En lille smuttur til Stockholm

Få lækre sommerfødder UDEN brug af fodfil

Sandaler fra Sofie Schnoor – LIGE HER

Bløde sommerfødder uden fodfil

Det sidste år, har jeg lært noget om mine fødder som jeg ikke har været opmærksom på før. Jeg bruger nemlig slet ikke fodfil mere, og har tilmed de blødeste og fineste fødder nogensinde.

Der er ikke noget værre (eller jo det er der måske, men altså…..) end tørre, blege vinterfødder der skal i sommersandaler.
Jeg har jo egentlig godt vidst det, jeg nu vil frem til nemlig at en fodfil kun gør problemet med tørre fødder, hård hud og måske endda revner i hælene endnu værre. Men jeg har bare ligesom ikke haft et bedre alternativ. Det der med bare at smøre creme på – det fungerede ligesom bare ikke.

Men så mødte jeg Lise :0)

Besøg en fodplejer

Lise er uddannet fodplejer og medlem af SADF (Sammenslutningen Af Danske Fodplejere).
Hende kommer jeg nu hos et par gange – måske 3, om året. Og min fodfil, den har jeg ikke brugt siden.

Til gengæld så sørger Lise for at mine fødder er pæne og velplejede helt uden fodfil eller det der ligner. Det er simpelthen de bedste penge jeg længe har givet ud på mig selv.
De 2-3 gange årligt jeg kommer forbi Lise, får jeg en alm. fodbehandling til 330 kr. I en sådan behandling får man fodbad, klipning og slibning af negle, oprensning af neglefalsen, beskæring af hård hud, fjernelse af ligtorne (hvis man har sådan nogle) og let fodmassage med creme. Vigtigste her er at hård hud skæres væk, da en fodfil har det med at gøre situationen med hård hud værre. Varmedannelsen sådan en fodfil skaber når man filer på den hårde hud er nemlig roden til, at det kun bliver værre. Fodfiler giver umiddelbart en kort tilfredsstillelse i form af lækre bløde fødder, men glæde er kort for jo mere du filer jo mere hård hud vil din kroppe danne igen.
Jeg har ikke smidt mine fodfiler ud endnu, men jeg påtænker meget snart at gøre det. Også den meget smarte elektriske.

Istedet ofrer jeg nu gerne pengene på at besøge Lise, og så ellers blot bruge en god fodcreme. Lige pt. er det vagabond fodcreme fra Badeanstalten, som jeg fik i en goodiebag til et event engang. Ellers har jeg ladet mig fortælle, at man i en god fodcreme bør gå efter et højt indhold af carbamid. Der er vist ikke carbamid i badeanstaltens fodcreme, men jeg synes nu den fungerer ganske fint anyway.

Man kan enten gå til en fodplejer som Lise, og der kan man finde en i nærheden LIGE HER, eller man kan gå til en fodterapeut, som man kan finde LIGE HER.
Bor man i nærheden af Holbæk, kan jeg varmt anbefale Lise som har sin klinik i Vipperød. I kan finde hendes hjemmeside HER eller hende Facebook side LIGE HER.
Jeg vil varmt anbefale det – jeg lover jer I får de lækreste fødder.

Neglelakken er farven “Rose Buttercreme” fra Le Mini Macaron

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En lille smuttur til Stockholm