kunne hjælpe mig meget hvis vi vand en af de lækre dragter fra småfolk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina Louise Blangsted Gertz

  Min søn har fået en rigtig dejlig flyverdragt fra Name It. Desværre er han lige imellem to af deres størrelser. Da vinteren er lang, har vi måtte vælge den store af dem – og den er vist FOR stor. Han svømmer ret meget i den. Og så regulerer den tilsyneladende ikke temperaturen så godt (som vi havde håbet), for han kampsveder i den i de her dage, hvor temperaturerne er så høje. Og institutionen har insisteret på, at forældrene har pakket termo- og regntøjet væk..

  Det kunne derfor være fantastisk at vinde en så flot flyverdragt til vores søn (jeg ELSKER farver!), der oven i købet er både åndbar og vandtæt ifølge Superheltemor.

  Og uanset hvad skal vi ud og have fat i en ekstra flyverdragt, da vores søn snart skal til at begynde i en udflytterbørnehave, hvor de er ude i skoven stort set hele tiden. Hvis den ene bliver sjasket til med mudder og vand, må vi have en ekstra i reserve 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna Nygaard Asmussen

  Vil utroligt gerne vinde denne fine flyverdragt til min datter – hun er næsten vokset ud af den gamle, så hun trænger til en ny:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil gerne forkæle min 2 årige dreng med en lækker flyverdragt, det fortjener han 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Damgaard

  Den skal min datter da vinde, for hun vil være den lækreste lille tøs i dagplejen i den 🙂 Mvh maria_damgaard@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Gram-hansen

  Nøjj sådan en lækker sag ville min Clara gerne have <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Hovej

  Elsker bare Småfolk så jeg håber vi bliver de heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zanne Birkekjær Færch

  Min datter ville elske at hoppe i en Småfolk-flyverdragt!!! -især da den jeg købte til hende på ‘salg har vist sig at være et nummer for lille (ups) OG bestemt ikke tøset nok efter hendes smag! (man har vel sine præferencer, selvom man kun lige er fyldt 3 ). Mor synes da også, Småfolks design er en fryd for øjet denne sæson 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anli Sivertsen

  jeg ville elske at vinde overtøj fra dette mærke til en af mine 3 unger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette kold Andersen

  Det ville være så fedt at vinde en flot og lækker Småfolk flyverdragt til min datter på 5 år:-)

  Vh Mette Kold Andersen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jeg elsker smáfolk 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathja Hansen

  Min lille dreng er pludselig blevet så stor at han skal starte i dagpleje nu til december og puha en ekstra udskrivning på tøj,støvler med mere. Derfor ville det være fantastisk at vinde sådan en skøn dragt, så knægten kan holde varmen:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Stjerne

  Vi skal vinde fordi jeg virkelig har brug for at blive overbevist ang Småfolk’s overtøj. Jeg har nemlig været meget uheldig 2 gange nu, og betaler ikke så meget for en flyverdragt/vinterjakke hvis jeg er det mindste i tvivl om kvaliteten..

  //Camilla Stjerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Caritas Laursen

  Har desværre aldrig haft råd til at købe sådan en dyr flyverdragt da jeg er på su, så det vikle da være lækkert.. Elsker småfolk! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ruta Bæk Østergaard

  Det ville være helt fantastisk at vinde!!! Har 3 skønne unger at vælge imellem :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai Hede

  Overtøj fra Småfolk har altid været højt på ønskelisten og de fede og glade farver ville klæde mig tøj rigtig godt. Hun lyste helt op da hun så dem på nettet før i dag.
  Håber hun vinder :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Jeg kan lige se lillepigen i denne fine flyverdragt 🙂

  Fantastisk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Bech-Nielsen

  Hvor er æbler bare det fedeste print ever! Min søn på 16 mdr. ville se super sej ud i sådan en flyverdragt. Dum som jeg er har jeg kommet til at købe en lys flyverdragt til ham, og han er hos en dagplejemor, der er ude fra 9-17 HVER DAG! Så han er mega beskidt, når dagen er omme, og nu endnu mere, når den er lys – ikke fedt! Desuden ville det være en pragtfuld fødselsdagsgave, da jeg har fødselsdag på tirsdag 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jytte Takahashi

  Ville være dejligt at vinde den til et af børnebørnene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Hej! Sikke nogle dejlige farver. De ville klæde min mindste tøs på snart 3 år rigtigt godt. Er helt vild med flyverdragten, som lukker rigtig godt til i halsen.
  Håber at vinde
  Knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Storm skal da selvfølgelig være den heldige vinder, for han elsker ÆBLER 😉

  Vintershilsener,
  Maja

  Conner✩s Nest…♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Monica Figgé Jensen

  Jeg er helt vild med Småfolk 🙂 De glade farver og de æbler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Cortsen

  Åh det vil da være så skønt at vinde 🙂 Havde satset på at min kunne passe dragten fra sidste år, da den var noget stor i str. Men ak nej… Så nu skal vi ud og jagte en ny, og så kunne det jo være perfekt at vinde 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Majken Susanne

  Hejsa,

  Jeg vil så gerne vinde en flyverdragt str 110 – Småfolk laver så fedt tøj og overtøj. Det ville være så lækkert at gå vinteren i møde og vide prinsessen bliver holdt tør og varm hele sæsonen.

  Liker hjertet og er med alle steder.
  Vh Majken Susanne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lomholt

  Så fik jeg mig meldt til din FB-side 🙂 Vi kunne i den grad bruge en ny flyverdragt til lillesøster, der i nu 4 år har fået storebrors aflagte (unisex-farvet) flyverdragter 😉 Min lille diva vil i den grad nyde at iføre sig en fin flyverdragt i rigtige tøsefarver. Og som jeg ser den vil den stå fint sammen med hendes plastik-diadem 😉 Det går hun nemlig helst med altid!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrin Julius

  Jeg bare helt vildt med designet/mønstret – derfor vil jeg gerne vinde en så min junior også kan ligne en lille pingvin i sin flyverdragt. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette S.

