Julius i Hummel og et lille hint

Mit nye job – Boozt.com

mit nye job

 

Idag var min første dag på mit nye job hos Boozt.com
De kvikke lagde mærke til at der i gårsdagens indlæg var et enkelt link til boozt.com ;0)

Så nej, selvom jeg er meget glad for Hummel og da uden tvivl fortsætter med at være det, så er det altså ikke der jeg skal arbejde.

Det er en befrielse endelig at kunne fortælle hvad jeg skal og hvem jeg skal arbejde for fremover, som jeg jo ikke har kunne dele før nu.
Dagen i dag har været begivenhedsrig og med en masse nye indtryk. Der er en masse der skal bearbejdes før jeg finder min helt præcise plads.

Mit job hos Boozt.com, bliver som category manager på kids. Dvs. jeg er stadig børnetøjsindkøberen :o) Bare med et andet fortegn, men jeg glæder mig meget til at gøre alt jeg overhovedet kan for Boozt kids. Jeg kan love jer at det bliver fantastisk og jeg håber sådan at I stadig vil følge mig herinde.

 

Spørgerunde?

I perioden fra jeg offentliggjorde at jeg havde sagt op og til nu, er jeg blevet bombarderet med spørgsmål fra alle kanter.
Det er meget meget vigtigt for mig at sige at alt er foregået i god ro og orden. Jeg er stadig rigtig glad for SmartGuy/SmartKids og de 4 år jeg fik der.
For mig personligt var det bare tid til at komme videre og prøve nye udfordringer af.

Jeg vil meget gerne svare på alle jeres spørgsmål, nu jeg kan, så fyr endelig løs i kommentarfeltet herunder. Jeg svarer meget gerne på alle jeres spørgsmål så godt jeg nu kan ;0)

 

Indlægget kan indeholde affiliate links

 
 

42 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Julius i Hummel og et lille hint