Ny onsdags rutine.....

Ting der gjorde mig glad i juni….

Min juni måned er fløjet forbi, og jeg som troede at jeg ville kede mig en anelse ved ikke at have fast job…… Det er lidt som når man bliver pensionist tænker jeg – de får som regel mere travlt end de nogensinde har haft :0)
Det er også lidt sket for mig, men jeg ligger på ingen måde på den lade side.

Så en lille status over de ting der har gjort mig glad i juni.

Liste over ting der gjorde mig glad i juni…..

? At jeg har gjort en del nye bekendtskaber i juni måned og mødt en masse inspirerende og vidunderlige mennesker. Bl.a. hende her, hende her og hende her.

? At jeg blev inviteret og deltog i en masse skønne blogevents. Det har gjort mig glad igen at blive inviteret pga. bloggen her og det har været en fornøjelse at komme ud blandt med-bloggere.

? En masse skønne kaffe- og frokost aftaler med venner, veninder og bekendte som dagligdagen med fast job desværre havde begrænset. Det har været så skønt igen at være i stand til at holde kontakten ved lige.

? Min nye bil, som vi fik i midten af måneden. Jeg skal nok lave en opfølgning på mine bil-indlæg og hvad vi endte med at vælge og hvorfor ;0)

? Min nye onsdagsrutine som jeg skrev lidt om her.

? Den skønneste aften ude med en af mine allerbedste veninder, hvor vi gav den gas med god mad på Sticks’n sushi, gode drinks og masser af rødvin. OG ikke at forglemme dessert. Det var en SKØN aften og det tog nok lidt overhånd, men det opdagede vi ikke før regningen kom….. UPS.

? At jeg satte ind med lidt selvforkælelse og har både fået ordnet hår, ordnet bryn og startet op på træning igen.

? Det har gjort mig glad at bloggens trafik igen er på rette vej og at I tilsyneladende stadig følger med herinde på trods af stilstand det sidste år. Det har gjort mig glad at jeg på blot en måned igen har fået liv i bloggen her og at den besøgsmæssigt ikke har haft højere trafik det sidste år end her i juni måned.
Samtidig har min motivation til at blogge været stor, og det har gjort mig glad at jeg igen har fundet den frem.

? At jeg havde 0 huller hos tandlægen ved det årlige tandlægebesøg som lå her i juni. Hader virkelig tandlægen og har i mange år været dødsensangst for at gå til de årlige tjek.

? Tid med familien. Drengene har fået sommerferie og det har gjort mig glad, at de ikke skal være alene hjemme hver dag som de ellers har været inden vi andre også fik ferie. De er så gamle nu at de ikke længere går i SFO.

Der har selvfølgelig også været en hulens masse knap så positive ting, men jeg vælger at se på alt det gode og positive i måneden. Heldigvis er det da dem der skinner igennem :0)
Håber også at jeresjuni måned har været god ved jer?

1 kommentar

  • Line Myhre

    Jeg har en klar favorit på listen? Tak for en fantastisk aften? Og så står det med tandlægen i øvrigt også højt på min egen liste – man bliver på en eller anden måde aldrig for gammel til både at blive lettet og stolt over beskeden “du har 0 huller i dag”???

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny onsdags rutine.....