  Det kunne være en glæde at vinde denne flyverdragt! Småfolk er bare det bedste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hodan I.

  Det ville være fantastisk at vinde denne flyverdragt til min dejlige dreng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Alexandersen

  Sikke nogle lækre farver! Lille lyshårede Klara ville være så fin i sådan en flyverdragt og tilmed også hendes første dragt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Dueholm Simonsen

  Vil så gerne vinde, fordi småfolk simpelthen er overfedt og vil klæde min overskønne datter <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Sørensen

  Elsker de farver og min datter elsker jeres mønstre, så det er så velkommen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Dejlig præmie, vi vil elske en småfolk flyverdragt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mai

  Jeg har tidligere haft en småfolk flyverdragt til min søn og den var vi rigtigt glade for – lækker kvalitet og fedt design! Det nye design fra i år er om muligt endnu federe end tidligere og kvaliteten skulle også være forbedret, så det ville være super fedt at vinde en dragt til min søn:-)
  Vh Mai Søby

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  De er da super lækre og se på, og min lille mand ville elske at få sådan en da han i år kun har arvet en flyverdragt men sådan er det når man vokser så meget som ham =)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert print og skønt at de er kommet efter de sidste par sæsoners mislykkedes kvalitet:-)
  Ja jeg har stadig 3 vildbasser som vil elske at få sådan en på, så det kunne da være lækkert at vinde en med lækkert æbleprint på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Den ville godt nok være god at vinde. Min søn har arvet en alt for stor flyverdragt, ville være så godt med en der passer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne grethens

  ejjjj hvor er den lækker den flyverdragt.. ville være perfekt til min datter som bliver 2 år her til dec. hun ELSKETR at hoppe i vandpytter og at være udenfor og lege så hun mangler en god kvalitets flyverdragt til at holde hende varm og tør i den kolde vintertid.. og så er det jo bare prikken over iet hvis hun kan se så dejlig ud i den flotte og faverige flyverdragt som småfolk er gode til at lave.. elsker bare deres æbler 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Damgaard

  Jeg skal vinde fordi jeg er vild med denne skønne flyverdragt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Hansen

  Knægten har haft en flyverdragt før fra Småfolk, som var super. Ville være glad for en igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Jepsen

  Lækker pige anorak, den kunne passe godt til Agnes

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denne lækre flyverdragt ville jeg faktisk ikke vinde til min datter, men til min datters veninde. Moderen har været rigtig uheldig og haft en del modgang, og ved de mangler en flyverdragt, så selvom vi også selv kunne bruge den, vil jeg give den til dem:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille gormsrn

  Mit totale udebarn skal da bruge en så dejlig slidstærk og lækker dragt!

  Vi håber vi vinder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Betina Nørgaard Madsen

  De farvrige æbler får mig til at smile, bliver så glad når jeg ser dem på disse dragter.
  Pigemodellen str 98.

  Mvh
  Betina Nørgaard Madsen
  m_betina@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Neipart

  Det vil være lækkert at vinde et sæt til min niece 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Lind

  Jeg synes æblerne især på pigedragten gør én i godt humør – og det ville da være rart at gå og kunne kigge på dem hele vinteren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt M.

  Sååååå fantastisk flot – prinsessen ville eeeeeelske den og moderen lige så 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lækkert tøj, og lækkert print! Sådan en dragt ville jeg gerne vinde til min datter på 2 et halvt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke FM

  Så fiiiine flyverdragter, jeg er sikker på min datter ville elske at lege i sneen i sådan en fin æble flyverdragt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Jajajajaja… Den ville jeg gerne vinde! Min datter på 3 1/2 ville da være for nuser i sådan en småfolk dragt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Hjorth

  lækker præmie håber vi er de heldige 🙂
  da vinteren er på vej og datteren gerne skulle have noget varmt at have på

  hilsen dorte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle C. Jensen

  Eeeeeeelsker Småfolks æbler, vil rigtig gerne vinde en flyverdragt til min søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne

  Ville elske at få sådan en flyverdragt til min Lille gøgler-pige, hun begynder i dagpleje, så ville være fantastisk hvis vi blev de heldige vindere af en lækker flyverdragt. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Det må blive vores fordi min 4-åtige søn er grædefærdig over at han har en ensfarvet flyverdragt, mens bedstevennen har en med stjerner…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silje Bjørnstad

  Herlige flyverdrakter:) Når kulden setter inn, vil vi gjerne ha en slik tøff drakt å kle på mini!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anne sørensen

  Vi ææælsker æbler herjhemme… Lillebror ville være super lækker i en sådan flyverdragt..

