Koin børnetøj

Vind Cost:Bart pigetøj

Jeg har tidligere kørt både test og konkurrencer af Cost:Bart, men derfor skal I ikke snydes for endnu en test og konkurrence – denne gang af high summer kollektionen til piger.

Med Cost:Bart har de seje tweens deres helt egen identitet – deres helt eget mærke. Med en blanding af street wear og high fashion har Cost:Bart skabt sit eget innovative look.
Det friske og funky design giver den helt rigtige attitude og styles på tværs af farverne.

 Cost:Bart blå t-shirt – 199,75 kr. // Cost:Bart gule knickers – 399,75 kr. // Cost:Bart lynlåstrøje – 399,75 kr. //
Cost:Bart kjole – 399,75 kr. // Cost:Bart gul top – 199,75 kr. // Cost:Bart denim knickers – 599,75 kr. //

Victoria tester Cost:Bart

Cost:Bart kjole
Wow ? den er fed, var kommentaren fra Victoria da vi pakkede den lange Cost:Bart kjole ud? Fluks var hun i den, og syntes selv at den skulle styles med bælte og denim jakke ? hvilket da er ret fedt.

Victoria har str. M på, hun er 10 år, men hun er en ret høj pige med en almindelig bygning.

Den var lige lidt svær at gå i til at starte med ? man skal lige vænne sig til at have lang kjole på, men der gik kun lige 2 min., så var det bare et hit 🙂
Den er så flot sat sammen med farverne ? helt klart en kjole som vi skal have med på sommerferie. Den er stadigvæk fin efter brug og vask, den giver sig lidt i brug, men absolut ikke noget der gør noget ? overhovedet.

Man kan mærke at det er god kvalitet, det er ikke bare en billig bomulds kvalitet, men en fed kvalitet med 5% stretch ? hvilket også gør det behageligt at gå i den.
Victoria er ret vild med ryggen, der ligesom samles i nakken med lidt rynk. Kjolen har også lidt rynk i siderne, så den sidder som den skal, og ikke drejer rundt og om på ryggen ? det er dejligt!

Helt klart en kjole som vil blive brugt meget, hen over sommeren her hos os 🙂 Selvom den er lang kan man altså godt lege og klatre i træer?.mors pige 🙂

Denim knickers
Super lækre og seje capri jeans. Victoria er rigtig glad for at gå i dem, og mange af veninderne har sagt wow ? de er fede. Kvaliteten er dejlig behagelig denim med stretch, så det er nemt at lege og spille rundbold i dem.

De er baggy og med hængerøv, og det er rigtig fedt med de 5 knapper i livet. Opsmøget forneden sidder fast, så der ikke er problemer med at de falder ned ? fint!

Lynlåstrøje
Skøn féminin jakke i fede friske farver med print ned af ærmet. Den bliver lidt feminin med de små rynk der er rundt ved halsen. Holder både farver og facon i vask, og det er skønt at man kan vaske den, og så er den tør lidt efter.

Victoria har brugt den som en slags sommer jakke de sidste uger, og hun skal helt sikkert have den med på ferie også 🙂

Gul top og knickers
Fed gul farve ? man bliver da bare så glad! Total dejligt sæt i en meget behageligt kvalitet. Specielt bukserne har hun brugt meget ? også til sport og gymnastik i skolen.
Victoria kan rigtig godt lide at bukserne har bred linning og snøre med logo i taljen. De er baggy, og har lidt rynk foran samt stort Cost:bart logo på siden. Et dejligt sæt som hun har brugt rigtig meget.

Toppen er lang og ret rummelig i str., hvad Victoria rigtig godt kan lide. Det er som om at toppen er lidt forvasket i farven, hvilket den sikkert skal være, og som vi også syntes er ret fedt.

Sættet bliver endnu mere fedt til sommer, når man bliver dejlig solbrun!

Blå t-shirt
Den blå T-shirt er desværre lidt lille og kort i modellen. Kvaliteten er dejlig blød og med stretch så den er rar at have på, og det er et sejt print der er foran. Specielt ansigtet er fedt.

Blusen har et meget kort ærme, som godt måtte have været lidt længere, og udskæringen i halsen kunne godt have være lidt større, men det hænger måske sammen med at hun godt kunne have brugt et nr. større?

Victoria er dog også en høj og langlivet pige der er stor af hendes alder, så det skylder vi også lige at skrive? 🙂

Vind Cost:Bart tøjet til din egen pige

Du har nu mulighed for at vinde alt det lækre tøj som Victoria her har testet til enten din egen datter eller bare en sej tween pige du kender. Tøjet fås i str. 8-16 år, med risiko for enkelte udsolgte str. på nogle af modellerne. I tilfælde af at str. er udsolgt finder vi et andet tilsvarende produkt fra Cost:Bart.
Det eneste du skal gøre for at deltage er:
1: Tilmelde dig bloggen via bloglovin. Det gør du ved at klikke på bloglovin logoet ude i højre side af bloggen eller ved at klikke på de indsatte links her: bloglovin.2: “Like” dette indlæg på bloglovin: bloglovin

3: “Like” evt. dele Børnetøjs-indkøberen på FB

4: Skrive en kommentar herunder hvor du skriver dit Facebook navn eller email og dit fulde navn.
Emailen/Facebooknavn er vigtig, da jeg skal bruge den til at få fat i dig hvis det er dig der bliver den heldige vinder. Ønsker du ikke at opgive din email adr. kan du bare opgive dit Facebook navn, så finder jeg dig derinde ;0)

Jeg finder søndag d. 15. juli den heldige vinder og tjekker at ovenstående er opfyldt.
Præmien har en værdi på 2.200 kr. og kan IKKE ombyttes til kontanter eller andre varer.
Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

130 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Koin børnetøj