Sommerferie med feriebolig igennem HomeAway

Hverdag efter ferien…. Hov hvor er du egentlig ???

Halloooooo……, hverdag hvor er du?

Mens alle omkring mig sukker over, at ferien nu er slut, så sidder jeg idag med en tom følelse i maven over, at hverdagen ikke går igang for mig. Hr. Mand er startet på job igen i dag efter ferien, ligesom rigtig mange andre i DK. Det kan lyde så forkælet og på mange måder helt hen i vejret, at jeg sidder her og mangler noget. Hvor mange af os, inkl. mig selv, sukker ikke efter mere tid i den travle hverdag, mere overskud og ro til at mærke efter helt ned i maven? Alt det har jeg nu, og alligevel så er det bare så mærkeligt ikke at sætte vækkeuret for at komme afsted i tide hver morgen. Mest af alt så savner jeg mine kollegaer. Helt ind til benet. Shit jeg savner dem.
Jeg savner faste rutiner og struktur. Savner at være en del af noget og ikke bare mig selv. Måske er jeg ikke god til bare at være mig selv?

Hvor ville jeg bare ønske, at jeg uden at blinke kunne sige præcis hvad det er jeg ønsker af mit arbejdsliv. Hvorfor fanden skal det være så svært at finde den gyldne middelvej hvor vi ikke ender med at knokle os selv halvt ihjel? Faktisk var jeg ret overbevist om, at jeg havde knækket koden med mit seneste job. Guderne skal vide, at jeg elskede det job, det gjorde jeg virkelig.

Selvom jeg savner min faste hverdag og mine elskede kollegaer, så ved jeg også godt, at jeg er igang med noget der bliver endnu bedre. Endnu bedre for mig ihvertfald. Men al forandring er svær og det her er vitterlig første gang jeg har holdt ferie og ikke haft et fast job at vende tilbage til. Dét er altså mærkeligt – også selvom jeg til dels selv har valgt det.
Flere af jer har sat et mærkat på mig som den her seje person, der bare stopper på sit faste job for at mærke efter. Tak for den, men jeg føler mig hverken sej, modig eller det der ligner. Sandheden er, at jeg ikke tog den her beslutning 100% selv. Havde det 100% været min egen beslutning, så havde jeg måske været sej og modig? Jeg ved det ikke. Men hvorfor er det, at det er så svært at sætte sig selv i første række?

Men lov mig, at når nu I sidder og øffer over, at ferien er slut (og det skal I selvfølgelig bare gøre), men så husk lige at passe på hvad I ønsker ;0) For måske er hverdagen faktisk slet ikke så tosset? Og hvis den er, ja så er det måske også tid til, at du burde mærke efter?
Ferie er helt igennem dejligt og nødvendigt. Men hverdagen er nu altså heller ikke at kimse af ;0)

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferie med feriebolig igennem HomeAway