  Anne Sørensen
  a_m_sorensen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • a_m_sorensen@hotmail.com

  Kommentar

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kaspar steeven Andersen

  Det var jo nærmest lykken,om jeg blev den heldige vinder,af den flotte flyverdragt til fars pige,så ku man måske osse få et lille smil fra lillemor,som allerede bekymrer sig om julebugettet. Skal SCARLETT OG FARMAND GÅ TURE ,OG VISE ” OS” FRM I NY LÆKKER FLYVERDRAGT? JAAAAAAA

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh, den vil jeg smaddergerne vinde. Vi har arvet flyverdragt til denne sæson, men det er desværre netop i år at fætterens aflagte er blevet et no-go: “Den er jo grøn, mor!!” sagt med meget bebrejdende stemme… Så mange-mange tak til Småfolks fine dragt i pæne pigefarver til min meget selvbevidste knap 3-årige prinsesse 🙂
  Kh Marie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Seidelin

  Vi står faktisk og skal havde handlet både flyverdragt og jakke til Bastian, så det ville være rart hvis det kun var en af tingene vi skulle spendere på! Småfolk er et hit herhjemme – både hos Bastian og forældrene. Har faktisk aldrig prøvet deres overtøj – men alt andet, og har altid være fuldt ud tilfreds med både print, design og kvalitet. SÅ lur mig om jeg ikke også vil være yderst tilfreds med deres overtøj 😉

  Krydser de små pølser XXX

  Kh Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kathrine jørgensen

  Vil super gerne vinde en til min skønne dreng , vi er begge vilde med æblerne (:

  Mvh

  Kathrine Jørgensen
  Kathrinejorgensen@ofir.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gitte frydendall

  Småfolk er bare så fin og vi ville så gerne vinde en flyverdragt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Det ville være dejligt at vinde,til enten min søn eller datter. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen Elisabeth

  Det er SÅ lækkert overtøj ( i år i hvert fald – jeg har ikke prøvet det de andre år)…

  Min datter har jakken, og jeg har en lille hemmelig drøm om også at få hende i flyverdragten…
  Indtil nu er jeg i hvert fald rigtig godt tilfreds med jakken (omend hovedåbningen godt måtte have været en lille smule større – men det går!)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Nysom

  Rigtig flot print. Er sikker på, at sådan en dragt vil falde i god jord hos prinsessen herhjemme:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • helle michaelsen

  når man holder barsel på en SU er pengene ikke store så det ville da være fantastisk at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise F

  Min lillemus er lige pludselig skudt i vejret, så den flyverdragt, der lå havde klar til hende, er for lille. Synes det er rigtig heldigt at du har denne vidunderlige konkurrence klar til os som elsker æblerne. Håber at musen bliver kan blive iklædt den smarte dragt og gå vinteren varmt i møde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ane Marcher

  Det lyder som en god flyverdragt til et aktivt børnehavebarn – den kunne vi godt tænke os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina Baggers Boateng

  Ud fra hvad testeren skriver, lyder det som en dejlig behagelig dragt, og æblerne er et hit. Skulle vi være heldige ville skal det være dragten til en dreng. :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Knudsen

  Min søster har den lækreste lille trunte der ville blive så fin i en æbledragt. Hun løber rundt i sin fætters aflagte sorte dragt..
  Så hvis jeg vinder skal Asta i Småfolk æbler:)

  Mvh. Jane Knudsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise NS

  Vi skal da vinde fordi min pige på 4 år har rigtig meget krudt bagi og derfor mangler en rigtig god flyverdragt som kan tåle vejr, vind og våde dage. Hun er en rigtig prinsessepige men samtidig også en drengepige med et ton drengevenner, så legene gør ofte flyverdragten virkelig beskidt! Hun har indtil nu kunnet passe sin flyverdragt fra sidste år, men det er ved at knibe nu. Og så har hun en lillesøster, så flyverdragten kan blive genbrugt om 3 år.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • camilla Rasmussen

  jeg har en lille prinsesse på 14 måneder som loge er begyndt at gå… hun kravler stadig en del så leder efter en flyverdragt der kan holde til det hele vinteren.. og er næsten sikker på at denne flyverdragt kan holde til det.. men det kan jo komme an på en prøve 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Lynghøjen

  Ville ønske at jeg blev den heldige, min søn har hårdt brug for en ny flyverdragt allerede. Det går hårdt ud over overtøjet, når man til daglig er i skovbørnehave 🙂 Krydser fngre. Hilsen Mette Lynghøjen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elin Lund Mensel

  så kan jeg glæde andre, hvis jeg vandten flyverdragt – kender en del, der ville synes om at få sådan en gave flyvende ind 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniel Meier Nielsen

  Vil gerne se min datter i sådan en flyverdragt, hun er noget af en vildbasse så vil være spændende at se om Småfolk kan holde til hende

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elsker æbleprintet…
  har ikke testet det før – men ville elske at putte min lille søn i sådan en skøb dragt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Knakkegaard

  Den skal Mikkel-drengen på 4,5 da vinde, så han har en ekstra til de meget våde dage i skovbørnehaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Christensen

  Jeg vil super gerne vinde en flyverdragt til min søn, da han render rundt i et arvestykke Jeg vil rigtig gerne se ham i den lækre Småfolk-dragt.
  Jeg krydser fingre!
  Mvh Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie Jensen

  Elsker småfolks tøj. Prøvede for godt 4 år siden at købe et sæt af deres regntøj… Det var ærglig talt en kæmpe skuffelse, det holder ikke tæt og sad bare dårligt. Har siden da ikke haft mod på at prøve andet af deres overtøj, men har hørt fra en del at det skulle være blevet rigtig godt, solidt og holdbart, og så er det jo i fede farver 😉
  Så dette er da en oplagt mulighed for at teste det igen og evt blive en tilfreds overtøjs kunde igen 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Ville da være mega lækkert med den flyverdragt, når han om ikke så længe skal starte I vuggestue/dagpleje:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • annemette hedemann

  Min lille niece med en studerende mor vil se så nuttet ud i sådan….så derfor synes jeg jeg(hun) skal vinde den.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla TW

  Æbler eller ej. For mig/os er det underordnet. Vil SÅ meget godt vinde. Min datter har arvet en flyverdragt af de årsager at vores økonomi ik rækker til en flyverdragt til en tudse. Det kunne være lækkert at hun fik sin egen så der i forvejen ik stod Andreas eller Louise. Håber og krydser;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Frydkjær Paulsen

  Min viktor har drengeudgaven i år, men har endnu ikke fået købt en til lillesøster og synes, at de vil være sååå søde i matchende æbleprint:0)
  Trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jimmi

  Vi vil så gerne vinde en flyverdragt str 110 til vores datter.
  Har liket det lille hjerte.
  Vh Jimmi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lund

  Min vildbasse ville elske en flyverdragt i de farver 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorthe

  Fordi den ville passe min lille mus perfekt.. Det ville bare være skønt at se ham spæne kluntet rundt i sneen i den flotte flyver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mindste er ved at voksne ud af sin flyverdragt :O lidt for tidligt på sæsonen må man sige, så en så skøn en som småfolks ville være et hit at vinde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nastassia

  Det ville være så lækkert at vinde en flyverdragt til min datter – Man bliver så glad i låget af at se på småfolks skønne farver.

