Club La Santa is always a good idea

Træningen på Club la Santa

Læs også det foregående indlæg: “Club La Santa is always a good idea”

Træningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la Santatræningen på Club la Santa

Vi var jo en flok af primært dansepiger afsted, så glædeligt overraskede blev vi over at opdage at vi landede på La Santa i samme uge som der var danseuge. Det havde vi faktisk slet ikke planlagt efter, ja vi vidste det faktisk slet ikke.
Vild med dans ugerne kører flere gange om året og det er Elisabeth Dalsgaard fra Swingtime.dk der står bag. Vild med dans ugerne på La Santa, er egentlig et lukket kursus som man skal tilmelde sig. Men heldigt for os, så viste det sig også at både Elisabeth Dalsgaard, Thomas Evers Poulsen og Steen Lund m.fl. havde hold hvor alle kunne komme og være med. Så vi dansede bl.a. zumba med både Thomas og Steen. Det var altså lidt cool sådan at få lov at danse zumba med nogle af danmarks bedste dansere.

Træningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la Santa

Jeg var bl.a. også med på et hold med Elisabeth Dalsgaard hvor vi lærte at danse til “Can’t stop the feeling” med Justin Timberlake. Det krævede stor koncentration, men var virkelig sjovt – kunne godt have tænkt mig at det var mere end 50 min., så man havde haft en chance. Hvis man har lyst, så kan man se en lille video af holdet og mig på slap line LIGE HER – KLIK.

Træningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la Santa

Træningen på Club la Santa

Men selvom jeg personligt selv søgte danseholdene, så kunne La Santa byde på en virkelig stor variation af aktiveteter og sportsgrene.
Af de aktiveteter og hold som vi generelt prøvede kan nævnes; Tennis, Padle tennis, løb, TRX, Ballroom fitness, Zumba, Kajak, Step, Bodypump, Body combat, Body bike, Stretch & relax, Pilates, Yoga, Mini Triathlon, Mountain bike, svømning – blot for at nævne nogle.

Træningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la Santa

Mini Triathlon på Club la Santa

Jeg blev anbefalet hjemmefra at deltage i mini triathlon på Club la Santa. Det foregår typisk om onsdagen og man skal tilmelde sig på forhånd. Mini Triathlon skulle være ret populært, så en god ide er at tilmelde sig allerede en af de første dage man er dernede.

Jeg var tilmeldt lige indtil dagen før, hvor jeg måtte indse at jeg bare ikke var helt klar til det. Jeg har aldrig kørt på en racercykel og nåede desværre ikke at forsøge det inden det pludselig var dagen før. Så jeg endte med at melde fra.

Men 3 af de seje tøser som jeg rejste med, var med – og de gjorde det bare SÅ godt.
Kun én af dem havde vist prøvet det før.

Mini Triathlon’en er 400 m svømning, 15,2 km cykel, 4,4 km løb.

Træningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la Santa

Det fede ved La Santa i forhold til træningen var at man kunne kaste sig ud i alle mulige typer af sportsgrene, og hvad der er endnu federe er at alle seriøst er velkomne. Som jeg startede indlægget med, så har jeg altid troet at det var de vildeste freaks der tog til La Santa – at det bestemt ikke var noget for sådan en som mig.
Men jeg mener det når jeg siger at La Santa er for alle, tykke som smalle, høje som lave, børn som voksne og ja endda handicappede. Der er nemlig virkelig fine forhold til f.eks. kørestolsbrugere, og som I måske også kan se på den video jeg linkede til længere oppe så mødte vi også den dejligste pige med downs syndrom.

Træningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la Santa

Kurser med specifikt emne på Club la Santa

Det er sådan at der løbende på Club la Santa kører nogle specifikke kurser. Det kan være som før nævnt med dansetema, som kurserne med Elisabeth Dalsgaards team står bag. Men det kan også være virkelig meget andet.

2 af de piger jeg bl.a. rejse med, havde tilmeldt sig et pilates kursus med fokus på reformer. Det betød at de hver dag havde kurser og hold som var lukkede kun for dem der var tilmeldt hjemmefra.
En god ide er lige at tjekke noget tid før man rejser, om der evt. skulle være et tema som man ønsker at deltage på. Det kan man tjekke på Club la Santa’s hjemme side under Events og temauger LIGE HER.

Derudover kan man løbende se det aktuelle ugeprogram, samt næste uges program og få en ide om hvilke aktiviteter man kan deltage i. Tjek det ud LIGE HER – KLIK.

Træningen på Club la SantaTræningen på Club la Santa

Vi rejste som gruppe på 9 piger, vi hyggede og festede om aftenen og gav den vild gas med motionen om dagen, ligesom vi også lå ved poolen.
Men rigtig mange dernede var også afsted som familie med børn i alle aldre. Der er ingen tvivl om at jeg skal til La Santa igen med “mine” piger, men jeg kan bestemt også godt forestille mig at skulle afsted med familien. Det gad jeg faktisk virkelig godt 😉

Træningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la SantaTræningen på Club la Santa

Har I nogensinde været på La Santa? Hvad synes I om det?
Hvis ikke, så håber jeg at jeg har fået jeres øjne op for hvor fantastisk et sted det er med mine indlæg om stedet?
Jeg er ovenud begejstret og skal bestemt afsted igen ;0)

 

Billederne i dette indlæg er taget af Club la Santa’s egen husfotograf Bob, som rendte rundt og tog billeder af os mens vi svedte. Så hvis det ser ud til at vi slet ikke ved vi får taget billeder, så er det ganske rigtigt 😉
Giv også lige et heads-up for mine piger jeg rejste sammen med, som alle har godkendt at deres billeder blev vist i dette indlæg ;0)

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Club La Santa is always a good idea