Belasnier - Benjamin Lasnier

Min modeuge – CIFF Kids Aug. 2013

Puha en hård uge og en hård start efter ferien er ovre, og det har altså lige taget mig et par dage at komme ovenpå.
Modemessen er for mange et stort højdepunkt, og det er det som sådan også for mig – men det er også mit arbejde og jeg deltager primært i modeugen pga. mit job som indkøber.

Derfor har modeugen også været en fast begivenhed for mig igennem de sidste 7-8 år, hvor jeg har haft min daglige gang indenfor børnetøjsbranchen.
Primært deltager jeg på CIFF Kids, som er børnemodens messe.

Mit program var spændt hårdt for – og jeg har deltaget i leverandør møder, modeshows på første række, blogger arrangementer og fede fester. Jeg har mødt fantastiske mennesker med personligheder ud over det sædvanlige – og ofte er det disse der sætter sine dybeste spor i mig.
I sådan et forum bliver alt meget hurtigt enormt overfladisk, og så er der alligevel bare mennesker som formår at gå dybt under huden på en. DET er det der gør modeugen så fantastisk. Muligheden for at netværke og muligheden for at møde ildsjælene over dem alle. ELSKER det!

 

Billedespam fra CIFF kids

Ciff kids

Fra onsdagens lancering af #BeLasnier kollektionen. Event med Benjamin Lasnier som er med-designer på kollektionen og som har en kæmpe fanskare. Øverst oppe, ser I SmartKids nye indkøber Sarah sammen med Benjamin. Sarah skal fremover hjælpe mig med at købe sortimentet hjem fra alle vores mange mærker.
 
CIFF kids
Sarah og jeg på toppen af Bella Sky. Billedet af taget af sødeste Kaja fra Shopping4kids
 
CIFF kids
Sødeste Signe der står bag mærkerne ForKids og Stjerne. Et af de dejligste mennesker jeg nogensinde har mødt. Signe du er en ener <3 Og så laver hun tilmed det mest fantastiske børnetøj til priser hvor alle kan være med ;0)
 
CIFF kids
Lidt inspiration til SS14 kollektionerne fra henholdsvis Mads Nørgaard, Vingino og Hummel
 
CIFF kids
De nu – 2 børnetøjsindkøbere – på 1. række til Petit by Sofie Schnoor modeshow. Billedet er taget af Kaja fra Shopping4kids
 
Ciff kids
Endnu et fantastisk dejligt menneske – nemlig Louise fra Ticket 2 Heaven. Lille sneak peak på skokollektion fra Melton og frugt + slik hos Name it.
 
Ciff kids
Lidt imagebilleder fra Me Too’s farverige stand. Benjamin Lasnier – absolut sejeste dreng i DK – og en meget træt Børnetøjsindkøber – Billede taget sent lørdag, hvor jeg seriøst var ved at dø af træthed ;0)
 

Jeg skal nok vende tilbage med mere detaljerede indlæg om bl.a. alle modeshows der var på CIFF Kids og evt. præsentation af enkelte mærker.
Dog vil jeg fokusere lidt på AW13 de kommende måneder, da alt jeg så på messen jo primært først er til foråret ;0)
Er der noget I gerne vil høre mere om, så må I endelig sige til ;0)

Husk at I også kan se en masse billeder og videoer fra messen på min Instagram: @Boernetoejsindkoeberen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Belasnier - Benjamin Lasnier