Jeg har ikke glemt jer.....

Der er noget jeg ikke har fortalt…. Jeg har fået nyt job !

Nyt job

Julen kom sørme lidt tidligere i år for mit vedkommende 🙂 Jeg har nemlig fået verdens bedste julegave allerede. I sidste uge fik jeg den meget gode besked, at jeg dælme har fået nyt job hos et firma som jeg har flirtet med siden starten af november.

LÆS OGSÅ:Status på ugen #1 // Jobsamtale, nyt hår og første julefrokost

Jeg har i et stykke tid vidst, at jeg gerne ville ud i et fast job igen. Jeg savner simpelthen fællesskabet og at have kollegaer. Endnu engang er jeg blevet bekræftet i, at jeg ikke skal være 100% selvstændig.
Igennem min periode her i 2017, hvor jeg har været uden fast job har jeg løbende været til samtaler hos spændende firmaer. Både firmaer som har kontaktet mig, men også firmaer som jeg selv har kontaktet. På det område har jeg været virkelig priviligeret.

Det har aldrig været en hemmelighed, at det ikke var 100% mit eget valg at stoppe hos min tidligere arbejdsgiver. Det var en fælles beslutning, som nok primært lå hos dem. Men for en stund, der var det en stor sorg for mig. Jeg havde måske ikke truffet beslutningen selv på det tidspunkt hvor den blev truffet, men én ting er sikkert – jeg havde endt med præcis samme valg. Det tog mig bare lidt længere tid at komme til den erkendelse.

LÆS OGSÅ:Tirsdags tanker – om jobsituationen

Derfor har det også taget mig en rum tid at finde ud af, hvad det egentlig var jeg ville. I det første lange stykke tid, så jeg stadig mit tidligere arbejde som det eneste rigtige. Jeg savnede det simpelthen så enormt, og følelsen af at være blevet afskåret fra noget man brændte SÅ meget for, var ganske enkelt en kæmpemæssig sorg for mig. Ja, jeg kan faktisk stadig få tårer i øjnene. Det lyder nok helt ekstremt, men jeg var bare virkelig glad for det job.

Nyt job hos…….

Jeg har gået hjemme i nu 7 måneder. Måneder som er fløjet afsted og som har modnet mig. Jeg er nu 110% klar til et nyt job og jeg er så umådelig glad og lykkelig over, at det lige præcis er den her stilling jeg lander i.

Jeg starter 2. januar, og har altså vidst det i lidt over en uge. Alt det praktiske er nu på plads, kontrakten er underskrevet og jeg kan nyde de sidste dage her i december med en vis ro i maven over arbejdssituationen.

LÆS OGSÅ:Status på ugen #2 // 2. jobsamtale og mit rekrutteringsforløb

nyt jobTak til alle jer der har støttet mig, anbefalet mig og hjulpet mig på vej <3

Mit nye arbejde er for Estee Lauder i Danmark som e-commerce ansvarlig på M·A·C
Dermed bliver det ihvertfald et foreløbigt farvel til børnetøj og generelt modebranchen, men et stort ja tak til e-commerce og i den grad til en helt ny verden indenfor beauty <3

5 kommentarer

 • Hvor dejligt – stort tillykke 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lina heisel

  Stort tillykke og glædelig jul…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line Myhre

  2 af mine yndlingsting i en skøn kombi; sødeste Pernille OG MAC – det kan kun blive godt👌😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Glædelig jul lige om snart og et stort tillykke med jobbet hos Estee Lauder:-)
  Håber du falder godt til og kommer til at trives med det nye:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Et stort TILLYKKE skal du da også have her på bloggen!
  Dejligt at høre du har fundet nyt og spændende job… 2018 bliver DIT år 🙂 KRAM og GOD jul til dig og dine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har ikke glemt jer.....