Travle mennesker skræmmer mig.....

Ugen der gik #9 // Reklamefilm, Grisefest og Sankt Hans

Indeholder Reklame

Reklamefilm og Clairvoyance er en del af et kommercielt samarbejde

Hold op en travl uge jeg har haft. Der har virkelig været mange ting på programmet og som jeg skrev om i mandags, så kom jeg også en anelse ud af min komfortzone.
Jeg har nemlig sagt ja til et samarbejde, som bl.a. også indbefatter at jeg skulle skyde en lille reklamefilm. Heldigvis var der folk på til at hjælpe mig, så det eneste jeg skulle, var sådan set bare at være mig selv. Og det burde jo ikke være svært vel? Any how, så skød vi altså reklamefilmen i tirsdags og det gik rigtig godt. Jeg har endnu ikke set resultatet, og skal være helt ærlig at sige at jeg er lidt (*læs MEGET) nervøs.

Så snart den er klar så lover jeg at jeg deler den, og så kan du virkelig få mig at se på slap line ;0)

Ugen der gik #9

Ugen har bl.a. budt på:

Ugen der gik #9 - Reklamefilm

Reklameskydning i Frederiksbergcentret

Tirsdag brugte jeg det meste af dagen i Frederiksbergcentret, hvor jeg stod foran kameraet fordi vi skulle skyde en lille reklamefilm. Vi filmede i butikken “The Touch” som havde været så søde at stille deres butik til rådighed. Reklamefilmen er en det et samarbejde jeg har lavet, og jeg glæder mig helt vildt til at fortælle mere om det.

Det var faktisk slet ikke så slemt som jeg havde frygtet at stå der foran kameraet, men jeg er stadig lidt nervøs for slut resultatet. Håber det er blevet godt ;0)

Clairvoyance - Ugen der fik #9

Clairvoyance

Onsdag havde jeg en tid til clairvoyance til både mig og min nevø. I mit tilfælde ville jeg gerne forsøge at bruge clairvoyance i forbindelse med karrierevejledning. Min nevø ville gerne have afdødekontakt. Han mistede sin mor, da han blot var 5 år gammel. Jeg har tidligere skrevet om min søsters død lige her:

→ LÆS OGSÅ: VORES HISTORIE – DEL 13 // LETTELSE

Begge dele lykkedes og det blev enormt rørende. Det er 17 år siden min søster, og altså min nevøs mor døde. Jeg skal nok fortælle meget mere om både min seance og min nevøs oplevelse i et seperat indlæg.
Vi havde booket tid hos den mest fantastiske og hjertevarme clairvoyant jeg længe har mødt. Seancerne var et samarbejde, men jeg er helt sikker på at jeg vender tilbage. Det var Clairvoyant Susanne Møller Nielsen vi besøgte.

Ugen der gik #9 - Nyt hår og sommerfødder

Nyt hår

De grå stænk var begyndt at komme snigende igen, så torsdag rykkede min trofaste frisør ud og reddede mig med en bundfarvning. Jeg har brugt Kiras mobilfrisør, det sidste års tid og er super glad for de resultater hun skaber i mit hår. Hun rykker ud, og kommer derfor i dit eget hjem med alle remedier der skal bruges. Det plejer at være super hyggeligt når hun er her.
Samtidig fik jeg en Olaplex behandling og dét er altså genialt. Mit hår er nu helt klar til solens stråler og føles blødere end længe. Jeg får gerne en OlaPlex behandling hver anden gang, altså sådan ca. hvert halve år.

Sommerfødder

Jeg har igen besøgt Lise’s fodpleje, som ordner mine fødder efter jeg helt og aldeles har droppet fodfilen.
Hvis du ikke har prøvet at få behandling hos en fodplejer, så kan det varmt anbefales. Jeg giver 350 kr. for en behandling hos Lise, og så skal jeg blot pleje dem med en fodcreme.

→ LÆS OGSÅ: FÅ LÆKRE SOMMERFØDDER UDEN BRUG AF FODFIL

Grisefest - Ugen der gik #9

Grisefest

Torsdag havde drengenes skole sommerfest, og traditionen tro så står 7. klasse for madlavningen. Julius går jo i 7. klasse, så I år hang vi på den. Det er så en meget god tradition, for overskuddet går til når de i 8. klasse skal på tur til udlandet.

Vi lavede således helstegt pattegris med en masse lækkert tilbehør, til ikke mindre end 375 mennesker. Derudover så solgte de unge mennesker sodavand og kage fra en bod. Vi ved endnu ikke helt hvad vores overskud er endt med, men det gik over alt forventning. Faktisk havde vi lavet alt for meget mad……

Sankt Hans - Ugen der gik #9

Sankt Hans

Vi fejrer altid sankt hans med Hr. mands familie. En hyggelig tradition, hvor vi alle samles hos mine svigerforældre. De bor nemlig i Strandparken, som er der hvor der fejres sankt hans i Holbæk.
Fra deres lejlighed har vi den vildeste udsigt ud over fjorden, og dermed sankt hans fyrværkeriet.

I Holbæk var der bål og det er altså bare et must ved Sankt Hans.
Jeg håber også du havde en dejlig Sankt Hans, bål eller ej ;0)

 

Den kommende uge, står desværre endnu engang på en afsked med min elskede bil. For et år siden måtte jeg aflevere min elskede BMW, som var min firmabil hos min tidligere arbejdsgiver. Siden der har vi haft leaset en Passat. Jeg er virkelig glad for den, og ville næsten ønske jeg kunne beholde den. Men det med at lease, det passer ikke så godt til vores liv lige nu og slet ikke så stor en bil. I morgen skal jeg aflevere den tilbage til leasingselskabet, og så skal jeg ellers på udkig efter en mindre kone-bil ;0)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Travle mennesker skræmmer mig.....