Projekt Nyt Køkken #3 - Halvvejsstatus

Vinterfrakker – 10 på tilbud

Indeholder Reklame

Affiliatelinks

Jeg har i år været på udkig efter den perfekte vinterfrakke, men åhh gud hvor måtte jeg bare mange igennem før jeg fandt den helt rigtige.

Der var rigtig mange fede vinterfrakker, men de fleste passede bare ikke min figur og ikke mindst længde. I starten troede jeg at jeg skulle have en helt almindelig grå eller sort vinterfrakke som gik til det meste, men jo længere jeg nåede i processen blev jeg faktisk mere og mere hooked på en farve som ikke bare var almindelig.

Jeg har samlet mine 10 favoritter, som tilmed er nedsat lige nu.

Vinterfrakker1. Second Female -40% HER // 2. Filippa K -30% HER // 3. Samsøe & Samsøe -20% HER // 4. Saint Tropez -45% HER // 5. Designers Remix -30% HER //
6. Designers Remix -30% HER // 7. 2nd Day -50% HER //
8. Day Birger et Mikkelsen -50% HER // 9. Day Birger et Mikkelsen -50% HER //
10. Libertine-Libertine -30% HER //

Vinterfrakker – Min personlige favorit

Jeg endte faktisk med en dyb grøn jakke fra Second Female, og jeg ELSKER den mere og mere for hver dag der går. Den er både varm, har en fantastisk pasform og så går den faktisk til nærmest alt – også selvom den ikke er grå eller sort.

Prisen er lige nu også ganske rimelig, for den er nemlig på udsalg med hele 40% i rabat LIGE HER

Frakker

Second Female -40% HER

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Projekt Nyt Køkken #3 - Halvvejsstatus