Fotograf til konfirmation

Ugen der gik #8 // Mine life-hacks til billig parkering i Kbh, bedste kaffespot og Reffen

Puha denne uges, ugen der gik – bliver lidt kort. For jeg har haft en sygt travl uge i sidste uge, men desværre med projekter som jeg ikke helt kan berette så meget om. Mega træls spoiler, men altså sådan er det.

Jeg føler jeg har rendt rundt til en masse møder hele ugen, men det har faktisk været fedt. Fedt at være igang og op i gear, når nu man ellers er meget alene i hverdagene. Nogle har været ret private møder, mens andre har været med henblik på ansættelse. Der sker så mange ting lige nu, og jeg forsøger at holde fast i den jeg er og hvad jeg gerne vil karrieremæssigt. Det er svært når man står sådan lidt i et limbo. Man har nok lidt tendens til at gå på kompromis med ens egne værdier og ønsker. Så det forsøger jeg i høj grad ikke at gøre.

→ LÆS OGSÅ: UGEN DER GIK #7 // ILTMASKEN, MIG TID OG TANKER OM AT VÆRE SELVSTÆNDIG….

Ugen der gik #8

Ugen har bl.a budt på:

Ugen der gik #8 - outplacement

Mandagsmøder

Mandag stod den på en masse møder af den mere personlige slags. Først med Odsherred kommune, hvor jeg havde booket en sagsbehandler.
Derefter fes jeg til Roskilde, hvor jeg havde et møde booket med min outplacement konsulent. Det er et rekrutteringsfirma, som jeg har haft med på sidelinien for at vejlede mig rent karrieremæssigt. Det har været rigtig godt, men man kan sige min konsulent har ligesom været lidt på arbejde fordi jeg selv har haft svært ved at definere hvad det egentlig er jeg vil. Men nu lytter jeg til ham, og lader ham rådgive mig.
Han var faktisk lidt forbeholden overfor det job jeg endte i, men jeg fik overbevist ham og mig selv om at det var det rigtige. Det ved vi så alle nu, at det ikke var såååååå……

Vi mødtes på Comwell i Roskilde og sikke en service. Selvom vi ikke havde booket det og egentlig bare mødte op for at benytte deres lokaler, så ville de ikke engang have penge for kaffen. Hvor mange steder finder man lige der yder den service 😉

Efter mine møder skyndte jeg mig til Holbæk, for at træne sammen med mine 2 træningsmakkere. Først styrketræning og dernæst 1 times effektiv zumba. Vi er 3 mødre fra Julius’ klasse der er begyndt at styrketræne sammen, og det er simpelthen så godt for mig. Nu kommer jeg nemlig igang med det styrketræning, og det er slet ikke så kedeligt når bare vi er flere ;0)

Ugen der gik #8 - Vejrhøj - Odsherred

Grundlovstirsdag

Tirsdag var det grundlovsdag, med Hr. mand havde ikke fri. Det havde drengene derimod, så det blev mest af alt en dag hvor vi hyggede herhjemme.
Om aftenen skulle jeg egentlig igen have været ude at træne med den ene makker. Men det var så varmt at vi besluttede at gå en lang tur istedet.

Der er de bedste stier herude hvor vi bor til en rask gå-tur og vi valgte den med mest stigning ude ved Sejrøbugten og op til vejrhøj. Se lige hvor smuk natur vi bor i ;0)

Ugen der gik #8 - Refshaleøen - Reffen

Onsdagsdate

Onsdag havde jeg igen en date med Bigum & co, hvor min veninde jo går med på samme hold som mig i Digital markedsføring. Efter kurset tog vi på venindedate. Først kørte vi til Refshaleøen, og det kan virkelig anbefales. Hold op hvor er det blevet hyggeligt og med så mange fine boder. Vi var derude onsdag eftermiddag, så jeg ved ikke om det var derfor der var sådan forholdsvis god plads. Men det virker som om der også er langt flere siddepladser end på det tidligere papirøen. Elsker de små boder og hvordan man på en primitiv måde har gjort rigtig meget ud af indretningen.

Selvom der var rig mulighed for alverdens mad derude, så trak Sticks n’ sushi altså bare i os. Så vi endte med at sidde på toppen af Tivoli hotel og fikse verdenssituationen.
Min søde veninde gav, i anledning af min fødselsdag i marts. Næste gang er det min tur, for det er nemlig en tradition vi fik startet for nogle år siden. Så hyggeligt <3

Kaffe - Ugen der gik #8

A-kasse torsdag

Torsdag havde jeg møde med min A-kasse som ligger i indre København.
Hver måned skal jeg til sådan nogle temamøder, da jeg står uden fast job. Der er flere forskellige emner at vælge imellem, og mit handlede om at styrke sin profil på de sociale medier i forbindelse med jobsøgningen. Synes egentlig jeg har sådan rimelig fat i den del, men der kom da et par guldkorn i forbindelse med Linkedin.

