Børnearbejde - Trampolin, så ER det forår

Noget om at rejse langt med børn

En del af jer har spurgt til det med at flyve så langt med børn, og om jeg ikke ville blogge lidt om det. Og det vil jeg bestemt gerne.
Nu har vi jo rejst med drengene til Thailand i alt 3 gange, hvor de har været imellem alderen 8 måneder – 9 år. Så selvom drengene nu er så store, så har vi altså også rejst med dem på disse lange flyvninger da Lucas var 8 mdr. og Julius 3 år. Det kan altså godt lade sig gøre ;0)

Først og fremmest vil jeg egentlig gerne vise jer det tøj som Julius rejste i denne gang. Det er nemlig alfa omega at børnene har tøj på der er behageligt for dem.

 

Behageligt tøj fra Freds Federation

Freds federationFreds federationFreds federation

Denimskjorte fra Freds Federation – (LIGE HER) // Sweat pants fra Freds Federation – (LIGE HER) //
Sko fra Hummel – (LIGE HER)
 
 

Billederne her er inden vi rejste til Thailand, men Julius har præcis det tøj på som han rejste i. Det er super cool, men også virkelig behageligt at have på og derfor det oplagte rejseoutfit for ham.
Både bukser og skjorte er fra mærket Freds Federation, som er lavet til de 8-16 årige. Det er firmaet Green Cotton der står bag, som bl.a. også laver Freds World til de mindre børn fra 0-8/10 år. Vi er blevet ret vilde med mærket til Julius, som bestemt gerne vil se smart ud men også have behageligt tøj på.
I kan bl.a. finde Freds Federation LIGE HER.

Lucas rejste i sin Papfar jumpsuit, som I kan se på billedet herunder ;0) Den er helt sort og meget enkel. Han elsker den og har den ofte på i weekenderne, men desværre er den ved at være for lille. Den er fra en tidligere kollektion, så jeg ved ikke om den stadig kan findes nogle steder.

Gode råd til flyrejser med børn

Denne gang var begge drengene jo oppe i en alder, hvor det er forholdsvist nemt at aktivere dem med iPad, Nintendo og lign.
Vi have opgraderet vores flysæder til bedre benplads og multimedie panel med film og spil. Det er alle pengene værd når man skal flyve så mange timer. Vi rejste som sagt med Star Tour, som flyver direkte fra København til Phuket uden mellemlandinger.
Flyturen derned tog 10,5 time, mens den hjem tog 13 timer.

Drengene havde fået lov at pakke deres Trunki kufferter med det de gerne ville have med. Her var bl.a. tegnegrej, lektier og legetøj. De havde også hver en iPad med. Vi havde besluttet at overraske dem med helt nye nintendoer som de intet vidste om. Deres gamle var så slidte at de nærmest ikke virkede mere, så selvom det kan være lidt af en udskrivning som jeg godt ved ikke alle har mulighed for, så kan det anbefales at have små overraskelser med som man kan hive frem når de er ved at miste tålmodigheden.
Da vi havde fløjet ca. halvdelen af tiden overraskede vi dem med nintendoerne, og så var de nærmest beskæftiget resten af tiden ;0)

Da drengene var små, havde de begge dræn og vi har derfor aldrig haft problemer med at de fik propper i ørene når vi fløj.
Men da de ikke længere har dræn, så havde vi en pakke god bubbletyggegummi med denne gang til dem hver som de fik ved start og landing. Det gumlede de løs på, så der var ingen problemer overhovedet.

Jeg havde også pakket en god slikpose med lidt forskelligt til dem, som de fik. Man kunne evt. pakke det ned i mindre poser, hvis barnet ellers bare spiser rub og stub med det samme. Så kan man løbende hive en ny pose op, når tålmodigheden er ved at være knap.

Jeg har alle de gange vi har rejst med drengene været overrasket over hvor flot de har klaret det og hvor nemt man egentlig overlever sådan en tur. Uden tvivl så vil jeg langt hellere flyve så langt med dem og komme til en destination som Thailand end at nøjes med en destination tættere på. Det er hele flyveturen værd.

Hvis jeg skulle give jer det bedste råd til at flyve langt med børn så vil det være tålmodighed og at bevare troen på at det selvfølgelig nok skal gå.
Prøv at forestil jer hvad det værste der kan ske vil være?

Måske har vi bare været heldige at vores drenge har accepteret de lange flyvninger, men ofte så er det jo også meget nyt og spændende med sådan en flyvetur og de glæder sig mindst lige så meget som dig selv til at komme på ferie. I virkeligheden tror jeg det er mere vores frygt for at forstyrre andre, der gør at vi bliver utrygge og nervøse for at flyve med vores børn.

Til de helt små, som kan sidde på forældrenes skød kan jeg anbefale at man tager pladen fra sin voksi-pose med op i flyet (hvis man har sådan en). Det var der et par med en helt lille pige der havde gjort denne gang og det var så genialt når hun skulle sove eller bare ligge og kigge. De havde egentlig fået af vide at de ikke måtte have den med, men de fik den altså med ombord på flyet og jeg kan da egentlig heller ikke se hvorfor de ikke skulle kunne det?

 

Hvis I har spørgsmål er I som altid mere end velkommen til at smide en kommentar til indlægget her ;0)

 

 

Indlægget indeholder affiliate links

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Børnearbejde - Trampolin, så ER det forår