Bagsædesnak fra en 13-årig

Postkort fra Cannes – Dag 10 // Besøg i Monaco

Læs også: ?Postkort fra Cannes ? Dag 9?

Indeholder Reklame

Sponsoreret samarbejde med HomeAway

Monaco

Postkort fra Cannes – Dag 10

Tro ikke kun at livet er lutter lagkage og høj solskin syd for grænsen ;0) På dag 10 vågnede vi op til ovenstående udsigt, hvilket i og for sig var ret heldigt. Vi havde nemlig planlagt en smuttur til Monaco, som ligger en lille times kørsel fra Cannes.

Monaco

Monaco

Vi har været i Monaco før, men det var inden vi fik børn. Hvis man er på de kanter, så er Monaco, som er verdens næstmindste land, bestemt et besøg værd. Der er simpelthen så smukt, og landet er ikke meget mere end 3,5 km langt så man kan nemt bevæge sig rundt på gå-ben. Landet har verdens største befolkningstæthed, så der er naturligt også utrolig meget bebyggelse op ad bjergene.
Vi parkerede nærmest lige da vi kom ind, og altså i udkanten af byen. Herfra gik vi ellers rundt og nåede både at besøge by-midten, havnefronten og fyrstepaladset.

Monaco

Monaco

Monaco

På vores tur igennem Monaco gik vi igennem en park, med en lille sø og en masse ænder. Meget fint havde de også små skildpaddefigurer – eller det vil sige det troede jeg det var. Lucas blev ved med at holde på at de altså var levende, og vupti sprang en af dem i vandet.
Meget sjovt da vi så først fik kigget, så vrimlede det bare med skildpadder i søen.

Monaco

Monaco

Monaco

Monaco

Sightseeing i Monaco

Udsigten fra fyrstepaladset, som har udsigt fra alle sider og som nærmest er omkranset af havnemiljøet hele vejen rundt med de store luksus yachter.
Oppe omkring fyrstepaladset er der nogle utrolig hyggelige og gamle gader, som jeg vil anbefale, at man tager sig tid til at gå lidt rundt i.

Nede på havnefronten faldt vi i staver over de kæmpe store luksus yatchter. Det er altså helt vildt hvor store de er. Nærmest små private færger.
Vi var også så heldige at der kom en af de store og lagde til, hvilket vi fik lov at stå og observere på tætteste hold. Det er altså en oplevelse i sig selv, og vi kunne ikke lade værre med at drømme os på en rejse med sådan en fætter.

Monaco

Monaco

Monaco

Meget apropos gårsdagens indlæg om den 13-årige og hans store interesse for super biler, så fik han også opfyldt sit ønske om at besøge en forhandler.Vi var både inde og se på et ferrari værksted, en porsche- og en Lamborghini forhandler. Så ikke et ondt ord fra drengene om at vi slæbte dem med på sigthseeing i Monaco.

MonacoMonacoMonacoMonaco

 

? Følg med igen i morgen, hvor jeg deler endnu et postkort fra vores kør selv ferie til Cannes med HomeAway.

 

Selve ferieboligen som vi bor i, her i Cannes er sponsoreret af HomeAway. Alt andet på turen står vi selv helt og aldeles for, bare så vi har det på det rene ;0) Vi har dog selv stået for at booke vores ferielejlighed og selv 100% valgt destinationen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bagsædesnak fra en 13-årig