Mini A Ture julekollektion

Leowulff crush

Sponsoreret

LeowulffLeowull

Leowulff Anaconda Black Silver Bag – Find den her

Leowulff – Mit taske crush

De sidste år har jeg haft et mindre crush på taskerne fra Leowulff, og nu har jeg endelig fået min allerførste Leowulff taske. Men jeg ved allerede nu at det ikke kommer til at være den sidste ;0)

Jeg har faktisk aldrig været den helt store taske-pige, for jeg synes hurtigt at tasker bliver så fine og damede at de ikke lige passer til mig. Jeg ved ikke om det giver mening, men det er sådan jeg har det.
Hvorfor jeg så er faldet for Leowulff, er at jeg elsker deres lidt rå og edgy design – specielt med lynlåsene. Priserne er rimelige synes jeg, de er ikke billige, men bestemt heller ikke uopnåelige. I forhold til kvaliteten på taskerne fra Leowulff, så får man virkelig en kvalitetstaske til prisen.

Min første taske fra Leowulff er en Anaconda Black Silver Bag, og den er lige akkurat stor nok til at kunne rumme min Mac. Jeg kan ikke lukke tasken når jeg bruger den til min Mac som er en Macbook pro 15″, men det kan sagtens lade sig gøre at have den i med tasken stående åben. Har man en 13″ vil jeg tro tasken sagtens kan lukkes helt, mens den er i.
Men størrelsen er perfekt til både fint brug og dagligdags brug og rummer virkelig meget.

LEOWULFF blev grundlagt i 2011, og drives af kreativ direktør, Sarah-Julie Dahan Wulff. Navnet Leowulff stammer fra Sarahs stjernetegn (Løve) og lægges sammen med hendes efternavn Wulff. Leowulff tasker er lavet i høj kvalitets kalveskind, og er typisk præget i dyreprint. Taskerne udstråler stil og elegance med kant, og holder tidens trends uden at gå af mode. Hver sæson kommer der nyheder fra Leowulff, men deres design er altid tidsløse og lavet udfra et udgangspunkt om at de skal holde langvarigt og ikke blot følge kortsigtede tendenser.

Du kan finde et stort udvalg af Leowulff tasker LIGE HER.

Jeg tror også allerede jeg har fundet min næste Leowulff. Mon ikke det skal være denne smukke sag, som lige er kommet og som er fra julekollektionen ;0) Jeg elsker farven og så vil den være genial at have med til alle de kommende julefrokoster.

Hvis I ligesom mig har et lille crush på Leowulff, så kan jeg glæde jer med at man meget snart har mulighed for selv at vinde et eksemplar af den smukke Anaconda Silver Bag til en værdi af 3.180 kr.
Så hold øje med bloggen ;0)

Tasken fra Leowulff er en gave og links i indlægget er affiliate.

1 kommentar

  • Annette Aarre Dalsgaard

    NØJ!!! Du kan tro jeg holder øje!!! Jeg har selv Boa black silver bag, men drømmer våde drømme om Anaconda black bag dog i gold udgaven.
    Hvis man nu var afsindig heldig, tror du så den kære Sarah-Julie måske kunne overtales til at bytte sølv til guld? Når nu prisen er den samme 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mini A Ture julekollektion