270713 - Dagens Julius - Neon til drenge

DUKAN

DUKAN

Jeg har langt om længe besluttet mig for en strategi til mit vægttab, og mit valg er faldet på DUKAN diæten. Hvor heldigt var det lige at den danske udgave så i denne uge er på tilbud i Netto til 99 kr. – Win win :0)

Jeg ved godt at nogle af jer stadig er uenige med mig i at jeg skal tabe mig, og synes at jeg opildner forkerte idealer. Men heldigvis er der også mange derude der gerne vil følge min kamp og bakker mig op i at en sund livsstil er vejen frem.
Det er vigtigt for mig at pointere at jeg på ingen måde har intentioner om at prædike sund livsstil og vægttab for andre – og jeg har absolut ingen intentioner om at støde nogen.
Min vægt har bare taget overhånd, og nu ønsker jeg at tage kampen op før det bliver virkelig uoverskueligt ;0)

I kan læse mine tidligere indlæg om min kamp mod vægten i følgende indlæg:
2nd Day, grå stænk, rynker og tykke knæ
Mine ekstra kilo
Status på mit vægttab

DUKAN

 http://www.dukandiet.co.uk/ har jeg regnet mit forløb ud ved at svarer på en række spørgsmål. Min vægt skal ned på 73,4 kg. og er lige nu 88,6 kg. Det passer meget godt med det jeg selv havde sat mig i hovedet at skulle tabe, men 15 kg –  PUHA det er meget.
Men jeg tror på det og jeg SKAL. Nu skal det være.

Jeg startede i går søndag, og har således på nuværende tidspunkt været på DUKAN i 2 dage og har 4 dage tilbage i angrebsfasen.

 

DUKAN – Principperne

DUKAN kuren er delt i 4 faser.

Angrebsfasen
Som består af rene proteiner fra bl.a kød og magre mejeriprodukter.

Vekselfasen
Rene proteiner + grøntsager
Du må fortsætte med at spise det magre kød og fedtfattige mejeriprodukter, men nu også spise alle de grøntsager du orker.

Konsolideringsfasen
Denne fase er vigtig for at din krop vænner sig til sin nye vægt og ikke vil fortsætte med at kæmpe for at tage de tabte kilo på igen. Du må spise alt fra fase 1 og 2, men nu kan du også begynde at tilføje frugt, brød, kartofler osv.

Permanent Stabiliseringsfase
Den permanente stabiliseringsfase bygger på 3 enkle, men strenge retningslinier for at bevare vægttabet.
En dag kun med proteiner – ingen elevator – 3 spsk havreklid dagligt

 

Der er absolut ingen alkohol i fase 1, 2 og 3 – og det synes jeg bliver det sværeste. Ikke fordi jeg egentlig drikker vildt meget, men fordi vi bare godt kan lide et glas rødvin i ny og næ – specielt her i ferien.
Men nu er kampen altså officielt gået ind, og du kan også følge mig på Instagram hvor jeg dagligt loader billeder op af bl.a. min mad ;0) Mit brugernavn på Instagram er: @boernetoejsindkoeberen

 

Er I andre derude der har erfaringer med DUKAN? Gode som dårlige, så del dem endelig ;0)

 

3 kommentarer

 • Nanna

  Jeg har spist efter dukan princippet inden min ferie og starter op igen efter ferien. Det gik rigtig fint og jeg vil bare så gerne af med de kilo. Dukan er fedt fordi du må spise alt det du kan …

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • God kamp 🙂

  Jeg håber du har mere rygrad end mig 😉 jeg kan ikke det der med kur;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg tror det er et spørgsmål om at ville det nok ;0) Jeg har i lang tid ikke kunne tage mig sammen og bildt mig selv ind at jeg faktisk spiste ret sundt….
   Nu skal det bare være ;0)Håber min rygrad fortsætter, for der er godt nok lang vej synes jeg….
   De bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

270713 - Dagens Julius - Neon til drenge