Vinderen af ByHound blev...

Dagens feriestil og dårlige kommentarer

Mørk denimjakke fra Vero Moda // Sort basis top fra Vila // Hvid bluse fra Lysgaard (gammel) //

Jeg er efterhånden kommet rigtig ned i ferie-gear, og har fået slappet max af i mine 3 ugers ferie. Nu er det snart igang med arbejdet igen og modemessen står lige for døren. Så det er lige på og hårdt igang igen fra på mandag.

Den anden dag, hvor vi besøgte Andelslandsbyen havde jeg dette afslappede outfit på. Jeg følte mig behageligt tilpas og hyggede mig med min familie. Havde faktisk heller ikke meget make-up på, hvilket jeg ellers normalt har rigtig svært ved….

MEN så alligevel møder vi en eller anden tåbe (ja undskyld) som bare får slynget sådan en dum og helt håbløs kommentar ud.
Jeg kommer gående ind i et rum, hvor jeg med det samme hører en ældre mand sige:
“Prøv lige at se Mads (opdigtet navn), sådan ser du ud når du har skidt i bukserne”

Manden henvender sig til en dreng som er med ham og vel er omkring de 9 år.
Jeg kigger måbende og tænker: Nej det var ikke mig han talte om, får øjenkontakt med ham hvortil han igen henvender sig til drengen og siger:
“Ja det ser jo komplet tåbeligt og mega åndsvagt ud når folk render rundt i sådan nogle bukser!”

Jeg var fuldstændig målløs og forundret over at folk kan opføre sig på sådan en måde? Hvad f….. sker der for folk?
Og så er jeg allermest forbløffet over hvad det er den mand giver videre til det barn? At det er acceptabelt at kritisere andre pga. det tøj de har på?

Her til aften støder jeg så på et indlæg på en af mine egne favorit blogs: Kiss me hard before you go, summertime sadness.
Sig mig lige engang, hvad er det i visse personer der gør at de finder det acceptabelt at kritisere andre? Hvorfor skal de konfrontere folk med at de ikke bryder sig om dem? Giver det dem et kick?

I min verden er der plads til os alle og der er INGEN der skal kritiseres for at være tro mod dem selv og være som de er <3

Hvad synes I? Er det ok at fortælle andre om de ting vi ikke bryder os om ved dem?

Follow me onBloglovin’ – Like me onFacebook – Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

13 kommentarer

 • Haremsbukser så kule, super kjærlighet!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg støtter dig, ven, bør du fortælle folk, hvad du tænker og bede dem om at være høflig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er da fuldstændig uacceptabelt og så endda af en voksen mand til et lille barn. Der bør være plads til alle og jeg hader virkelig dagens Danmark for det med at folk helst skal passe ind i nogle kasser og går man ikke det er det okay højlydt at kritisere, siden hvornår er individualitet og forskellighed ikke længere acceptabelt. Tænk hvis det havde været en ung teenage pige med dårligt selvværd og depression han havde omtalt på den måde.

  http://Www.voresmini.blogspot.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gud, utroligt at han kunne få sig selv til det?! Jeg kender selv til episoder, hvor man står fuldstændig paf tilbage, fordi man tænker: “Nej, det sagde hun bare ikke…” eller “Ej, det kan man da ikke være bekendt”! Og så kan jeg nogengange efterfølgende ærgre mig over, at jeg ikke fik sagt et eller andet retur! Men som min mand og jeg også tit har snakket om, så vil det være svært at finde en kommentar lige i dét øjeblik, som kan skabe eftertænksomhed hos den anden, og hvor man samtidig heller ikke synker ned på samme nedladende niveau – for dét ønsker jeg jo heller ikke, for så er vi lige vidt 🙂

  Men ja, som det også er nævnt ovenfor, så er det godt nok mangel på pli, og der ord værner jeg også meget om, selvom jeg så “kun” er 34 😉 Vi kan tænke, hvad vi vil, og det kunne manden også have gjort. Der skal da være plads til mangfoldighed, og folk går da heldigvis i meget forskelligt tøj. Jeg tænker da f.eks. selv fra tid til anden: “Den kjole er da vist ikke for heldig til hende”, men jeg kunne da ikke drømme om at sige det! Og det er nu heller ikke meget anderledes, at jeg også kan se mig selv på i et butiksvindue og tænke nøjagtig det samme – at jeg burde måske lige have taget en cardigan udover. Men jeg kunne ALDRIG finde på at sige det højt til personer i det offentlige rum, medmindre jeg f.eks. af en veninde blev spurgt om min uforbeholdne ærlige mening 😉

  Jeg lurede iøvrigt lige inde på det blogindlæg, du linkede til, og jeg tænker også bare, at folk må være misundelige siden, de skal begynde at nedgøre på den måde. Hvis man ikke kan lide personen bag bloggen og dennes måde at skrive på, kan man afmelde sig og finde noget andet. Men siden de kommentarer og mandens nedladende kommentar om dine bukser blev ytret, må de bunde i noget, de personer selv mangler og føler du har!