  Mvh Nastassia

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Nikolajsen

  Det kunne være så lækkert at vinde en Småfolk flyverdragt til min pige på 3 år, hun passer str. 104!

  Mvh Mette Nikolajsen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christel Elkjær Christensen

  Because: An apple a day, keeps the Doctor away 😉 Og fordi man bliver glad i sindet af, at kigge påd e skønne farver. Jeg vil rigtig gerne vinde en flyverdragt til min knægt, eller et sæt til min pige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Astrid Jensen

  Jeg vil rigtig gerne vinde en lækker flyverdragt til Emma på 4 år.

  Er med på facebook og bloglovin.

  Kh Astrid // asavejle@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Møland

  Skønne-skønne SMÅFOLK. Elsker deres tøj/designs, selv om der skal betales godt for det – ville være skønt at kunne give splinten en ny flyverdragt, og ikke én, hun har arvet… selv om jeg helt klart går ind for genbrug!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne Louise

  Syntes det er lidt af en jungle af finde en ordenlig flyverdragt, så vil elske at få fingerne i en der er ordenlig testet, og at den så samtidlig er vildt lækker at se på, gør bestemt ikke noget 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne B. Jensen

  Ih, de er så fine de æbler! Jeg vil gerne vinde en flyverdragt til min søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min lille Prinsesse fylder 1 år d. 16. november så hun skal da være den heldige og vinde en ny flyverdragt. Hun er yngste Prinsesse i flokken og arver tøj fra både de store samt hendes tre kusiner … så en ny flyverdragt med de skønne æbler fra Småfolk ville være super. Håber vi er heldige …

  SuperPrinsessen.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Thorø Christensen

  Skøn skøn præmie – den ville falde i god jord hos Lucas 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maria sascha

  Farve kombinationen er skøn og frisk… vi sætter pris på god kvalitet og trænger til lidt farve på vinter tøjet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Balle

  Jeg vil gerne vinde da min søn fortjener det bedste til at tumle rundt i. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Bloch

  Jeg skal helt klart vinde da vi her i huset er KÆMPE fan af småfolk 🙂 Super lækkert mærke. Købte i foråret en forårs jakke fra småfolk og for første gang blev jeg skuffet over deres tøj! Jakken falmede helt vildt efter første gang i vask. Jeg sendte den retur og fik selvfølgelig pengene tilbage, men har faktisk ikke turde at købe en jakke/flyverdragt efterfølgende. For tænk nu hvis det samme opstod igen. Jeg har aldrig oplevet problemer med deres andet tøj og det er vi sååå glade for 🙂 Men ved at vinde nu kan det være jeg blev overrasket og har lyst til at købe deres overtøj igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Westergaard

  Har altid synes at småfolks dragter var fede men har aldrig prøvet den “live”. Ville derfor elske at vinde en og prøve til enten pige str 116 eller dreng str 92:-) Fingers crossed…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • lisbeth jørgensen

  Kunne være så lækkert at vinde til en af mine drenge 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne

  Min pige er HELT vild med æbler – og derfor vil overtøjet her være lige noget for hende:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Nicolaj på 2 1/2 elsker at lege ude, og kunne derfor virkelig godt bruge en lækker og holdbar flyverdragt 🙂 Vi krydser fingre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vil elske at se min lille pige i en Småfolk dragt:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Wind

  Vi skal vinde, fordi vi elsker æbler <3

  Mvh Heidi

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Alsen

  SMÅFOLK er altid et hit – intet mindre end fantastisk 🙂 ville elske at vinde en flyverdragt til min søn på 15 mdr 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sally Clausen

  Ihh den ille jeg elske at vinde til min dreng. Ville ønske mig den i str. 98

  Krydser, krydser, krydser
  Mvh Sally

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette K

  Min datter trænger til nyt overtøj, så jeg vil super gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mona Eksteen Nørgaard

  Min datter på knap 4 år ville elske at tumle rundt i børnehaven i sådan en fin flyverdragt, så jeg krydser fingre for at vi er heldige 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Reza Ismaili

  Jeg skal vinde det til min nevø for han skal ikke fryse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • gosia

  ohhhhh jeg villll vinde for min søsters lille pige!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Serife Babi Brintlev

  Hvor er de fine – jeg har også en søn der snart bliver 4 år, som elsker at lege ude. Han er en rigtig basse der klatrer rundt ruller rundt og alt det drenge gør, når de er ude at lege, derfor håber vi at være den heldige vinder af denne super kvalitetsflyverdragt som er et must når Isak skal ud i det kolde vejr. Vi har dog aldrig prøvet Småfolk før, så det ville være fantastisk at få mulighed for det gennem dig.

