Vinderen af Name it uld

Wonderbook – Book of spells

Wonderbook – Perfekt julegave til drengene

 

Julius tester lige for tiden det nye Wonderbook – Book of Spells til Playstation3, og jeg vil bare fortælle jer at hvis I stadig er vildt i tvivl om hvad I skal give jeres drenge i julegave – så er det virkelig en oplagt idé ;0)

Som det første spil nogensinde anvender Book of Spells det nyskabende tilbehør, Wonderbook, der ved hjælp af den nyeste teknologi blander bog med computerspil og bringer omverdenen til live på tv-skærmen. Spillet er inspireret af Harry Potter universet og historierne i Wonderbook: Book of Spells vækkes til live, mens du spiller, og du får mulighed for at kaste besværgelser med din PlayStation®Move-bevægelsescontroller, der fungerer som din tryllestav. Drag ud på en fantastisk rejse, hvor du kan læse om og lære hemmelighederne bag magien ? præcis som var du en elev på Hogwarts.

Wonderbook Book of Spells

Man kan lære mere end 20 besværgelser og forvandle sin stue til Hogwarts’ biblioteks forbudte sektion med Wonderbook: Book of Spells på PlayStation 3. Man udforsker den fortryllede Book of Spells som i Harry Potters verden blev skrevet for over 200 år siden af Miranda Goshawk for at lære alt det, som en vordende heks eller troldmand har brug for at vide for at kaste kraftige forbandelser og besværgelser.

Når man har fulgt vejledningen på skærmen for at indstille sit Wonderbook-tilbehør, PlayStation Eye-kamera og PlayStation Move-bevægelsescontroller, er man klar til at træde ind på Hogwarts Skole for Heksekunstner og Troldmandskab og begynde sin daglige træning.

Inden man for alvor går igang skal man vælge sin tryllestav og det Hogwarts-hus, man vil melde sig ind i. Hvis man har en konto på Pottermore.com ? den enestående onlineoplevelse bygget op omkring Harry Potter-bøgerne ? bliver disse oplysninger automatisk hentet ind i dit spil.

Wonderbook: Book of Spells er delt op i fem kapitler og har nye, originale tekster fra J.K. Rowling, skaberen af Harry Potter.

Wonderbook: Book of Spells tryller en verden frem, som springer dig i øjnene fra de ældgamle sider. Du opdager de sjove historier bag besværgelserne, gemmer dig for mystiske væsener og allervigtigst, bruger du den magi, du har lært, i praksis, når du rejser gennem bogens sider.

Book of spells

Julius har testet spillet i et par uger nu, og er fuldstændig opslugt af det. Det kræver dog fuld koncentration af ham, og det er bedst hvis barnet er nogenlunde læseklar. Julius er 8 år og går i 2. klasse. Han har knækket læsekoden og har derfor ikke de store problemer med at styre sig igennem spillet selv. Men det er næsten et must at barnet er nogenlunde god til at læse, eller at man har tålmodighed til at hjælpe dem meget igennem i starten.

Det er derfor ikke et spil til de mindre børn, men bedst til de børn der evt. har gået i børn et par år og op.

Min erfaring er at det også typisk er de børn der er svære at finde gaver til og spillet er perfekt til de børn der ligger på stadiet hvor de ikke rigtig ønsker sig legetøj mere.
Det gør Julius heldigvis stadig, men han er også lige i den yngste del af hvad jeg vil mene er spillet primære målgruppe.

 

Wonderbook – Book of spells: Hvad koster det?

 

Spillet Book of spells kan købes flere forskellige steder f.eks.: Elgiganten, Coolshop, MM Konsol, m.fl. og koster fra 199-299 kr. Med spillet følger Wonderbook, men udover den har I brug for en Playstation Move bevægelsescontroller og et Playstation Eye-camera. Disse 2 dele følger IKKE med spillet og skal købes ved siden af.

Hos Elgiganten kan man f.eks. få en Move-starter pack, med både Playstation Eye-camera og Playstation Move bevægelsescontroller til 449 kr. Den er udsolgt online, men stadig på lager i mange af deres butikker. Det er umiddelbart det billigste jeg lige kan finde det til ;0)

Selve spillet Wonderbook – Book of spells koster hos Elgiganten 279 kr.

Det hele kræver selvfølgelig også at man har en Playstation 3.

Og så er der flere projekter på vej til Wonderbook, inklusive Walking with Dinosaurs fra BBC og et interessant nyt samarbejde med Disney, Diggs Nightcrawler, så fremtiden ser lys og spændende ud for Wonderbook. Så udstyret kan bruges til mange fremtidige spil også ;0)

Se evt. flere oplysninger om spillet samt skærmbilleder og videoer på www.playstation.com.

 

Vi har modtaget et test eksemplar af Wonderbook – Book of spells samt bevægelsescontroller og eye-camera for at anmelde spillet. Vores anmeldelse er dog udelukkende et udtryk for vores oprigtige mening, og annoncøren har ikke indflydelse på vores vurdering.

 

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Name it uld