Ugen der gik #8 // Mine life-hacks til billig parkering i Kbh, bedste kaffespot og Reffen

Lidt om planerne for denne uge // Reklameskydning og alternativ behandling

Indlægget indeholder reklame

Alternativ behandling

Denne uge, den bliver crazy. Så derfor prøver jeg lige istedet for “ugen der gik” at skrive lidt om mine planer i denne uge og alle de tanker jeg går og tumler med lige nu.

Jeg er lige så langsomt begyndt at få nok af at være mig selv. Trænger i den grad til at komme ud og være en del af noget. Så den her uge, bliver lige hvad jeg har brug for med masser på programmet.

→ LÆS OGSÅ: “UGEN DER GIK #8 // MINE LIFE-HACKS TIL BILLIG PARKERING I KBH, BEDSTE KAFFESPOT OG REFFEN”

Reklamefilm

I morgen springer jeg langt ud over min comfortzone, og skal være med til noget jeg ALDRIG har været med til før og hvor jeg forøvrigt kommer til at eksponere mig selv for fuld udblæsning. Jeg har sagt ja til at være med i en kampagne for et produkt, hvor vi i morgen skal filme i København.
Et samarbejde som jeg længe har vidst ville komme, og som jeg brænder rigtig meget for. Jeg håber jeg får mulighed for at vise lidt på min insta fra dagen, så hop lige over og følg mig der hvis du ikke allerede gør. Mit brugernavn er @Pforpernille.dk.

Jeg ved ikke helt hvor meget jeg må dele endnu, så derfor kan jeg ikke helt fortælle mere lige nu…..

Alternativ behandling – Holistisk behandling

Udover det, så har jeg 2 andre spændende samarbejder som jeg starter op i denne uge. Jeg har i hele den her periode uden fast job, arbejdet rigtig meget med mig selv. Både med det vægttab der bare ikke vil falde i hak, og med hele det her med at finde ind til kernen af hvad det egentlig er jeg gerne vil. Lige nu føler jeg, at jeg står lige midt i skillevejen, men ikke rigtig kan komme ud over rampen. Jeg kan ligesom ikke få valgt den rette vej, og står fast lige der midt i krydset. Jeg har rigtig svært ved at mærke efter hvad der trækker mest i mig. I virkeligheden vil jeg nok lidt af det hele.

Jeg SAVNER at være mere sammen med andre mennesker, og føler jeg mister min energi dag for dag uden kollegaer. Tror faktisk jeg er begyndt at kede mig lidt.

Tirsdag efter optagelserne har jeg en aftale med hende her. Hun skal hjælpe mig med at få en mere holistisk tilgang til alle de valg jeg står midt i og forhåbentlig få mit vægttab kickstartet igen. Dem der har fulgt mig længe ved, at jeg for ca. 2 års tid siden var godt igang med min vægttabsrejse. Det hele gik i stå, og jeg har ikke kunne kickstarte det siden. Uanset hvad jeg har gjort har vægten ikke rokket sig. Det har fyldt ALT og jeg har været pisse hamrende frustreret over det. Nu er jeg så endt der, hvor det ikke bare står stille men, at jeg rent faktisk lige så langsomt tager på. ARGHHH det er træls !!!
Jeg har seriøst prøvet alt, og nu tager jeg så de lidt mere alternative midler i brug.

Alternativ behandling – Clairvoyant

Onsdag bliver Bigum dag for sidste gang inden sommerferien. Jeg er igang med et 10-ugers kursus i digital markedsføring.
Derefter har jeg endnu en aftale til alternativ behandling, hos en Clairvoyant. Jeg har tidligere brugt clairvoyant i forbindelse med min søsters død, og det har hjulpet mig rigtig meget. Jeg håber lidt at hende her, kan hjælpe mig lidt i forhold til afklaring af mine egne valg og specielt den skillevej jeg står ved lige nu.

Man kan sige meget om Clairvoyance, og jeg kan godt have perioder hvor jeg synes det er helt vanvittigt. Alligevel må jeg altså bare tilstå, at det fra tid til anden har hjulpet mig rigtig meget. Det er svært helt at sætte ord på, for jeg føler selv, at det nogen gange godt kan blive FOR alternativt. Besøget får også en ekstra dimension, for da min søster døde var hendes søn 5 år gammel.

→ LÆS OGSÅ: “VORES HISTORIE – DEL 13 // LETTELSE”

Han er i dag 22 år og har længe ønsket at komme til en clairvoyant. Derfor lovede jeg ham at skulle han en dag gøre alvor af det, så ville jeg rigtig gerne hjælpe ham. På onsdag bliver så dagen, hvor han skal prøve det af og jeg tager med ham som opbakning. Han er pisse sej, og har sagt ja til, at jeg må dele hans historie herinde på bloggen. Det er virkelig et følsomt emne, så jeg håber I vil tage godt imod det. Jeg håber det kommer til at gå godt, og at jeg vil kunne dele vores oplevelser med jer.

Har du mon erfaring med alternativ behandling?

I grove træk er det hovedpunkterne i min uge, og det der fylder rigtig meget lige nu. Jeg har stadig ikke fået svar på den samtale jeg var til for 1 uge siden, så det går jeg også og venter spændt på 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ugen der gik #8 // Mine life-hacks til billig parkering i Kbh, bedste kaffespot og Reffen