Der er noget jeg ikke har fortalt.... Jeg har fået nyt job !

“Jeg vil bare gerne være glad igen……”

Glad igenPhoto by Mikkel Jönck Schmidt on Unsplash

For 8 måneder siden, lå jeg i min seng med tårerne trillende ned af mine kinder mens Hr. mand knugede mig ind i et langt varmt kram. Maj 2017, blev skæbnesvanger for mig og min karriere. Jeg følte mig slået hjem og tæppet revet fuldstændig væk under mig. Min eneste kommentar, mens tårerne trillede ned af mine kinder var: “Jeg vil bare gerne være glad igen…..”
Og det var vitterlig mit eneste ønske. Jeg ville “bare” være glad igen ! Simpelt som det lyder og alligevel så forbandet svært lige dér.

→ LÆS OGSÅ: “Ja vi skal skilles…..”

2017 var et virkelig hårdt år for mig. Dét jeg troede var hele min verden, styrtede i den grad sammen i grus under mig dér i maj måned 2017. I virkeligheden var det bare mig selv, der rent mentalt havde behov for at finde hjem.
Mange omkring mig havde længe lagt mærke til, at jeg ikke var helt mig selv. Ihvertfald ikke den Pernille som de kendte. Det var sket gradvist og det hele kulminerede nu, hvor det først for alvor gik op for mig hvor slemt det egentlig var.
Jeg skuffede folk omkring mig, ikke fordi jeg partout ville skuffe dem, men fordi jeg prioriterede helt helt forkert. Prioriterede folk og mennesker omkring mig som jeg troede var vigtige, men som på ingen måde ville mig det bedste. Ofrede så at sige alt, for ingenting eller for de helt helt forkerte.

Her 8 måneder efter sidder jeg med følelsen af, at 2017 har været det værste år jeg har været igennem siden min søster døde. Min søsters død er den dag i dag min største sorg, og intet jeg har stødt på endnu er så hårdt som det. På mange måder holder det mig oppe i svære tider.
Livet har sine op- og nedture. Lykken er svær at omfavne, og endnu mere når man som jeg har brændt sig. Men jeg er et optimistisk menneske af natur. Jeg tror på det gode i folk og jeg ser som regel de positive aspekter og negligerer det negative. Nogle vil måske kalde mig håbløs optimist og, at jeg vist også ser LIDT for positivt på det hele. Men det er sådan jeg er.

2017 har lært mig rigtig meget, men jeg ville lyve hvis jeg sagde, at jeg ikke glæder mig som et lille barn til at kysse det satans år farvel.
– Jeg har mødt mennesker og handlinger som jeg på ingen måde vil efterligne. Men også fået mig til at indse hvordan jeg ALDRIG nogensinde selv ønsker at være.
– Jeg har mødt mennesker jeg beundrer og respekterer, men som endte med at skuffe og såre mig noget så grusomt.
– Jeg har mødt hjertevarme mennesker som jeg gerne vil bruge meget mere tid med.
– Jeg har mødt inspirerende mennesker som har motiveret mig til fortsat at se det positive frem for det negative.
– Jeg har genfundet mennesker og indset hvem der har været der for mig, og som jeg til enhver tid vil gøre præcis det samme for uden at blinke.

Jeg fungerer ikke med negativitet omkring mig, og jeg fungerer slet ikke når jeg er så ked af det som jeg har været i en stor del af 2017. Jeg har ikke været fuldstændig og 100% ærlig herinde på bloggen om situationen her i 2017. Hvor ked af det, deprimeret, skuffet og nedbrudt jeg rent faktisk har været. Jeg har ikke været klar til det, og har hele vejen igennem forsøgt at virke cool med situationen.
Virkeligheden er, at jeg langt fra, har været cool med det.

Glad igen

Her 8 måneder siden jeg sagde sætningen: “Jeg vil bare gerne være glad igen……”, går det op for mig, at det i virkeligheden måske er endnu længere siden, at jeg sådan for alvor har været glad helt ned i maven. Det er en process at komme dertil, hvor man siger STOP. Tro mig jeg fik mange tegn på, at det var tid at sige stop, men jeg fortsatte. Jeg vidste ikke bedre, og jeg nægtede at give op. Pisse stædig og jo mere jeg kæmpede, jo mere mistede jeg mig selv.

Nu ved jeg, at jeg er meget tættere på lykken igen end jeg længe har været. Jeg er igen Pernille 100% og 2018 tegner lys for mig og vores lille familie.

→ LÆS OGSÅ: “Der er noget jeg ikke har fortalt….. Jeg har fået nyt job”

Så hvis du sidder midt i en sort tid, hvor de negative tanker har taget over så skal du bare vide:
DU ER IKKE ALENE !
Det er så nemt at blogge om alt det gode, alt det pæne og alt det sjove. Men i virkeligheden er alting ikke altid så godt, så pænt eller så sjovt hele tiden. Det er det for ingen af os vil jeg vove at påstå. Sådan er livet og det er helt normalt.

2018 jeg er SÅ klar til dig <3
GODT NYTÅR

Glad igenPhoto by Saz B on Unsplash

2 kommentarer

 • Hanne

  Kan sagtens følge dig… har i 17 været det samme igennem. Og ønsker også kun at være glad igen.
  Det bedste 2018 til dig 💛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine

  Åh ja, vi er også klar til et nyt år!! Sygdom og bekymringer skal væk.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Der er noget jeg ikke har fortalt.... Jeg har fået nyt job !