  Ha en dejlig aften

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Puggaard

  Min datter ville se helt fantastisk ud i denne lækre dragt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Rasmussen

  Fordi mit elskede barnebarn fortjener det bedste efter alt det hun i sit første år har været igennem. Klumfod med specialsko og skinner i mange år, for at rette op, overskåret ascillesene, skåret for stramt tungebånd o.a. , men alligevel den gladeste lille skattepige.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Poul Jørgensen

  dejlig præmie

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laila bindzus

  da min søn hvirkelig har brug få en nye her til vinter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tanja hansen

  denne dragt er da bare for lækker, of den passer lige til min lille tykke elatsik unge der skal ud og boltre sig i sneen 😀 især når den er poset så er der plads til hende og en ekstra trøje!

  tanja hansen
  tanja_612@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Rotbøl

  Endnu en fantastisk konkurrence, håber, at vi bliver de heldige herhjemme;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirsten Foged Jensen

  Ville være rigtig skønt at vinde til mit barnebarn Martha på 1½ år. Hun er en rigtig lille glad krudtugle som elsker at lege ude 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Må indrømme, at vi endnu ikke har prøvet overtøj fra Småfolk – bl.a pga de mange “uheld” i deres produktion i det sidste.
  Skønt, at firmaet er så seriøst, og lynhurtigt retter, når der er fejl. Vil rigtig gerne vinde, det ville være en kærkommen lejlighed til ar prøve overtøjet 🙂
  Kh, Line

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Terp

  Vi elsker småfolks design her i huset og ville blive overlykkelige hvis vi kunne vinde denne dragt til mindstemanden, der er en aktiv dreng der elsker udeliv 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Stehnij

  Det ville være fantastisk at få mulighed for at prøve sådan en lækker flyverdragt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise Møgelmose

  Vores nr. 3 lider i den grad af at være efternøler. Hun arver alt tøj fra sine store søskende – hvilket er fedt når nu far er blevet arbejdsløs og pengene er meget små – MEN problemet er så opstået i og med at storesøster har slidt flyverdragten i str. 98 fuldstændig op – så vi står og skal købe en ny. Skulle vi selv betale bliver det en billig model af tvivlsom kvalitet. Derfor ville det være så fedt at vinde en lækker flyverdragt af god kvalitet så hun kan holde sig tør og varm hele vinteren.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lyndsay Jespersen

  vi mangler en flyvedragt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Abildgaard Pedersen

  Har ikke prøvet Småfolk endnu, men farverne og designet er da vildt flotte, så ville da rigtigt gerne teste en af disse flyverdragter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Agerskov Jensen

  Er da slem forelsket i småfolks æbler, så det ville da være ren luksus at vinde denne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene

  en af mine drenge har en anorak fra forårets kollektion – men vi har aldrig prøvet flyverdragterne da jeg ikke var sikker på det ku holde – jeg ville elske at blive positivt overrasket;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Majdnia

  Fordi vi elsker æbler herhjemme:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • charlotte kofoed

  Elsker Småfolk, har dog aldrig, til trods for 3 drenge børn aldrig prøvet deres vinterovertøj, Anton den mindste har haft sommerjakken i år, og den var perfekt, holder pasformen og sidder super godt på ham.
  Fordeen med flyverdragten, som jeg læser det, så er det klart en stor fordel at der er 2 lynlåse, noget der tæller som et stort plus for mig.
  Ville syntes godt om, at prøve at være ejer af noget vinterovertøj fra Småfolk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Hvad skal min datter ellers have på i vuggestue til vinder…???

  Skønne farver og æbleprint er jo altid godt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Randers

  Vi elsker Småfolk hjemme hos os, men har endnu ikke haft overtøj fra Småfolk. Så det ville vi rigtig gerne prøve 🙂 Ville være skønt med en lækker flyverdragt til vores datter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Høj

  Jeg kan godt lide æbler, men kan ikke tåle de rigtige, så jeg må nøjes med Småfolks.
  Og hvem skal have glæde af sådan en lækker dragt? Ja, Bjarke Nanu og Laura Celiane kunne godt begge bruge sådan en über-lækker dragt. Hmm, jeg kan ikke bestemme mig lige nu.
  m_hoej20(AT)yahoo.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette røge

  For et par måneder siden havde jeg købt en ny bluse til Oliver og straks udbryder han “Jamen mor den har jo ikke æbler på” Det siger vist ikke så lidt, derfor vil vi rigtigt gerne vinde:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Gøgsig

  …æbler er sunde… Og lilla elsker vi herhjemme …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • majken hansen

  – – – – gad vide om jeg snart er heldig og vinde en af de fantastiske flyverdragter som er blevet testet det sidste stykke tid? Ida er vokset ud af den jeg købte i august – – – – sååå ærgeligt, kan et lille snøft hjælpe? 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Dalgaard

  Vil gerne vinde en flyverdragt til min datter som lige er startet i børnehave og som rigtig er en udepige:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • SigNe

  Sjak vinde fordi min basse endnu ikke ha fået en flyverdragt, han fortjener det bedste – verdens dejligste dreng <3 og så elsker vi småfolk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den skal vi vinde da vi elsker æbler her i huset 🙂 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette borne

  synes deres drenge farver i år er så gode, ville så gerne putte Max i dem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Graff Bang

  Endnu en konkurrence om lækkert overtøj. Dejligt!! Ville gerne vinde en til min yngste en pige, der godt kunne trænge til lidt tøset overtøj, da det hun har er arvet fra hendes 3 brødre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene Braüner Bisgaard

  Uh, vi er vilde med Småfolk her i familien! Med 3 drenge i huset ryger der hurtigt penge til tøj og ikke mindst overtøj, så det ville være skønt at vinde et “tilskud” til tøjbudgettet!! 🙂
  Mvh. Helene

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne nielsen lykke

  Hvor er de flotte, ville være så skønt at vinde den til mit barnebarn Marcus, som bliver 3 år 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Nielsen

