Klar til La Santa Sport

Better Safe Than Sorry – Allianz rejseforsikring

Sponsoreret Indlæg

Allianz rejseforsikring

Jeg er vel hjemme igen, efter en uge på Club La Santa. Vi har haft helt igennem fantastisk vejr, den fedeste tur og en fantastisk oplevelse med i bagagen – heldigvis uden brug af min rejseforsikring.
I gennemsnit trænede jeg 3-4 hold dagligt i stegende solskin – Hold nu op hvor var det fedt. Jeg håber at komme til at skrive meget mere om Club La Santa, for det var bestemt en god oplevelse og jeg tror på ingen måder at det var mit sidste besøg dér.

Allianz rejseforsikring

Heldigvis var der ingen af dem jeg rejste med, som blev ramt af skader – men det kunne meget vel være sket og selvom man “bare” som os træner for “sjov”, så kan uheldet altså godt være ude.
Igennem sådan en uge så møder man mange af de samme mennesker, når man bor sådan et sted som på Club La Santa. Jeg oplevede flere igennem ugen, som pludselig havde et ben i gips, eller havde fået anden form for skade.

Allianz rejseforsikring

Når vi rejser her i familien har vi sikret os med en helårs-rejseforsikring. På den måde er vi altid dækket hvorend vi rejser hen. Det er for os en stor fordel at have en rejseforsikring helt fast i vores almindelige forsikringer, så vi ikke skal tænke over det hver gang man bestiller en rejse.
Dog skal man huske at sikrer sig at den også dækker alt. Vi rejser jo en del til bl.a. Thailand og også en gang imellem til USA, og i så tilfælde skal man tegne forsikringen så den dækker hele verden.
Samtidig rejser vi jo både på solferier og aktive ferier som skiferie og nu også Club La Santa sports ferie. Gør man det så skal man også sørge for at forsikringen dækker eventuelle sportsskader.

Med års rejseforsikringer er hele husstanden dækket og man betaler et fast beløb hvert år. Hos Allianz rejseforsikring kan man få års rejseforsikringer fra 279 kr. om året.

Når man har brug for rejseforsikring

Vi har selv stået i flere situationer under vores rejser hvor vi havde brug for vores rejseforsikringer og heldigvis har der da været flere gange hvor vi absolut ikke har haft brug for den. Men det er altså bare bedre at være forberedt på det værste og nemt kunne få hjælp end at have taget chancen.
Læs bare her, hvordan vores tur til Egypten gik da Julius blev ramt af en virkelig strid omgang maveinfluenza.

Allianz rejseforsikring

Men én ting er sygdom, noget andet kan være forsinkelser og aflysning af fly. Her har vi tidligere haft glæde af vores rejseforsikring således at vi fik en overnatning på hotel i Amsterdam, da vores fly til USA var fløjet da vi kom med vores 2 timer forsinkede fly fra København til Amsterdam. Ligesom vi blev ombooket på næste mulige fly til USA.

Én ting vi har lært, er at man aldrig ved hvornår man har brug for hjælp fra sin rejseforsikring. Allianz rejseforsikring har dansktalende assistance 24 timer i døgnet – 7 dage i ugen. Det er altså rart hvis man ikke er helt tryg på andre sprog at man altid kan ringe til en der taler dansk og som kan forstå ens problem.

 

Indlægget er sponsoreret af Allianz

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Klar til La Santa Sport