Mine yndlings parfumer på tilbud lige nu - billigere end TAX-free

Fotograf til konfirmation

Fotograf til konfirmation

Konfirmations fotografSkal man vælge at hyre en fotograf til konfirmation? Det gjorde vi, og jeg har ikke fortrudt.
Følgende pletskud fangede vores dygtige fotograf af min bror og Julius på vej hjem fra Fårevejle Kirke, på min brors Harley. Absolut et af mine favorit billeder fra dagen.

Derfor valgte vi en fotograf til konfirmation

Jeg elsker at tage billeder, og det har jeg faktisk gjort så længe jeg kan huske. Derfor havde jeg også i første omgang valgt IKKE at bestille en fotograf til Julius’ konfirmation. Men jeg ombestemte mig i sidste øjeblik, og det er jeg ovenud lykkelig for idag. Så hvorfor skal man egentlig vælge at hyre en fotograf til konfirmation?

I vores (og specielt mit) tilfælde, var det fordi jeg ikke selv ønskede at opleve dagen igennem en linse. Det kender jeg mig selv godt nok til, at det ville have fyldt utrolig meget for mig. Nu havde vi en på, som tog det ansvar og jeg kunne være 100% tilstede. Vores konfirmation for Julius var på ingen måde en voldsom fest, og vi havde valgt nogle forholdsvis nemme og fornuftige løsninger. Derfor kunne vi også godt tillade os at ofre lidt ekstra på en fotograf.

→ LÆS OGSÅ:JULIUS’ KONFIRMATION – FEST I KONFIRMANDENS ÅND – DEL. 1

Professionel fotograf til konfirmation

Fotograf til konfirmation

Der er ingen tvivl om, at nogle af mine personlige favorit billeder fra dagen er de billeder hvor der er fanget et øjeblik af stemningen. Det synes jeg så bestemt vores fotograf endte med at gøre flere gange i løbet af dagen. Det er uden tvivl de billeder i det her indlæg der betyder allermest for mig. Ikke et eneste af dem ville jeg selv have formået at fange i øjeblikket pga. min værtinderolle ved festen.
Vores fotograf, Cilie fra Bagger Photography formåede at tage og skabe billeder i præcis den stil som jeg er vild med.

Mine yndlingsbilleder fra dagen

Vi havde Cilie med både, da vi kom ud af kirken og efterfølgende til starten af festen. Desværre blev vi lidt forsinket med maden, og derfor var Cilies tid gået da vi var færdige med forretten. Jeg var nemlig gået på kompromis, og havde lavet en nødløsning for at spare lidt på den lidt dyre post at have en professionel fotograf på hele dagen. Men på daværende tidspunkt, der havde Cilie allerede skudt mere end 800 billeder. Så selvom Cilie tilbød at blive, så besluttede jeg mig for at det ikke var nødvendigt.

Nu er det ikke fordi jeg som sådan ærgrer mig over, at jeg ikke betalte for at få hende til at blive, for jeg er faktisk sikker på at det ville have været pengene værd. Så på den måde kan jeg godt ærgrer mig lidt, og at jeg prøvede at lave en nødløsning istedet for bare at booke hende hele dagen for en samlet pris. Heldigvis havde Cilie skudt en masse gode billeder inden, som i den grad fangede stemningen på en måde som måske ikke havde været mulig hvis vi var gået til bords til tiden….

Jeg er så glad for at jeg fortrød og i sidste øjeblik var heldig at få booket Cilie fra Bagger Photography, som tilfældigvis var ledig på dagen.

konfirmations fotograferingDet her billede af min mor, Walther og Lucas er absolut et af mine yndlings. Faktisk var det ikke et af de billeder vi fik med i første omgang og det er måske heller ikke det typiske konfirmationsbillede. Men stemningen er bare SÅ meget fanget ind på det her billede. Lucas der med stor glæde hopper i trampolinen, min mor der lige tager sig tid til at kæle med hunden. Alt imens huset er fuldt med gæster. Der var plads til det hele, og det var sådan en fed dag.

Professionel fotograf til konfirmation

Fotograf til konfirmation

Professionel fotograf til konfirmation

At hyre en professionel fotograf til konfirmation er forholdsvis dyrt, men jeg vil på ingen måde anbefale at gå på kompromis. Find en fotograf som har en stil og en teknik som du kan lide.
Jeg kan fortælle så meget, at til vores bryllup der bookede vi en billig en af slagsen. Den dag i dag har vi ikke meget mere end ét sølle billede fra vores bryllup der er skarpt. Hver enkelt billede vi fik efter brylluppet var fuldstændig sløret og ubrugeligt. Dén fejltagelse gør jeg ALDRIG igen, og derfor ofrer jeg også gerne lige lidt ekstra for at kunne være i nuet og nyde dagen. Det kunne jeg i den grad med Cilie fra Bagger Photography.

Du kan se mine egne favoritter fra dagen her i indlægget, men det er kun en brøkdel af de gode billeder vi har fra dagen. Tak Cilie, for at fuldende dagen og være der til at fange øjeblikket <3

Fotograf til konfirmationJa okay, kunne ikke helt lade værre med at snige mig om bag linsen. Caught in the moment.
Julius holder forøvrigt tale her på det her billede. Seje 13-årige dreng der bare er helt cool! Og nej vi sad ikke til bords med konfirmanden.

Fotograf til konfirmation

Fotograf til konfirmationMine 3 yndlingsdrenge.
I mange år har vi forsøgt at få et godt billede af dem sammen, og det her er spot-on.
Og til dem af jer der allerede har spurgt hvem den tredje dreng, eller unge mand er, så er det min nevø – min søsters søn og min gudsøn.

→ Du kan læse alle mine indlæg om konfirmation LIGE HER, og hvordan vi valgte at gennemføre Julius’ konfirmation. Jeg har skrevet om alt fra Indbydelserne, bordpynten, gaverne og meget meget mere.

4 kommentarer

 • Pernille

  Ok gik lidt hurtigt, “Jeg fotograferer selv som freelance til bryllupper og synes faktisk både kvaliteten på billederne samt sammenhæng mellem billederne (man køber normalt en “pakke” med samme redigering, så man kan se, at billederne hænger sammen) er lidt skuffende”

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Du har vel ikke også fået logo på dine private fotos, som ikke er lagt ud her? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jo det har jeg faktisk 🙂
   Men det er ikke noget der sådan generer mig synderligt. Jeg tror dog godt jeg kan få Cilie til at fjerne det, men så langt er jeg ikke nået endnu.
   Så jo, der er faktisk logo på. Det tror jeg er meget normalt når man har professionel fotograf på?

   Bedste hilsner
   Pernille

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Pernille

   Jeg fotograferer selv som freelance til bryllupper og synes faktisk både kvaliteten på billederne samt sammenhæng mellem billederne (man køber normalt en “pakke” med samme redigering, så man kan se, at billederne hænger sammen). Det er heller ikke normalt at levere billederne med logo på. Logo sættes kun på, når billederne vises offentligt af fotografen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine yndlings parfumer på tilbud lige nu - billigere end TAX-free