  Min datter starter snart i skovbørnehave og vil elske at hun få den bedste og varme start på vinteren i en rigtig smart småfolk flyverdragt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene kirk

  Sikke en smuk dragt til en smuk pige, nemlig min smukke datter 🙂 Jeg kunne helt vildt godt tænke mig at prøve en Småfolk-dragt!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Fantastisk konkurrence med lækre sager!
  De flotte dragter indbyder til masser af leg og sjov i løbet af vinteren!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia Kleine

  Fede farver som altid. Min dreng på 3 og min pige på 2 havde begge en Småfolk flyverdragt sidste år, og de var i super stand efter en sæsons brug, så jeg ved at kvaliteten er i orden:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Steinicke

  Den ville Lille Prut blive rigtigt glad for, hun starter snart i børnehave og hvad er bedre end at snakke om de flotte æbler? Hun er en stor pige der er godt igang med str 104 uden ble kræver det bare lige lidt mere tøj og overtøj når hun skal fange alle de nye spændende ting der sker i børnehaven, så en ny flyverdragt kunne være fedt så den gamle nedarvede kan få fred som reserve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde Oehlenschlæger

  Herhjemme er vi tosser med småfolk og ja så mangler ungerne stadigvæk flyverdragt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Bryde

  Den er bare flot til drenge!!!! og hvis kvaliteten så er lige så “flot” er det HELT sikkert at min dreng skal klædes i en sådan! 🙂 str. 104 vil være perfekt.til William, der til hverdag går i en super aktiv landbørnehave. (Han er lidt buttet så den skal være poset)(KRYDSER SÅ MEGET FINGRE) 🙂
  Hilsen Pernille Bryde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine BK

  Min dreng mangler en lækker flyverdragt! Og det må man sige den her må være 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Hvidbjerg Andersen

  Elsker det skønne tøj fra Småfolk, og det ville være superlækkert at vinde en SÅ lækker flyverdragt til min skønne søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte Anna Marie Petersen

  Vi har aldrig prøvet småfolk overtøjet, men elsker æbleprintet 🙂 Jeg er sikker på at lillemanden ville se rigtig fræk ud i en af deres flyverdragter 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Fordi min dreng på 5 har brug for den – kort og godt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rosa rosenfeldt Hansen

  Xxxxxx alt hvad jeg kan for at vi vinder, vil så gerne vinde en til mim søn. Selvom jeg syntes den er ekstrem lækker, syntes jeg det er rigtig mange penge få en flyverdragt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Wede

  Min datter elsker æbler, vi har jakker både sommer og vinter, men ingen dragt, men hun ønsker sig den!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel Wallberg

  Vi elsker æblerne – sød design som ville glæde i det lille hjem

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sussi pragler

  Vi elsker bare småfolk..
  Æbleprint er et hit herhjemme..
  Ville være fantastisk og vinde en flyverdragt… <3
  Da min søn mangler en dragt..
  Hans er gået i stykker. og er på jagt efter en ny..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Bentzen

  Jeg elsker Småfolk til mine børn. Har endnu ikke prøvet deres vinterovertøj, da jeg har været lidt nervøs for at prøve det. Har nemlig deres overgangsjakke til min datter som Småfolk jo desværre havde problemer med. Den falmede efter vask:( Så jeg har ikke turde løbe an på at deres vinterovertøj virkelig er godt. Så det vil være super lækkert at vinde en pige flyverdragt så jeg kan se at deres overtøj er lige så fantastisk som det alm. tøj.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Skjøde Baes

  Mads-Emil ville se så skøn ud i æbleprintet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea Buus Lynggaard

  Ønsker brændende en flyverdragt til min lille datter:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Christensen

  Min datter er vild med æble printet. Lækkert flyverdragt i smarte farver;-) Krydser fingre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ihhh men bare fordi vi elsker de skønne prints – ikke mindst æblerne som Småfolk er så gode til. Og fordi jeg et par gange har været uheldig med deres overtøj og da virkelig bare gerne vil prøve den nye og bedre kvalitet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liv Quist Bossow

  Jeg ELSKER simpelthen at småfolk har lavet noget med FRISKE farver på til drenge, som ikke kun er ensfarvet! Og så er det jo bare en rigtig god kvalitet. Lækkert lækkert overtøj. Håber virkelig jeg vinder!!!

  Liv Quist Bossow

  lava88@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ja tak, vi ville elske at vinde denne lækre præmie, vi er herhjemme storforbrugere af småfolk, men har endnu ikke haft fornøjelsen af deres vinter overtøj, men har været super glade for deres sommer overtøj. Caya på 19 måneder ville blive så smart 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  Elsker de æbler der, har hørt de skulle være super gode i år 🙂 kunne da være herligt at vinde sådan en til en af mine børn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Hansen

  Vi elsker Småfolk og Alberte på 3,5 år er en rigtig æble pige….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Boye-Nielsen

  Alberte knap 3 år, elsker æbletøj, stod det til hende, så havde hun det på hver dag.
  Alberte starter i børnehave 1. december, og vi har derfor brug for en flyverdragt mere. Alberte vil ELSKE den flyverdragt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja Stevnsborg Thomsen

  Eiiii kunne Så godt tænke mig at vinde en lækker Småfolk flyverdragt til min søn. Han ville være så lækker med æbler på kroppen 😉 Jeg krydser fingre for at flyverdragten får lov at bo hos os 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Lillemanden går sin første vinter i møde og skal bruge vintertøj jo 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Åh en dejlig konkurrence – denne dragt er så fed men desværre udenfor vorrs rækkevidde pt pga arbejdsløs far 🙁 så at vinde den ville være helt fantastisk da vi faktisk står og mangler en ny.