  Min mand og jeg snakker tit om det med, at de negative tanker vi selv har overfor andre mennesker tit bunder i negative elementer hos os selv, som vi ville ønske var anderledes. Måske har den gamle mand altid følt sig grim eller utilstrækkelig eller usexet og blev ubevidst provokeret af, at selvom du havde et par(for ham grimme) haremsbukser på, så var du stadig flot og sexet.. Tror således rigtig tit, at sådanne negative kommentarer bunder i f.eks. dårligt selvværd og misundelse, hvor afsenderen umiddelbart får en lille lykkerus ved at hive sine egne (måske stadig ubevidste) negative tanker om sig selv ned over andre… Og det prøver jeg at sige til mig selv, når jeg bliver udsat for ubehagelige kommentarer og måske endda bliver lidt ked af det, at DET handler på ingen måder om MIG, men om afsenderen og dennes egne tanker og problemer.. 😉

  Sommerhilsener,
  Maja

  Conner✩s Nest…♥

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pli, er lige det, det handler om. Ved ikke om det er fordi jeg er ved at nærme mig de 50, at jeg efterhånden mangler det ord hos folk;0(. Her hjemme forsøger vi at opdrage børnene til at de ting de siger/ skriver kan såre og at de altid skal tænke på hvordan de selv ville have det, hvis de hørte en nedsættende bemærkning gående på dem…. Også selv om det er steder hvor folk øje navnligt ikke forstår hvad man siger, for man ved jo aldrig. PLI

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Desværre er det meget oppe i tiden, at det er helt okay at genere andre pga stil, hår og andet. Prøv at se de reality programmer der køre, bla “for lækker til love”!
  Det er smagløst og vidner om meget små mennesker, som har brug for at træde på andre, for at blive større selv! Desværre har det modsatte virkning..
  Jeg mener at denne mand, burde tænke sig om en ekstra gang, da han er rolle model for den næste generation.. Jeg lære min Søn på 5 år, hvad min kære afdøde Mor lærte mig!! “Hvis IKKE du har noget godt/positivt at sige, så hold din mund!! Ps. Vi kan jo tænke hvad vil vil ;o))
  Mvh Heidi Leonora

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • henriette

  som mor til en handicappet pige på 12 år som bruger sut ved jeg alt om folks manglende opdragelse, du drømmer ikke om hvilke kommentarer hun og jeg får smidt i hovedet, nogle dage er man ligeglad andre dage gør det rigtig ondt og andre igen blir jeg meget meget vred og gir svar på tiltale og så er jeg meget lidt pæn i munden. det er ikke børn der siger de dumme ting, de er blot nysgerrige og vil rigtigt gerne have en forklaring, hvilket jeg altid giver mig tid til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Generelt så er der nogle menesker, som ikke kan holde deres kaje. Jeg elsker udtrykket “pisker andre med deres tunge”, for det er jo netop det, de gør. Jeg arbejder selv sammen med to kvinder af slagsen. Den ene har generelt en negativ holdning til alt, den anden piller alt ned ved at kritisere – mest pga. misundelse, tror jeg. Jeg tror så ikke manden er misundelig, men han tror måske, han var sjov eller også mangler han bare pli som mine kolleger. Hvism nab bare var modig nok til at gå hen og spørge hvad meningen var, så gjorde man jo det, men du blev garanteret totalt paf og først bagefter er du fuld af gode ideer til, hvad du kunne have svaret.
  I dag er det åbentbart ok for nogen at være fræk – jeg synes ikke, det er ok! Det kan godt være, at vi alle ikke har den samme smag, men det giver jo ikke retten til at “piske andre med tungen”! Og jeg synes for øvrigt overhovedet ikke, der er noget galt med dit tøj – det er nok nærmere ham den gamle, der ikke følger med tiden – så selv om sådan en bemærkning “svider” og os herinde er enige om at det IKKE er ok at opføre sig sådan, så træk du roligt i det outfit igen en anden gang 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Du ser godt ud Pernille og folk skal vare deres mund hvis der ikke kommer noget godt ud af den.. jeg elsker selv hængerøvsbukser men har erfaret at de fleste mænd syns det er ufedt og usexet for så kan de ikke se vores former ;o) men det var forhåbentligt ikke det han tænkte på i den alder ;o) You go girl…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en idiot, og som du siger, det værste er næsten at barnet lærer samme opførsel. Håber ikke det ødelagde dit humør alt for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gode ​​tøj ser stilfuld · ·

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Folk er sinpelthen så respektløse. Hvad blev der af, at man skal opføre sig såda, som man selv gerne vil behandles! 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymous

  Manden er et fjols og det er IKKE iorden at kritisere andre. Hans mening burde han holde for sig selv. Jeg lærer mine børn at har man ikke noget pænt at sige, så hold din bøtte.
  Du ser iøvrigt smadder smart ud i det tøj.

  mvh.
  Pernille Rosendal Jensen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af ByHound blev...