Savnet bor forevigt....

Projekt Nyt Køkken #3 – Halvvejsstatus

Så gik der mere end én hel måneds stilstand her på bloggen, og det var på ingen måde bevidst….

Nyt køkken #3

Vi går nu ind i vores femte uge med renovering af vores køkken og det var på ingen måde meningen at det skulle trække sådan ud. Men som vores held nu engang tilsmiler os, så opstod der selvfølgelig lidt udfordringer. Og med vores erfaringer i baggagen, så er vi gået en lille smule i panik. Vi synes på ingen måde det er verdens sjoveste opgave at renovere og bygge – I wonder why 😉

Det gode i den her situation, det har så været, at der er blevet taget hånd om os fra Køkkenfirmaet af og vi er i de bedste hænder. Designa som vi har købt køkken af har i den grad løftet opgaven – også selvom vi stødte på små udfordringer hen ad vejen.

Og NU, nu er vi så godt som halvvejs og faktisk mere til.
Sådan ser vores køkken ud lige nu:

Nyt køkken #3Nyt køkken #3Nyt køkken #3Nyt køkken #3

I kan se vores gamle køkken LIGE HER, så lidt er der da sket ;0)

I morgen får vi en montør på, som Designa stiller til rådighed for os.
Indtil nu har projektet været et 100% gør-det-selv projekt, og det må vi bare indse nu ikke holder. Der har simpelthen været for mange udfordringer og dårlige erfaringer i bagagen til at vi er trygge ved at gå videre på egen hånd.

Her kan I se projektet som det er tiltænkt og få en ide om hvor langt vi er ;0)

  • På den lange væg, som ser meget rå ud lige nu, skal vi have sat sten på i ren new-yorker stil. Vi har ikke endeligt besluttet os for stenene endnu, men det bliver så godt. Væggene i vores hus er desværre ikke fuld-muret, så indervæggen er i ren beton. Derfor har vi måtte være lidt kreative ;0)
  • Ved siden af de to ovne, har Designa hjulpet os med at designe vores helt eget kaffeskab hvor vores elskede Nespresso maskine skal stå.
  • Både køleskab og fryser bliver integreret i køkkenet med samme låger som resten af køkkenet.
  • Ved vasken får vi en Quooker, det har vi faktisk været meget i tvivl om, om vi skulle ofre. Men lige meget hvem vi spurgte som allerede havde en Quooker, så var svaret det samme. De ville ikke undvære det i dag.

Jeg glæder mig simpelthen så ubeskriveligt meget til at vise vores nye køkken frem i sin helhed herinde når det bliver færdigt.

Nyt køkken #3Vi har fået 2 ovne – begge fra Siemens.
Den ene er en alm. varmluftovn med damp og den anden er en mikro-/kombi ovn.

Nyt køkken #3Vores vinkøleskab – dét måtte vi bare have,
selvom vi på ingen måde er de store vin-kendere….

Der er så mange fine detaljer og finesser i vores køkken. Min skønne mor på 72 år kalder det industri-køkkenet og Julius på 12 år kalder det luksus køkkenet. Begge dele beskriver det egentlig meget godt hvis du spørger mig ;0)
Vi glæder os SÅ meget til det er færdigt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Savnet bor forevigt....