  Vh Eva mor til William på 4 år, som har fortjent at se lige så sej ud som Lucas ovenfor <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte Wiig Damm

  Caroline, vores skønne datter på 3 år, skal have sin første vinter i børnehave – en super udebørnehave. Og da hun rigtig er et udemenneske der ikke holder sig tilbage, vil flyverdragten rigtig stå sin prøve i kulde, regn, slud, sne, mudder og når der skal kravles og klatres! Den vil være helt perfekt til hende!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mary Pallesgaard Gjerulff

  min datter ville elske at få sådan enflyverdregt!! hun eeelsker æbler
  🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sigurbjorg Birgisdóttir

  Ku være så fedt at vinde for engangs skyld 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anni

  Mig mig mig… Fordi vi her i huset elsker alt fra Småfolk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Lykke Hansen

  I har altid så flotte præmier. Min datter mangler en flyverdragt. hun elsker at være ude så en kan vi ikke nøjes med. Ville være dejligt med en glad æble flyverdragt til hende. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Munk

  Vi elsker æbleprint herhjemme <3 og vil da være super lykkelige hvis vi var de heldige !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  åh de er fine, vi vil gerne vinde fordi jeg tror søde Albert vil se fantastisk ud i sådan en flot flyverdragt!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Høj-Edwards

  Lækkert design med friske farver. Ville elske at kunne sende min lille pige ud og lege i den lækre dragt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Sommer

  Dragterne er så fine. Ønsker mig en til min søn 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • tanja kristensen

  Vi skal da vinde fordi Andreas ville være total lækker i sådan en flot dragt : -))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Britt Tolstrup

  Den skal jeg vinde, fordi jeg elsker småfolks skønne æbler til min søn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Skytt Jensen

  Ville være super med en småfolk flyverdragt til min søn – vi elsker æbler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lis Vinter

  Dejlig flyverdragt vil gerne vinde en str. 4 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene a

  Lækkert, lækkert lækkert, vil elske at putte Frida i “æblerne” til vinter 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Abrahamsson

  Elsker småfolks æbler og vi kunne rigtig godt bruge en god flyvedragt til sne sæsonen starter om lidt og datteren går i skovbørnehave:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg elsker bare Småfolks farver og vil gerne vinde en fin flyverdragt til min datter på snart to et halvt år.

  Mvh. Maria

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Vestergaard Jensen

  Årh de er da bare for flotte.. 🙂 Ville være fantastisk med sådan et sæt til min lille ufødte (termin januar).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Frisgaard Gunnersen

  Vi købte forårsjakken til halv pris, da der var problemer med stoffet, men kvaliteten er bare i orden – var også heldig at få en af de jakker, som der ikke var noget problem med og ikke mistede farve i vask – men super lækker jakke.. Derfor vil jeg da også meget gerne prøve deres vintertøj:) Eller rettere sagt – det vil min datter

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda Mikkelsen

  Total fedt mærke som min søn vil synes er fed!!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, den kunne vi godt tænke os at afprøve til den ene af mine piger, for vi har heller ikke afprøvet småfolk som overtøj, ud over en enkelt forårsjakke – og den var vi vældig glade for, men kunne være skønt at afprøve vintertøjet : )
  Så her ønsker vi en str. 6 år til vores store pige.
  Mvh Kirsten Nygaard Friis

  nygaardfriis@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Heede

  Yeah småfolk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla N Nielsen

  Det ville glæde vores lille familie meget, at være heldige vindere af sådan en lækker flyverdragt!
  Vores lille prinsesse på 20 mdr kunne rigtig godt bruge en god flyverdragt, den hun har er lige det mindste (hummel 86) og den anden vi har (TTH 92) er alt for stor :/
  Ville ønske at vi kunne give hende sådan en lækker NY kvalitetsdragt til den kolde vinter!

  Så vi krydser hvad der krydses kan, for at vi kan glæde vores lille fis med en FLOT ny flyverdragt!

  Mvh Camilla Nyemann Nielsen
  CNN91@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana Andersen

  Årh hvor ville vi elske at vinde denne dragt til min store pige, som ELSKER småfolk og alle deres skønne farver og prints. Vi har aldrig prøvet deres flyverdragt da den jo sidste år blev tilbage kaldt. Og i år har pengene desværre ikke været til det. Ved hun ville elske at vinde den, hun har set den og er vild med den og farverne som er lige hende.
  Vi krydser finger og håber at det er vores tur til at vinde noget 🙂
  Venligst Diana Andersen
  dianarosenavemcd@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Sommer

  Endnu et lækkert mærke. Men er 110% på at Claes ville elske at teste en så lækker flyverfætter. Han elsker nemlig småfolks æbler, så er sikker på han ikke vil takke nej

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Petersen

  Hvor er de bare fede i år 🙂 Sådan en lækker flyverdragt kunne min datter godt bruge, og hvor er det fedt hvis de er blevet forbedret,har nemlig hørt dårligt om dem de sidst par år.. Så kan det være man snart skal prøve en.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg synes min datter skal vinde da hun har været igennem en hård tid med en dødsyg lillebror, og det har på virket hende hårdt psykisk så det kunne være dejligt at glæde hende med en lækker flyverdragt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sibbert Ebbesen

  SMÅFOLK er det skønneste børnetøjsmærke, som jeg kan give mine 2 prinsesser på. Og vi har altid en overtager efter lillesøster her, da min veninde elsker småfolk endnu mere end jeg 🙂
  Så at kunne vinde en gang lækre æbler til en af min piger, vil da være helt fantastisk 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine bjørn

  Har hørt meget godt om småfolk, vil da super gerne vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne Eriksen

  Fordi man bliver i godt humør af de farver;-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kirsten ingemann

