Vinderne af Converse blev...

Min arbejdsuge – uge 26

Så kommer den seneste opdatering på min arbejdsuge, med de seneste indkøb jeg har foretaget til foråret 2013.

Mandag
De af jer der følger mig på Facebook, ved nogenlunde hvad min uge har budt på, da jeg herinde oploader billeder fra de leverandører jeg sidder ved. I kan finde mig på Facebook som Børnetøjs-indkøberen – eller bare klik på linket der er sat ind her ;0)

Min mandag startede med besøg fra Holly’s, hvor vi disponerede en super flot kollektion med masser af farver og til manges glæde MEGA KLØVERE :0)
Her får I et lille sneak peak.

Læg mærke til de små fødder som kommer i natdragterne – selvfølgelig kommer der også stadig dragter uden fødder ;0) Og så de små cardigans med forskellig farvede knapper. SÅ yndige ;0)

Tirsdag
Min dag startede med disponering af Converse børnesko, og her kan jeg glæde jer med at easy-slip lukningen som jeg netop har rost til skyerne lige her: Converse med easy slip , bliver udvidet og kommer i endnu flere farver og også i en kort model med elastik :0)

De øverste 3 er dem vi allerede har set og kan købes lige her: KØB CONVERSE – og ellers er det de nye modeller. HUSK de kommer først til foråret 2013.

Er ikke selv ubestridt fan af camouflage til børn, men det ved jeg at mange andre er – så hvad synes I om camouflage modellen?

Da jeg sad der midt i Converse-universet, kunne jeg ikke undgå at tage lidt billeder på voksen kollektionen. Jeg var specielt vild med de her modeller ;0) Er de ikke bare fede?
Den lyserøde og gule, bliver jeg selv nødt til at have…..

Derefter fik jeg besøg af et nyt mærke jeg har fået ind på SmartKids.dk :0)
TA DA…… REIMA :0)
Det kommer ind allerede på efteråret, så endelig kan I købe Reima flyverdragter på SmartKids.dk :0) Glæder mig allerede.

Der er ingen tvivl om at Reima er bedst på en efterår/vinter kollektion, men jeg synes nu også de er rigtig stærke på forår. Det er jo ikke at fornægte at alle deres jakker osv. er funktionelle. Det er da et kæmpe plus ;0)
Hvad siger I? Har I brug for funktionelle jakker til foråret? Jakker som både er åndbare og vandtætte?
Og ikke mindst en fleece trøje der er både vandtæt og åndbar?
Det har jeg ikke set fra andre må jeg indrømme ;0)

Onsdag
Min onsdag er godt booket med 2 disponeringer i København. Jeg starter med Tommy Hilfiger som jeg selv synes har en ret fed stil til specielt de lidt større drenge på 8-16 år. Også lidt dyrere, men bestemt det værd ;0)
I kan evt. se Julius’ og min test af Hilfiger børnetøjet lige her: Test af Tommy Hilfiger

Jeg har personligt allerede fundet mine favoritter til Julius til det kommende forår og kunne godt selv være frist på at prøve den orange farve til ham ;0) Hvad synes I? Er det en tand for friskt eller bare meget fedt til drengene med lidt spræl?

Efter Tommy Hilfiger drønede jeg videre og ud på Frederiksberg til Hummel. Sidste uge var jeg også hos Hummel, men i dag skal jeg disponere Hummel sko og intet tøj;0) Har luret lidt på dem på forhånd, men det bliver kollektionen bestemt ikke dårligere af. Flashede allerede et billede på Facebook mens jeg sad der, og hold nu op hvor fik det bare mange positive tilkendegivelser :0)
Jeg er vist ikke den eneste der er vild med Hummel :0)

Her får I et par enkelte sneak peaks, men husk nu at det først er til forår 2013 :0)
Og så kan jeg glæde jer med at der kommer Hummel sko helt ned til str. 22 – noget der har været efterspurgt længe ;0)
I kan roligt glæde jer til resten af kollektionen.

Torsdag
Igen en dag i København og i dag hos Mini A Ture.
Elsker de fine snit og lidt sarte udtryk i deres tøj. Og så er deres overtøj jo bare helt igennem genialt.
Fik flash back, da jeg så de gamle baby-anorakker er blevet sat op igen, med lyserød og lyseblå rib :0) Sådan en havde Julius nemlig da han var baby :0)

Læg også mærke til de fede blomstrede bukser til pigerne. Er fuldstændig vild med dem ;0)

Fredag
Min fredag er igen dedikeret kontordag, men også min eneste dag i denne uge hvor jeg har mulighed for at komme lidt til bunds. Så det er tiltrængt ;0)

Hvad synes I om alt det I ser her? Ser I nogle favoritter?
Skriv endelig jeres kommentarer eller spørgsmål herunder ;0)

Follow me on Bloglovin’Like me on FacebookFollow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

5 kommentarer

 • Hvor kan man købe de converse i gul og lyserød til voksne henne? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle Fjelding

  Når jeg sidder og kigger på hvad du laver, overvejer om jeg skulle have valgt mig en anden form for job. Det ser nu bare mere spændende ud end at være pædagog!!!
  Er helt vild med de store kløvere fra Holly's, og de ALT for fine kondisko fra Hummel, dem tror jeg da lige at der skal sparres sammen til… =D

  Tak for en spændende blog

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine Gunnersen

  Spændende ting. Er særligt forelsket i Converse og Hummels små kondisko. Synes farverne på Holly's til drengene er SUPER fede – der ryger sikkert noget ned i den hemmelige kiste!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Super fede ting Pernille. Åhhh Hollys 🙂 Surt at man ikke har en lille baby mere og komme i deres heldragter – hvor blev min baby af ?! :/

  Ihhh hvor dejligt med sko ned til størrelse 22. Så må lillemanden vist eje et par, bare ærgerligt at det ikke er en sneakers model som de andre – dem er jeg helt vild med. SÅ glæder mig til han kommer op i en 25 🙂

  Iøvrigt fedt sted du var i dag – glæder mig 🙂 Tihiii…. Shhhhhh… 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hold da fast en travel men spennende hverdag det ser ud til at du har.
  Jeg kan godt spotte nogle ting jeg skal have kikket nærmere på i hvertfall:-)
  Jeg kan godt lige den udvikling jeres smart sider har fået i løbet af de sidste år. Så meget godt på ett sted. Så er man da fri for at køre rundt og lede i butikker. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Converse blev...