8 farverige og virkelige lækre striktrøjer.

Når hverdagen rammer igen….

Hverdagen rammer

Jeg har virkelig savnet hverdagen. Faktisk skrev jeg om det tilbage i juli måned. Dengang tilbage i juli måned, første dag efter ferien var jeg bare ramt af en enorm tomhed. Tomhed over ikke at have en hverdag at vende tilbage til – hvor åndsvagt det end lyder….

Når hverdagen rammer igen….

Nu er hverdagen så igen kommet snigende ind på mig, og for at være helt ærlig så har jeg lidt svært ved det hele lige nu. Jeg nyder oprigtigt at være kommet igang med et fast job igen. Det har været det helt rigtige for mig.
Men det giver også hverdagens koordinering en ekstra dimension. For selvom drengene er store efterhånden, så synes jeg faktisk det sidste år har været et af de sværeste år som mor. Dét at have en teenager i huset, har ligesom hverdagen også ramt mig lige på og direkte.

Mit nye job er på mange måder et helt nyt territorium for mig. Jeg har holdt mig til e-commerce, som jeg jo har arbejdet med de sidste 12 år. Men jeg har skiftet helt branche – fra tøjbranchen og ind i beauty branchen. Derudover er det første gang jeg sidder på brand siden, og ikke i en multibrand shop der håndtere mange brands på én og samme gang.
Lad mig bare være ærlig og sige, at det er helt anderledes og nyt for mig. Selvfølgelig på den gode måde. Sandheden er bare, at jeg virkelig har fokus lige pt. på både at få hverdagen til at gå op i en højere enhed og på at falde til i mit nye job.

Enhver der har skiftet job og startet op i noget nyt ved, at det er super krævende. Dét er det også for mig og derfor kræver hverdagen mig bare ekstra meget lige nu.
Jeg ved ikke helt om jeg har fundet den gyldne middelvej endnu, men jeg er da ihvertfald noget tættere på nu, end dengang tilbage i juli måned 😉

→ LÆS OGSÅ: HVERDAG EFTER FERIEN…. HOV HVOR ER DU EGENTLIG ???

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

8 farverige og virkelige lækre striktrøjer.