  Elsker Småfolk…..! Jeg vil gerne vinde en til min yngste datter, da hun bare har arvet storesøsters

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken Frederiksen

  Ville blive superglad, hvis min jeg vandt en til min dreng i str. 116. Han er en aktiv skovbørnehavedreng, så en lækker flyverdragt er en nødvendighed for at komme godt igennem vinteren. Den her er tilmed smart og sej, og så bliver det jo ikke bedre!
  Hilsner fra Maiken Frederiksen, maiken.poulsen@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • suzane ditlev

  har ikke prøvet småfolks overtøj
  men vi vil gerne vinde
  suzane ditlev
  sanneditlev@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina Merete Skovgaard Pedersen

  min næst mindste dreng, ville være helt vild med den her flyvedragt http://www.smartkids.dk/sport/ski-toej/flyverdragter/navy_smafolk-flyverdragt_167944_559 str 5-6 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Gram

  uuuuh den er så flot, den vil vi rigtig gerne vinde til en af tøserne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marlene Randa

  Alexander trænger sådan til en ny flyverdragt, det kunne være SÅ FEDT at prøv at vinde, som vi aldrig gør. også oveni lavet en super flyverdragt som ville blive brugt flittigt på kælkebakkerne

  Knus Mor Marlene

  Marleneranda@hotmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorrit Egelund Gulbæk

  Småfolk er så fint, og vil være så lækkert at vinde en lækker flyverdragt til prinsessen 🙂 Kan ikke finde oplægget på bloglovin så jeg kan like, men det dukker nok op senere.

  Hilsen Dorrit

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Jeg skal være den heldige fordi Mikas på 2,5 er en aktiv dreng, der elsker udeliv. Han elsker ture i skoven, ved havet og på legepladsen. Det kræver et ordentligt overtøj, hvilket jeg gerne vil hjælpe min søde niece, som er enlig mor og studere med at han får :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • julie lillegaard

  Sikke en skøn dragt! Den ville min ældste datter, Svaneprinsessen, som netop er fyldt tre år, være lykkelig for. Den ville opfylde hendes hedeste prinsessedrømme uden at gå på kompromis med moderens æstetiske sans. Vi krydser fingre – nøj, den er pæn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Lundtoft

  fordi begge mine piger og jeg er vilde med Småfolk og Småfolks æbler. Økonomien var bare ikke til den i ør, så det ville være mere end fantastisk at vinde den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Carina S. Hansen

  Uhhhh min ældste på 4 ville elkse en i str.116, dreng. Eller en i str.86, også dreng.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina Hønning

  Min lille Silke-pigen har endnu ikke fået sin første flyverdragt og det ville da være lækkert at kunne give hende en småfolk flyverdragt som er indbegrebet af kvalitet.. Jeg håber virkelig på hun bliver den heldige vinder..! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane Hedegård

  Kunne være lækkert, at vinde sådan en dragt. Vi har 3 piger hjemme, som skal have vintertøj, så den ville gøre lykke her 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Glyngbo

  Jeg vil rigtig gerne vinde en flyverdragt til min datter, er helt sikker på hun vil få mange fantastiske timer i den gennem vinteren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bianca Larsen

  Min datter vil blive vild glad hvis det var vi vandt en småfolk flyverdragt det er hendes yndlings mærke og hun synes den ny kollektion er så flot. vi har desværre ikke råd til at købe den i år da min mand er kommet til skade har brækket ryggen,så penge er ret små…så ville være dejligt at kunne glæde min datter på 5 år..:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • sabrina Moreno Sanchez Hansen

  ville være så fedt at vinde denne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • karin christensen

  Uhh hvor lækkert vi er helt vilde med småfolk jeg sidder som på nåle hver gang deres nye kollektion kommer i butikkerne <3
  Jeg vil gerne vinde en til Angelina som er nystartet i børnehave og en værre abekat der klatrer i træer kurer ned af skrænter osv så hende tøj skal kunne holde til en del. Derudover er den bare så lækker i farverne så vi krydser virkelig fingre
  Var inde for at like inlægget på det lille hjerte men kan ikke finde det derinde ?? Men håber jeg kan deltage aligevel
  mvh karin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Lund

  Herhjemme elsker elsker vi Småfolked deres seje print og lækre kvalitet 🙂

  Henriette Lund – henriettelund87@live.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aja Christensen

  Jeg ELSKER småfolks lækre æbler og specielt de lækre farver drenge flyverdragten er i i år!
  Sønnike herhjemme er en lille knægt på snart 2år med de flotteste blå øjne. Han ville da være mere end lækker i den <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Haumann Jensen

  Småfolk flyverdragter og overtøj i det hele taget, er super godt.
  Skøn pasform, holdbarhed og naturligvis rigtig smarte.

  Lille Viktor vil jo få det rigtig super lunt og lækkert, i så lækker en flyverdragt <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin dyvelkov

  Mine unger ville elske at vinde noget fedt tøj:-) Du kan vælge om det skal være min søn på 5 eller min datter på 3!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • janni olesen

  En lækker flyverdragt til en lækker dreng, ergo må det være min søn på 2 1/2 år der skal vinde den:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja mathiasen

  Iiihh hvor kan jeg lige se min datter i den skønne flyverdragt:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe pedersen

  Fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hanne

  Har aldrig haft en flyverdragt fra småfolk. Kunne godt tæne mig en til mindstemanden:o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Hoelgaard-Madsen

  Vi elsker bare æbleprint her hjemme.
  Min datters flyverdragt er desværre allerede ved at være for lille, så det ville være så dejligt, hvis hun kunne vinde en ny med æbler 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line Bødker de Haan

   Småfolk er bare så lækkert!! Ville være fantastisk at vinde en ny flyverdragt..

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test - MINI A TURE overtøj