Spar 25% på ALT fra bl.a. molo - KUN IDAG

Walther anbefaler – Olivers Hundefoder

Indeholder Reklame

Olivers HundefoderWalther har fået den store ære at være ambassadør for Olivers.dk, og det er slet ikke så tosset et job ;0) Det er nemlig den fedeste online shop med alt indenfor dyreartikler til primært hund og kat.

Olivers Hundefoder

Walther er nu knap 2 år gammel og siden han var hvalp, har han fået Olivers hundefoder. Vi startede med hvalpefoder, og det sidste halve års tid har vi trænet ham i at gå fra hvalpefoder og over i helt almindeligt hundefoder.

Olivers hundefoder

Vi har hovedsageligt brugt Olivers grainfree hundefoder, da Walther på et tidspunkt begyndte at få små røde og kløende plamager på huden under pelsen. Jeg tror han fik det fordi vi gav ham sådan noget dåsefoder, som han ikke kunne tåle. Han var ikke vild med det tørfoder jeg havde købt i supermarkedet til ham, så derfor blandede jeg det op med lidt dåsefoder for at han ville spise.
Siden vi gik over til Olivers hundefoder, har vi holdt trofast fast i det. Han har idag den fineste pels og absolut ingen plamage og kløende udslet. Og bedst af alt, så elsker han sin mad.

Olivers hundefoder

Da vi gik fra Hvalpefoder til fuldvoksent hundefoder, blandede vi i en periode de to typer. Det smart ved Olivers hundefoder, og som jeg synes er helt genialt, er at man selv kan vælge pillernes størrelse. Alle fodertyper fås i small, medium eller large.
På den måde så kunne vi vælge voksenfoderet i str. small som hvalpefoderet, og langsomt øge foderstørrelsen til str. medium.

På samme måde findes der et stort udvalg af forskellige smagsvarianter, og man kan vælge i flere forskellige posestørrelser også. Som noget nyt kan man også få en økologisk smagsvariant med højt kødindhold. Walthers favorit smag er lige i øjeblikket den grainfree version med fisk. Den dufter også lidt ekstra lækkert (altså for en hund that is….), så for os andre der har vi investeret i den her ;0)

Levering foregår direkte til din adresse og koster ikke ekstra. På alt foder er der nemlig gratis fragt.

Olivers hundefoderFind flere billeder af Walther på Instagram under hashtagget: “Walthergravhunden”

Walther er ikke det helt store madøre, som vi var vant til fra vores tidligere gravhund. Vores gamle gravhund kunne simpelthen opsnuse alt spiseligt, mens Walthers snuseteknik ikke er helt så veludviklet ;0)
Derfor spreder vi en gang imellem hans hundefoder på græsplanen, så han selv skal snuse sig frem til det.

Nu ved jeg jo ikke hvor mange af jer læsere herinde der også har hund, men hvis I har så kan jeg på det varmeste anbefale Olivers hundefoder. Og husk at Olivers har også foder til katte ;0)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spar 25% på ALT fra bl.a. molo - KUN IDAG