Efter temamødet havde lidt tid til overs inden jeg havde en date med min gamle kollega fra Estee Lauder og MAC. Vi nåede jo kun at arbejde sammen i 3 måneder, men alligevel så nåede vi, at komme fint ind på hinanden. Det var så dejligt at se hende igen, og vi skal helt sikkert ses igen.

Ventetiden inden hun og jeg kunne mødes fordrev jeg på toppen af Illum med en god kop kaffe. Der er som regel fuldstændig proppet oppe på taget af Illum, men et tip er at gå ned i den anden ende af Illum Rooftop restauranterne. På samme etage, bare ned i bunden af hvor alle de andre restauranter ligger, er der nemlig endnu en kaffe bar. Her er der som regel altid plads, og ganske rigtigt fandt jeg en spot lige der i solen og med udsigt udover byens tage. Damn det var luksus at sidder lige der ;0)

Parkering tip – Billig parkering i Kbh

Og så lige et lille tip til parkering i København. Jeg er jo sådan jævnligt i København, og jeg har altså ikke mulighed for at tage med de offentlige. Men parkering i København er altså bare en dyr affære, men her har jeg fundet et lille life-hack. Jeg parkerer som regel ude ved operaen, ude på Holmen. Der er altid plads og så er det BILLIGT. Tror jeg giver 35 kr. for at parkerer en hel dag. Selvom det lyder som om det er vildt langt væk, så er det virkelig kun en spytklat fra Nyhavn.
Tip hermed givet videre ;0)

Jobsamtale fredag

Fredag havde jeg en jobsamtale, som jeg selv virkelig kan mærke rørte et eller andet i mig. Det virkede virkelig som en arbejdsplads for mig og en stilling der vokser mere og mere på mig. Noget helt andet, og så alligevel ikke.
Jeg gav den hele armen, så efterfølgende var jeg bare drænet og den stod derfor på afslapning og streaming af dumt TV. I ved sådan noget hvor man ikke skal tænke videre over det man ser ;0)

Ugen der gik #8 - lagersalg

Lagersalgs lørdag

Lørdag var der lagersalg for venner og bekendte hos Estee Lauder. Jeg hader normalt lagersalg, men havde fået lokket et par veninder og deres døtre med. Det gik det meste af formiddagen så med, og jeg fik da også en del gode køb som jeg virkelig ikke anede jeg manglede. Er det ikke altid sådan?

Da jeg kom hjem ville Hr. mand gerne ud at løbe, hvilket han gør ca. hver anden dag. Jeg kan simpelthen ikke følge med i hans tempo, men jeg fulgte med på cykel. Det kunne altså også et eller andet. Jeg synes simpelthen han er så sej. Jeg hader at løbe, så at gøre det hver anden dag og være så standhaftig, det er sgu sejt.

Efter løbeturen tog vi på stranden. Lucas havde en ven fra klassen på besøg og overnatning, så de røg med. Teenageren (Julius) gad ikke, så han blev hjemme. Det var høj sol og mega varmt da vi kørte derud, men som vi kom derud blev det bare mega overskyet. Typisk.
Vi blev dog i et par timer, og lidt sol havde man da vist alligevel fået ;0)

Momsregnskabs søndag

Søndagen gik jeg simpelthen i krig med min dårlige samvittighed i flere måneder – MOMSREGNSKAB.
Jeg var simpelthen noget der ligner et halvt år bagud med det skidt. Så hele søndagen stod på regnskab, men nu er det så også på plads og første halvår 2018 kan bare komme an regnskabsmæssigt nu.

BUM, det var Ugen der gik #8….
Nu er jeg helt klar til den nye uge her, som også byder på en masse spændende aftaler og arrangementer.
Ønsker også dig den bedste af slagsen ;0)

5 kommentarer

 • Anette

  Ja! Lad os endelig! Iskaffe inden ferien! 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste veninde og jeg giver også altid hinanden en middag med vin ude i byen, når vi har fødselsdag. Det er en perfekt tradition, som sikre kvalitetstid (:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Det er jo seriøst SÅ god en tradition. Jeg elsker alt ved den 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anette

  Du når SÅ meget! Og masser af gode ting. Fedt Pernille! Og god idé at cykle efter løbende ægtemand i bar overkrop. For at give hverdagen lidt krydderi – og blive forelsket påny! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Ha ha ha – ja skide god arbejdsfordeling ik’?
   Jeg keder mig ihvertfald ikke, skal vi ikke bare sige det sådan ;0)

   Håber alt vel med dig? Lad os snart skrives ved og måske ses over en kop kaffe en dag?

   Kram fra Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fotograf til konfirmation