Få 25% på børnetøj fra Hummel, molo, Småfolk, Danefæ m.fl.

Nyt til mor – Denim & Supply

Denim & supply Ralph Lauren

Jakke fra Denim & Supply Ralph Lauren – (LIGE HER)
 

Når jeg køber tøj til mig selv, så er det for det meste high street mærker jeg køber. Når man arbejder i branchen så bliver man lidt skadet, og det betyder i mit tilfælde at jeg køber ret meget tøj. Mine venner der har kendt mig helt tilbage fra vi var 16-17 år, vil sige at det nok altid har været min store last. Så længe jeg kan huske tilbage så har jeg altid brugt hver en krone jeg havde ekstra på tøj…… (nogle gange måske i virkeligheden mere hmmmm hmmmmm……)
Ikke mærkeligt at jeg endte med at arbejde med tøj :0)

Men en sjælden gang imellem, så falder jeg også for noget fra de dyrere mærker og jeg må indrømme at de ting oftest ender med at blive nogle af mine yndlingsitems i garderoben. Jeg kan mærke at jeg bevæger mig mere og mere over imod at købe mindre, men købe enkelte items som jeg kan bruge igen og igen.
Desværre er jeg så bare i en str. som der ikke kommer voldsomt mange stk. hjem af, så jeg skal ofte være hurtig hvis jeg skal nå at have det. Det arbejder jeg stadig lidt på ikke at se som en grund til at jeg bare skal købe og købe 🙂

1. world problems – I know 🙂

Smukkeste jakke fra Denim & Supply

Idag er jeg kommet til at klikke den ovenstående jakke hjem. Har faktisk haft den i kurven længe, og i fredags hoppede den ud af min kurv fordi den var udsolgt i min størrelse.
Jeg endte lidt med at have det sådan her: #¡#?!!’**!#

Men der var jo nok en mening med at jeg ikke skulle have den flotte, men også ret dyre jakke…..

I dag så lå den sørme i min kurv igen, og det var jo altså “ment-to-be” kan I nok se :0)

Ej ok – undskyld – MEGA 1. world problem

Nu håber jeg bare den er som skabt til mig når jeg modtager den, og ellers så er det super nemt at returnerer for der kommer en gratis returlabel med i en pose der kan genbruges og sendes tilbage i. I kan godt høre jeg har prøvet det før ik’?

Indlægget indeholder affiliate links

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få 25% på børnetøj fra Hummel, molo, Småfolk, Danefæ m.fl.