Vinderen af Marco macaco blev...

At rejse med børn

Vi elsker at rejse, også selvom det er ved at være noget tid siden vi har rejst sådan virkelig ;0)
Drengene har været med os både i USA og flere gange i Thailand, som også er ensbetydende med ekstremt LANGE flyrejser….
Noget der nok vil skræmme enhver med små børn :0)

Og noget der også vil skræmme de fleste der ikke selv har børn og planlægger en lang flyrejse – er måske også ret ofte BØRN !!

EmiratesUSA 2006 – Julius 1½ år
 

Vores første lange rejse med børn var i 2006, hvor Julius var 1½ år. Vi tog til USA og besøgte nogle bekendte – vi skulle mellemlande i Amsterdam. Men allerede i København var vores fly til Amsterdam forsinket flere timer, hvilket selvfølgelig medførte at vi ikke nåede vores næste fly fra Amsterdam til USA. Ret skræmmende første gangs rejse med mindre barn på slæb, men det gik og vi blev heldigvis indlogeret på et hotel natten over og fragtet til USA dagen efter med et andet fly.

Husker tydeligt de blikke der mødte os på vej ind i flyet med lille Julius på 1½ år på armen. Som om alle bare sidder og tænker: “PLEASE lad dem fortsætte ned igennem rækkerne, så de ikke skal sidde her i nærheden af mig” :0)

Emirates

Thailand 2008 – Julius 3 år, Lucas 8 mdr.
 

Da vi i 2008 for første gang tog til Thailand – og nu med to børn, Julius på 3 år og Lucas på bare 8 mdr. – kunne vi ret hurtigt konstatere at frygten for os som siddekammeraet i flyet ikke ligefrem var blevet mindre :0)
Skrækken lyste nærmest ud af folk når vi nærmede os med de to drenge….

Sjovt nok, har drengene altid klaret det fantastisk i flyet. De har begge været ørebørn og derfor havde de begge dræn i ørerne. Fantastisk når man skal flyve, da de ikke får trykket i ørerne som andre børn ellers vil få.
Så vi er faktisk altid blevet ret hurtigt venner med vores siddekammerater i flyene :0) 

EmiratesThailand 2011 – Julius 6 år, Lucas 4 år
 

Så længe børnene er under 2 år, er de gratis at have med på en flyrejse, men det kræver også at de ikke får et flysæde selv. Man skal have dem på skødet hele vejen.
Sidste lange flyrejse vi havde var i marts 2011, og Julius var 6 år og Lucas 4 år – hvilket betød en ret heftig pris, da begge børn nu kostede tæt på det samme som en voksen flybillet. Det er lidt af en udskrivning på så lange flyrejser.

Vores drøm er indenfor det næste år at rejse til Thailand igen, og derfor undersøger vi ligenu også mulighederne.
Selvfølgelig er prisen af ret høj betydning for os, men de lange flyrejser gør også at komforten godt må være i orden.
Kan man kombinere de to ting?

Emirates
Emirates

Jeg er blevet gjort opmærksom på at flyselskabet Emirates har lavet et nyt tiltag til børn på de lange flyrejser.

Emirates har lanceret en ny serie af legetøj, så flyselskabets yngste passagerer kan nyde flyveturen i selskab med nye rejsekammerater. Serien, der både indeholder et udvalg af legetøj til børn i alderen omkring tre til fem år samt et udvalg til de ældre børn i samarbejde med Quiksilver, vil give de yngre passagerer en underholdende rejse.

Alle Emirates? fly vil tilbyde et udvalg af det nye legetøj til børn i alderen tre til fem år, og Quiksilver-produkterne vil være at finde på langdistancefly med en rejsetid på over fem timer. De unge rejsende kan også nyde Emirates? eksisterende udvalg af børneprodukter, herunder E-børnemagasinet, farveblyanter, Emirates-rygsække og køletasker, sovemasker til børn samt populære børnebøger. Sammen med Emirates? opdaterede underholdningssystem om bord på flyet, en speciel børnemenu og den nye serie af legetøj understreger Emirates sit engagement til at give familier den mest ubesværede og afslappende rejse.

Jeg har fået lov til at teste et udvalg af de nye børne produkter fra Emirates, og jeg må indrømme at det tiltaler mig rigtig meget at et firma vælger at have børnene i fokus. Tanken om at vi ikke skal komme krybende ind i flyet og nærmest undskylde på forhånd at vi har børn med, giver mig allerede en ro i hjertet.

I pakken vi har fået lov at teste var både en del af legetøjet til de mindste børn og en del af Quiksilver produkterne.
Julius og Lucas har været gladest for den lille monster tegnemaskine til de mindste og Julius var selvfølgelig lykkelig over Quiksilver pungen, selvom han faktisk har 2 andre punge i forvejen. Han elsker at spare op, så det var lige ham.
De andre Quiksilver ting var desværre ikke sådan noget han var yderligere interesseret i, så her har det primært været monstrene til de små der har været et hit.
Der var også et lille tæppe med, med et monster der holdt fast rundt om. Det har Lucas taget til sig, og putter faktisk med det om aftenen når han kommer i seng.

EmiratesDen lille monster tegnemaskine fra Emirates
 

Jeg har lavet en søgning flere gange på Momondo, for at finde mulige flyafgange til Thailand i den periode vi ønsker at rejse i. Momondo giver dig muligheden for at finde de billigste flyrejser, og da vi kun ønsker max. 1 mellemlanding på den lange rejse – så kommer Emirates faktisk op som en af de mere prisbevidste alternativer.
Men vi har aldrig fløjet med Emirates og det er vist også ret nyt at de har afgange fra København. Tanken om at børnene er i fokus, kunne sagtens få mig til at vælge Emirates – også selvom de måske ikke er dem der er absolut billigst.

Flyver man med Emirates til f.eks. Thailand, så er det med mellemlanding i Dubai. Man kunne f.eks. kombinere rejsen til Thailand med et par dage i Dubai.
Vores hverdag er så hektisk at hvis vi virkelig skal slappe af, så skal vi helst langt langt væk fra vores hjem og dagligdag som muligt. Allerbedst slapper vi af i helt andre kulturer end vores egen, så selvom det lyder som en voldsom rejse for mange, så oplever vi bare i vores familie glæden ved at være så langt væk.
Men det er også en ret stor udskrivning, men noget vi gerne vil ofre og spare op til.

Om vi får råd indenfor det nærmeste år, som vi har planlagt er stadig lidt uvist – men vi håber og drømmer om det.

Er der nogle af jer der har erfaringer med Emirates?
Eller erfaringer med andre gode tiltag for børn på lange flyrejser og til fjerne destinationer?

Follow me on Bloglovin? Like me on Facebook ? Follow me on Instagram: boernetoejsindkoeberen

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen af Marco macaco blev...